Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Szia!
Mi baja van, beteg lett???:(
Itt nagyon sokan fogytak úgy is, hogy ettek..:)Én is...:)
Én pl. elhagytam a cukrot(kivéve a reggeli kávémba), fehér kenyeret, rizst, krumplit, péksüteményeket.Nem mondom, hogy nem szoktam néha enni belőlük, de én már megvagyok nélkülük.Teljes kiőrlésű kenyeret eszem, és azt eszem amit eddig.Csak a köretet variálom, vagy elhagyom...déltől semmi szénhidrát.Kalóriát nem szoktam számolni.Én így csinálom, de a csajok naplóiban is érdemes körülnézni, mindenki másképp csinálja..:)Érdemes olyat csinálni, hogy egy egy nap kicsit többet eszel a megszokottnál, így kicsit felpörgeted az anyagcserédet.
Igen, tényleg keveset eszik...És hosszútávon ez nem fog működni..bogyival lehet, de utána mi lesz?
Ha lelassul az anyagcseréje, a fogyása megáll és utána, ha rendesen eszik, visszajön minden.
Ha nincs a pociban kaja, mitől dolgozna a bogyi?
Szia!
Szerintem nagyon kevés egy alma reggelinek.Esetleg ennél mellé egy kis felvágottat, sajtot, pirítóst is?Csak hogy legyen elég energiád ebédig.
Ebédre jobb lenne a meleg étel, leves, főzelék, ha megoldható.
Nagyon nagyon jó!!!Csak így tovább!!!:)
Kiváncsi vagyok a kilóra is.Ha esetleg nem ment volna lejjebb, akkor elkönyveljük izomnak!:)
Szia!
A víz jó,de a tea cukorral van izesítve?Ha igen akkor nehéz dolgod lessz.
Én az elején napi 2 szedtem,de fölösleges volt.
Mos tújra szedem ,napi 1-et.kb 6 hét szünet volt.
Eddig -19 kg az eredményem.
1500-1700 cla .Enni kell.Figyelj oda ,hogy miket eszel.Legyen sok zöldség,gyümölcs a napi bevitelben.Gyümölcsöt inkább délelőtt egyél.Banánt inkább mellőzd.
Oké!
Azért remélem vissza fog jönni.:))
Köszi a hozzászólásokat!
Napi 3,5-4,5 l vizet iszom. Nekem simán megy. Ebből a víz tuti 3 l (mellettem a kancsó), a többi tea. Biztos ezért nem vagyok napközben annyira éhes. Egyébként 12-15 kg-ot szeretnék fogyni, persze nem tegnapra. A baj, hogy ENNI szeretek, na itt kell nagyon visszafogni magam, de az segít, hogy azt meg pláne szeretem, ha kevesebbet mutat a mérleg. Ti kb. mennyi kalóriát esztek, amivel fogytok is? (Én 55 éves vagyok, 165 cm magas, jelenleg 70 kg.)
Persze!!!!!!
Még csak- 19 legalább még 5 öt le kell adni.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!