Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Először is szia, üdv közöttünk !
Gratulálok a gyerkőcökhöz ,nem semmi 4 gyerek !
Szívesen fogadunk közöttünk és segítünk neked ,amiben tudunk !
Szoptatás alatt a fogyókúra ?!Hát inkább nevezzük odafigyelésnek !Tudom milyen érzés ,nekem a legkisebb gyerekem 10és fél hónapos ,és éjszakánként amikor felkeltem etetni ,én aki nem vagyok édességes, kissé benasiztam csokikákból !
Én a helyedbe kezdeném azzal (magamnál is ott kezdtem) , hogy eltüntetem a jól látható helyen lévő csokikat !Ez komoly ,pakold el ,ha nem látod annyira nem kívánod !
Aztán napi 5x próbálj meg enni! Tudom a gyerekek mellett nehéz ezt így betartani , de kis szervezéssel és odafigyeléssel ez sikerülni fog .
Valahol azt olvastam , hogy a szoptatás alatt napi max 200-300 kalóriával kell többet enni ,mint alap állapotba .Vagyis ha jól átszámoljuk egy nagy pohár zsírosabb tej kalória értéke .
Szerintem egyenlőre Neked elég ezeket az apróságokat betartani :
- rakd el a csokikákat
- egyél naponta 5x rendszeresen egyszerre nem sok kalóriát
- igyál 3-4 liter folyadékot (ez fontos a tejcsi miatt is!)
- ha édességre vágysz (én annak idején baromira vágytam!) inkább egyél gyümölcsöt most úgy is sok féle van
Szerintem így nem fog csökkenni a tejcsi mennyisége sem és elindul a fogyásod is .
A napi mozgásod ha nem elég a 4 gyerkőccel valami baba-mama tornát próbálj meg keresni a neten .
Én így csinálnám ,ezek a saját ötleteim , de szerintem jönnek a többiek is és ők hát ha tudnak mellé tenni még ötleteket .
Szívesen látunk, számolj be majd a tapasztalataidról is , ha nem sikerül a dolog keresünk együtt neked más megoldást !
Üdv a klubban :)
A legjobb helyen vagy,ha segítséget szeretnél :)
Szopi alatt diétázni tudsz és mozogni,de segédeszköz tilos!
Sziasztok!
Hát, kezdem ott,hogy soha nem gondoltam volna, hogy én egyszer egy ilyen fórumhoz csatlakozom.
világéletemben a súlyommal küzdöttem, de nem a klasszikus értelemben.
Mindíg harcoltam a hízásért, és bármit megtettem volna, hogy pár kilót hízzak.
Mindíg 42kg körül voltam, és az 50 kilót, ami még mindíg minimum lenne, azt is csak a rehességeim alatt értem el. Ez 50kg volt.
Az első 2 babámmal a 9. hónap végére 50kg voltam, és 1 hónappal szülés után, már csak 43-44.
Nimróddal a 3.-al, már átléptem a bűvös 50kg-ot, majd 45-re visszamentem, szopi közben viszont visszaszaladtam 54-re, de ez volt a csúcs. Aztán teherbe estem Chiarával, és a rosszullétek miatt visszafogytam 43-ra. Kislányom megszületett április 22.-én, és 54-ről rögtön 48körül lettem.
Azóta pedig csak hízom.
Most ott tartok, hogy a 160 centimhez, 58,6kg vagyok.Reggeli méredzkedés, ami ugye kevesebb.:(
Eléggé el vagyok keseredve.
Borzasztó nagy a hasam, és mindenki azt kérdezi, jön-e az 5.
Atestem pedig bojlerke lett, a derekam eltűnt, és mindenhol csak a hullámzó háj.:(
Hát ezen szeretnék változtatni és 8kg-ot leadni.
1 baj van, hogy imádom a csokit, és korlátlanul zabálom is.
Ja, és nemcsak az esztétika miatt szeretnék fogyni, hanem mert borzasztóan fájnak a lábaim.
15kg-al vagyok több mint egész életemben, és ezt igencsak megsínyli a lábam.
Szóval szeretnék csatlakozni, és tanácsokat kapni, miket egyek. Egyáltalán lehet-e szopi alatt fogyókúrázni?
Köszönöm...
SZép reggelt mindenkinek!Ma már tudok lenni ha ti is lesztek !:-))
Annyira szerencsés vagyok !Milyen az én formám , csütörtökön 1 hónap után megyek méretkezni ,erre tegnap "nagylány "lettem!Na ná,hogy ma reggel már többet mutat a mérlegünk !Így is van fogyásom az egy hónap alatt ,csak nem lesz annyi ,mint 3 nappal ezelőtt! Arra gondoltam , jövő héten elmegyek megint ,remélem védőnéni nem lesz szabin !
Na megyek tornázok egyet és utána jövök vissza!
:)
Sajna, nem lett az igazi. Vannak ötleteim, hogyan lehetne jobbá tenni.
Nem mondod?
Mennyit fogysz hetente?
Monnyuk....10kgfogyas=1 kgkolbàsz...hm?
Hat...nem ;(
Nalunk is volt ilyen,csak mi nagyon megszerettuk a helyettest.De megoldotta az elet,kismama kapott allast kozelebb,nem kell utaznia,o meg maradt.
Ettesz,nagyon ûgyi vagy:-)
Nekem csudamôd meg van lekvarom,de nem is baj,mert nagyon draga itt a barack.Viszont oszit szeretnek berakni.
? Mosmè'? Csak venni akarok ekkis jubileumi kalbàszt,az csak nem bûn?Veszek Neked is,jô?:-)
Am. A sonka se rossz :-)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!