Fogyni vágyó anyukák! (beszélgetés)
Sziszi nekem 3 császárom volt és 3 hónap után simán hasaztam. Ha szétnyílt a hasizmod, akkor a Loveyourbelly-t ajálom.
Én a hétévégn elengedtem magamat. Legkisebb gyermekem ballagott az oviból és volt utána eszem-iszom.:-) Úgyhogy csak ma mertem mérlegre állni, 68,4-et mutatott. Remélem a héten már látni fogom a 7-est a mérlegen.:-)
Jo reggelt 😃 nagyon orulok, ugyanannyit mutat ma reggel a merleg, mint ket napja 💃😁 persze tudom ez nem azt jelenti, h minden nap tomhetem az arcom sutivel, reg volt mar ilyen, lehet azert maradt el a bunti.
Mindegy, ma terv szerint bojt nap,mert erzem, hogy sok a viz bennem, ejjel egyszer sem pisiltem pedig altalaban ketszer megyek, de egyszer tuti.
Szep napot mindenkinek 🙂
Szerintem mostantól, hogy már keményebb edzést fogsz ezek szerint csinálni, lehet a heti 4 elég. Csak azért mondom, mert aztán a későbbiekben, amikor majd már csak 2-3 kg választ el a celodtol nem lesz hova fejlődnöd. Helyedben inkább a diétán húznék egy picit akkor. ☺️
Ez nem is olyan vészes! De akkor mától csak szépen! Menni fog! 👍
Köszönöm de szerintem biztos hogy végig tudnád csinálni. Ebben a 2 napban az elején azt mondogatták magamnak, hogy nehogy már ennyit ne tudjak kibírni, nem vagyok már csecsemő. 😊 Nem beszélve arról, hogy ennél sokkal durvább dolgokat kibirtam már. Oké hogy ez önszántamból, így megvan a választásom, de pont ez a szép benne. Otthon nem tudom pontosan mennyi, de Asszem olyan 30 ezer körül van a csomag.
Színt vallok. Hétvégén nem volt futás. Egyszer a fiam miatt, egyszer meg a vihar miatt. SZombatin ettem japán édességet, rizstésztás, kókuszos csodát :D 2 darabot.
Vasárnap egy gombóc Maracuja fagyit. És tegnap..... Hagyjuk is :D annyira nem szálltam el, de a kalóriakeretet jóval túlléptem.
De ma a koronát megigazítottam, és folyt köv :)
Gratulálok! Én ezt nem bírnám végigcsinálni! Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül egy ilyen kúra?
Hát, nekem kellett az 5 hónap, hogy teljesen rendbejöjjön a pocakom. Elötte olyan furi érzés volt, amikor próbáltam hasazni. Szerencsémre nincsen szétnyílva a hasizmom. Arra is nagyon oda kell figyelni. Szegény barátnömnek szétment, és nem is szabad szinte semmit edzenie, mert elöször helyre kell hoznia a hasizmát.
Csajok, én tegnap kihagytam a tornát, hát már nagyon megbántam! Annyiszor megfogadtam magamnak, hogy a hétfő tuti edzősnap kell legyen, mert ha 5-öt edzek, akkor nagyon nehéz behozni utána, hogy meglegyen az 5... Mert ugye eleve pihenőnappal indítottam a hetet. Bár az is hozzátartozik, hogy szombaton és vasárnap is edzettem. Akkor nincs gáz, ha heti 4-et edzek, mert azt könnyebb behozni, de egy ideje ráálltam a heti 5-re, így most bele kell húznom!
No nem gond, hazajön férjem és már nyomatom is a tornát ;)!
Nincs nagy gáz akkor :)! Velem is megesik néha ilyen, hiszen nem robotok vagyunk ;).
Nagyon jók! Ettől nem hízol, mert csak fehérje van benne, bármikor, akár este is megihatod és eltelít elég rendesen, egy jódarabig nem vagy éhes. Elkészíteni is könnyű, nekem nagyon bevált, nem mellesleg finom is!
Akkor végülis az orvos is azt mondta, hogy 3 hónap után lehet már komolyabban tornázni. Olyan furi ez, csak azért kérdeztem, mert ki kell várni egy bizonyos időt, de azt is olvastam, hogy mozogjunk a gyógyulási idő leteltével, hogy szépen visszaálljanak a szövetek, hasizmok... Gondolom azért mondhatta a 3 hónapot, mert kb annyi idő kell a belső varratoknak is, hogy felszívódjanak.
