Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Lehet hogy fogynak csak sajna vagy megáll a fogyjuk és feladják és visszahíznak,vagy lefogynak de a dupláját hízzák vissza.
Igen!Sajnos sokan bele esnek ebbe a hibába,hogy nagyon keveset edznek,mert úgy jobban fogynak majd.Ez tév hit!!!!!!
:DDDD Mit tesz egy kis sztrájk!
Én este bűntudat nélkül kaptam be egy nagy kocka étcsokit!!! Néha kell! Igaz UP D. csoki volt, tuti nem hízlal, de jól esett!!!!!!
néztem írtam.
Várd meg de ha eszel csokit ne legyen bűntudatod!Mindig arra gonbdolj hogy egy kicsike nyugodtan lemehet mert úgyis túl keveset eszel.Viszont a déli levest nagyon ajánlanám még.
nehéz egy helyzet.....ha meg nagyon ritkán megkívánnék valamit , mondjuk egy csoki vagy ilyesmi (mondom nagyon ritkán) akkor meg olyan bűntudatom van , hogy borzasztó.Most mebvárom a jövőheti méreckedést és kiderül mi a nagy helyzet:))
írtam neked..
Ügyi! Akkor én is sztrájkolok!!!
két naponta szedd a bogyót!Muszáj enni ahhoz hogy ne legyen jojó belőle!!!éééés néha szándékosan bűnözni.A teesetedbe szerintem hétvégén abszolút nem kéne bevenned bogyeszt hogy legalább vasárnap fel tudd növelni a napi kajád kicsit többre.
Nagyon,nagyon sajnálom !Tudom mit érzel !Nálunk ilyenkor itthon mindenki nagyon elkenődik !Sajna labrador kutyusunk van így !Ő is öreg már !:(((
Igazad van , lehet , hogy koplalás de egyszerűen nem esik jól ha többet eszek mint amit kívánok és az is lehet sőt igaz is , hogy ez kevés , de mit csináljak ha többtől nem érzem jól magam?
KÖSZI!!!!Ez tuti a biciklizés!!!Mit tesz a félelem!!! :DDDD
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÜGYI ÜGYI ÜGYI!
BÜSZKE VAGYOK RÁD!!!TINA NAGYON NAGYON ÜGYES VAGY!!!!!
Igen. Már november óta küzdünk :( Meg már idős is :( Csak már ne szenvedne :((
Ez koplalás!És a leves azért fontos nagyon mert a bogyótól szorulásod lehet nagyon is!Ebben segít a leves!Hogy ne legyen!!!!
Enni kell!!!!!Tilos koplalni.Ugye mindenkinek az a célja hogy meg is tudja tartani a súlyát a fogyása után?Ugye?
Akkor tilos koplalni!!!!!!!!!!!!!!!!!
oldalt szabad linkelni?amolyan jó tanácsok vannak rajta , szóval nem termék.
Balatonra,de nem én hanem a férjem akar,szeretne oda menni.Én jobban szeretem a természetet,a hegyeket,dombokat.:))
Megjöttem és BOLDOGSÁG VAN!!!!!
A múlt heti sztrájk után még is fogytam - 1kg !!!!Igen ,meg van a - 9 kg!!!!
De ha nem eszel akkor végleg megáll a fogyás!!Niának is ezt hajtom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jó életbe!!!!!nekünk egy tikunk kimurdelt és nem tom mitől:( együttérzek veled.Tegnap én is nagyon aggódtam a 10 pici nyuszinkért mert a mama nem tudta leásni őket és nem is úgy nézett ki hogy akar velük foglalkozni:(
Pontosan!Ellen dolgozik!És az esti éhségroham is azért van mert délelőtt kikoplaltatja magát!
A centik sem változtak igazán a vizesség miatt a csípőm plussz kettő de tudom hogy a vizesség végett a hasamra ment a víz mert kicsit nagyobb de nem vészes.
hát, igen.nem egyszerű megtalálni, hogy kinek mi a jó.ha keveset ettem (sokak szerint) olvadozott a kiló,centi,jött a letolás, hogy mi lesz később.ha többet ettem, akkor változás semmi.de koplalni nem tudok, nem is fogok...ha átmegyek nyusziba,akkor van eredmény, de nem tudok enni csak nyers zöldeket.ráadásul a pajzsmirigyem is az alulműködés közelében van. minden tiszteletem a kitartóan tornázóké...te pl nagyon ügyes vagy!
az ebéd álltalában valami főzelék de sajna gyakran van hogy ugyn az mint a reggeli , persze akkor már valami felvágottal vagy ilyesmi.közben vagy utána van még alma , esetleg natur napraforgómag , néha egy cappuccino de ennyi.Este meg majdnem semmi , max ha főzők a családnak azt megkostolom.
Én is vacillálok hogy mi legyen.De most nem szedem.Tudom tartani szerintem a súlyomat...az nem aggaszt hanem hogy nem fogyok tovább de azért adok még esély magamnak.
nyugi vissza fogja olvasni!!!
További ajánlott fórumok: