Fogyjunk együtt október 1-től! (beszélgetés)
Sajna ma nem ,de 10 orat nyomtam le a lanyokkal varrodank van surgosen bekellett fejezni valamit .
Mikeket szoktal enni ? En mindeg azt amit fozok ebedre reggelire tojas turo zoldsegek este szinten ujonnara 1 alma ...mindent merek szamolok, a kaloriabazist hasznalom segitsegul .jo lenne ha karacsonyig le menne a 6 kg ..
Nagyon sok mindent próbáltam már életem során, mert én a "ha ránézek ételre is hízom" típus vagyok, vagyis akkor is nagyon kell figyelnem, ha lefogyok, és nekem sajnos a szénhidrát teljes elhagyása jött be eddig csak.
Fogytam már le úgy is, h ettem kenyeret, tésztát, stb-t, de jóval lassabban, bár lehet h azért, mert egy zsemle nem zsemle, mivel roppant mód szeretem.:D Hasonlóan az összes tésztás ételt, tehát nekem ez a vegyél elő egy ici-pici tányért, amire 5-6 kanálka krumplistészta fér, ez nem jön össze.:D
Marad a sovány sonka, light sajt, zöldségek, túró, tojás, tofu - a tofu pl. nagyon sokat segített a legutóbbi fogyókúrámnál -, és vettem savóitalport is, vízzel használtam, ha nagyon éhes voltam mindig segített h kihúzzam a következő étkezésig. Vagy inkább addig, amikor már úgy éreztem mindjárt éhen halok.:D
Sziasztok, én is örömmel csatlakozom, hátha így veletek könnyebb lesz.:)
15 kiló a cél, de tíznek is örülnék, 170/83 vagyok...
Rettentően utálok (már) sportolni, de rendszeresen bicajozom, hogy vmit azért mégis csináljak...
Pajzsmirigy alulműködésem van. Kezeltettem, DE mióta megszűltem nem jutottam el vérvételre. Inkább elvittem a gyerekeket vizsgálatokra, ha picit étvágytalanabbak voltak.
És igen piszkálnak. Sajnos nem idegenek: anyám, nagyanyám, anyósom. A férfiak úgy gondolkodnak mint te, sógornők is bíztatnak. Barátnők: Eddig is mindig megcsináltad, most sem féltünk, a te ambicióddal.
Soha nem fogytam őrűlten. 6 hónap kellett a 10 kilókhoz. Most is csak piánóban... De el kell indulnia lefele.
Az első napom jól sikerült, a tornát leszámatva, mert csak egy rövid gerincjógára futotta időből meg derékból. Remélem rendbe jön a derekam és tudok igazi tornákat csinálni. Nekem a súlyzós torna a kedvencem, meg a kettlebell.
Szép estét mindenkinek!
Jó, akkor még annyira se vagy lemaradva semmiről!:) tornázgass és diétázz és mire egy éves lesz, bele fogsz fèrni a cuccaidba.
Amùgy meg számomra érthetetlen, hogy fél éves gyerek anyukáját aki még szoptat, kritizálják. Mert ha már nem szoptatnál, akkor az már nem zavarna be hormonálisan sem és tényleg edzhetnél intenzívebben mert nem zavar be a tejbe sem. Mondjuk még ebben az esetben is, semmi közük hozzá. Más az, hogy neked igényed lenne rá. De így, hogy még jelentős mennyiségű hormon kering a szervezetedben, ami a szoptatást segíti, veszélyes lenne intenzíven edzeni, vagy drasztikusan fogyizni. Ezt pedig ők igazán felfoghatnák.
Igaz, akkor sem lenne jobb, ha a régi alakod lenne, mert engem az ellenkezője miatt is ért megjegyzés, hogy edzés mellett biztos elmegy a tejem meg milyen szar tejem lehet, stb stb. Pedig nem toltam túl, csak én végig sportoltam magát a terhességeket is, így nem volt 9 hónap kihagyás, és szülés után nem hajtottam túl magam hanem könnyű tornát, könnyű súlyzókat hasznâltam, inkább annak a 9 hónap edzésnek köszönhettem, hogy 2 hónap után rendszerint már hoztam a formát, nem annak a 2 hónap laza mozgásnak.
Természetesen bele tudták magyarázni páran, hogy biztos azért vagyok újra ilyen mert a kihajtottam magamból a fost is kábé. De a többség megdicsért, vagyis nem a sportolást mint érdem, hanem megdicsérték, hogy milyen genetikám van, vagyis szart se csinâltam érte, hogy ilyen legyek:DDD érted, vagy ez vagy az, a dicséretben is volt mindig valami burkolt dolog, hogy nem érdemlem ám meg. Úgy voltam vele, hogy mindegy is, mit gondolnak erről vagy a hozzá vezető útról, én elégedett voltam magammal és a babáim sem szenvedtek hiányt, nekem ez bőven elég volt, hogy a külső véleményekre ne hallgassak.
Lehet, hogy te is azért kapod a megjegyzést mert nem gondolnak bele igazán, hogy milyen háttere lehet ennek az egésznek, hormonális, stb. Vízvisszatartás és egyebek.
Szia ! Nem mertem,holnap fogok!
A mainapom is jol alakult 1100 kkl!volt 20 p futopad ex 20 szobabicikli! Puszi