Köszönöm! Megpróbálom először nem 120%-on végignyomni, óvatosan először. Végülis a futást is így kezdtem, először sétáltam, majd tempós gyaloglás, aztán sima futás, majd futás sprintekkel...
Oh hiszen akkor nincs nagy vész! 🙂
Igen köszi jól sikerült,eddig minden a terv szerint haladt és túl is vagyok az első 2 leghúzósabb napon. Holnaptól már kicsit könyebb lesz a helyzet... nem bánom! 😊
Igen, mindenkepp javitok. Mar most keso delutan nem ettem, vacsorat is kihagytam, ugyhogy talan nem remenytelen :D
Neked jol sikerult a masodik nap?
Nem tudom mit és mennyit ettél,de szetintem 1-2 jó nappal tuti helyre hozod a diétát. Hajrá!
Akartam ma kicsit tobbet enni, mivel az utolso par napban nagyon keves kcal sikerult. Hat komolyan... mindig mondom es annyira igaz, h konnyebb nekem semmit enni, mint keves utan megallni, ugyhogy a mai naprol ennyit. Holnap megint egy bojt nap lesz, mas ezt nem hozza rendbe, sot egy nap nem is lesz eleg 😬😐🤪😳😡😠
Nem ittam meg sosem ilyen feherjeket, de sztem en is beszerzek parat, ha tenyleg ilyen jo :D.
Sztem is fokozatosan, nyugodtan elkezdheted. Nekem igaz, csak egy csaszarom volt 11 hete, de a doki azt mondta, hogy 2 honap utan szabad kicsit kocogni, vagy biciklizni es 3 honap utan hasra edzeni :).
Mar en is varom, hogy leteljen a 3 honap :).
Én nem császáros voltam, de úgy gondolom 8 hónap elég a gyógyuláshoz. Szerintem finoman állj neki a keményebb tornához, szépen fokozatosan szoktasd vissza a tested, feltétlenül se egyszerre. Biztos hogy rendben leszel.
Csajok,kérhetek egy kis segítséget? Szóval 8 hónapja szültem,a két császár között 21 hónap van. Szerintetek lehet már hasazni,illetve keményebb tornát csinálni? Vagy ez nincs összefüggésben a két műtét közben eltelt viszonylag rövid idővel? Inkább a legutolsó császár ideje számít? Annak is 8 hónapja,már késztetést érzek a komolyabb edzés felé,lecserélném a kismamatornát rendes Rubint Rèka dvd-re...l
Az igen,nagyon a véghajrában vagy ;)!
Ja, csak úgy gyorsan rákukkantottam a mérlegre és 66.2-t mutatott! 😁😊
Mikor Januárban megcsináltam ezt a 9 napot 3 kg lement és én is tartottam tőle hogy majd biztos visszajön, de mivel tartottam a helyes taplalkotast így a súlyom ment lefelé továbbra is. Ezért tudtam 2 hónap alatt lazán fogyni 7 kg-t. Ez a program nagyon jol kíván találva, mert hiába csak iszom az első 2 nap, de az Aloe Vera gél amiből az első két nap 1litert kell felosztva meginni hihetetlen mennyiségű vitamint és tápanyagok tartalmaz, plusz fehérjéket amino savakat, azaz a abszolút táplálod a tested sejt szinten , miközben a zsigeri zsírok eltűnnek meg a lerakódott salakanyagok. Ezért van az, hogy a 9 nap után még jobban megy a diéta mint előtte és a szervezet nem ragaszkodik a “szarjaihoz”, hanem képes sokkal könnyebben elengedni azt. Nem beszélve, ha pl valaki csak simán léböjtöt tart, akkor egész nap nincs energiája, fejfájás se ritka. Én ilyen szinten teljesen jól éreztem magam. Kezdődik a második nap! 😊
Ne is mondd, a szoptatas! Nekem is azt mondtak, ch-bol jon a tej, es a felszedett kilok majd lemennek pikk-pakk szoptatas alatt... Na, nalam sem mentek le... 8 honap alatt lement kb 10 kilo, masik 10 a szules utan kozvetlen, szoval meg mindig 10 kilo pluszban voltam, mikor kiderult, jon a masodik :D szoval azota (2011) szenvedek ezzel a tulsullyal megint, bar igazabol kb 17 eves korom ota dietazom, akkor hirtelen sokat hiztam rossz fog. gatlo miatt.
Kitartást Jasmine,biztos nem egyszerű! Nagy nagy gratula neked is,hogy megálltad a tegnapi napot! És akkor ezek az elvesztett kilók nem szoktak már visszajönni abszolút?
Gratulálok,hogy kibírtad! Nagyon ügyes vagy,biztosan eléred majd a célod! Hasonló hibába estem én is egyébként a súlyfelesleggel kapcsolatban. Én terhesség alatt nem igazán ettem többet,mert olvastam,hogy max 300 kcal-val kell többet enni,azt is az utolsó trimben. Én a szoptatás alatt szúrtam el nagyon! Mindenki azt mondta,a legtöbb helyen azt olvastam,hogy a ch-ból van tej. Na és az én lányom (a nagyobbik) alig hízott,3-400 grammokat havonta. Beparáztam,hogy kevés a tej,pedig mint utóbb kiderült ő ilyen fajta,mert a második lányomnál még kevesebbet is ettem,mégis kilókat hízott havonta. Első kislányom minden szoptatásnál produkált a pelusba,másodikat egy hét után kúpozni kellett,teljesen máshogy hasznosították az anyatejet... Mostmár ezt is tudom,de a lényeg,hogy az elsőnél zöldfülű voltam és mindenáron azt akartam,hogy legyen tejem. Így ha éjszaka felébredtem valami miatt,csipás szemmel már tömtem is magamba a lekváros kenyeret kakaóval (fúj), vedeltem a mentes söröket,tészta,krumpli,fehér kenyér... És ennek eredménye lett az a test,ami az első képen látszik. 7 hós volt a lányom,mikor azt mondtam,ha nem szoptatok tovább sem izgat,de így már nem tudok létezni... Na és végülis még egy hónapig szoptattam,de pár hónap alatt ledobtam egy tízest,mire kiderült,hogy megint jön egy bébi :). Vele nem zabáltam már szoptatás alatt,nem is híztam meg:). Ott is elszúrtam,hogy közel 10 kiló plusszal estem teherbe,most már "csak" ezt faragom le,mert ott vagyok most súlyban,ahol 2014-ben voltam a picik előtt...
Nagyon ügyes vagy! Így kell ezt csinálni! Nekem is hibátlanul sikerült a nap,még jön egy ilyen durva nap holnap, de azt már csakazértis!! ☺️
Sziszi ez az egész 9 napos! Első 2 nap csak folyadék, majd lehet már 1x enni egy kaját és 2x inni fehérje turmixot. Szóval a harmadik naptól már nincs éhezés! ☺️
Na csajok, elmentek a vendegek, osszepakoltam, letusoltam, gyerekek is ágyban :) Nem rontottam el a napot, maradt a 2 pici pogi mellé eves. Sot azt kell mondjam, egesz hetvegen teljesen jol nyomtam, ket kis pogi belefer meg nekem is :D
Sziszi, az volt, hogy a 24 kilo Atkins / keto dietaval ment le. Aztan terhes lettem az elso gyermekkel, es hulye voltam, hogy hallgattam a noverekre. Mikor meghallottak, hogy alacsony ch etrenden vagyok, kiakadtak, hogy marpedig terhesen nem szabad dietazni, foleg nem alacsony ch-t. Enni KELL, kulonben a gyerek nem fejlodik majd rendesen. Mondom, elso gyerek volt, beparaztam. ma mar tudom, hoyg igenis lehet moderalt ch-s etrendet terhesseg alatt, sot olvastam olyat is akik vegig 20 grammozta a terhesseget es minden rendben ment, nem lett baja a gyereknek. A ketonak meg barmi alacsony ch dietanak az a baja, hogy ha visszaallsz "normalis" ch mennyisegre hirtelen (nem fokozatosan emeled a ch-t), minden visszajon. Mindket terhessegem alatt 30 kilot hiztam emiatt. Roviden ennyi, hogy jott vissza a nehezen leadott 24 kilo :/
Nademajdmost! :) Tobbet is tudok, tobb gyereket sem tervezunk, ugyhogy ha sikerul elerni a celom, meg ha nem is, nincs mostmar tobb kifogas visszahizni.
Jasmine, sikerult? Gondolom igen :)
Bízom benned,hogy kibírod!!! Hány napos ez a kúra?
További ajánlott fórumok: