Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Én is bicajjal járok,így nem kell időre busz után rohangálnom,négy busz kéne egy alkalommal,nincs csatlakozás,a bérlet egy vagyon...Úgyhogy szuper minden ebben a városban!!!!!!
Na,én is neki állok a zumbának...Fogyó Hold ide,vagy oda,ma nehezen szánom rá magamat...Még mindig fáradt vagyok...De felszívom magam...
Még munka előtt benézek...
Ja,most az eső szakad!!!
Bevettem a gyógyszereimet, megittam a multivitaminomat, és most iszom a diétás kávémat. Reggelire ettem egy két szelet sonkát egy kis sajttal. Nemsoká elkezdem az edzést. egy kis futópad, sztepp pad, farizom és felülés. Mint tegnap . Hú tegnap meg tegnap előtt már erősebben edzettem meg is van az eredménye izomláz, de nem baj, ma is fogom csinálni! Mert jó érzés. Ma reggeli talán egy kefir. Ebédre gondoltam marhapörkölt a diéta írja hogy ezt lehet, persze tészta nélkül, csak páromnak főzök ki majd Norbis Kagylós tésztát.Estére meg még van 3 darab zabpelyhes túrógombóc csak simán megeszem nem teszek rá semmit.
Sziasztok!
Itt is esik a hó, jaj nekem, a bicajozásnak, és jaj, mert most ment tönkre a csizmám, és nincs másik:(
Szeretem a havat, nézni a szobából, de egyébként nem...
Jó reggelt! Esett nálunk a hó!!! Jaj,nekem és a biciklinek!
Mandarinka,jó,hogy előbújtál este! Középsúlyos értelmi sérült óvodásokkal foglalkozom...Korai fejlesztő,óvodapedagógus és fejlesztőpedagógus vagyok...Nem könnyű,de én nagyon szeretem őket!!!
A fogyó Hold remélem,bejön nekünk! Megyek,ébresztem a Gyerekeimet...Délelőtt a keményebb Zumbát fogom ma csinálni...Nadáné,örülök ,hogy tetszett a mozgás és a bérletnek is! Szerencsés vagy és ez egy jel..............
Csajok mareggeli merlegem olyat mutatott..... Kb 17 eves koromban voltam ennyi :89.9 vagyi atleptem a frqnya 90 kgt.annyira boldog vagyok:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ezzel a jo hirrel kivanok szep napot nektek:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X
nem tudom itt vagy e meg?lattam az osszes reszet nem rossz de latam mar jobbat is!
Jo ejt neked!
paranormalactivity, állítólag elég komoly! :)
Meg nem tudom ,valami jo ki szellemes filmet tervesztem nem tudom van e olyan amit meg nem lattam.Csomo filmet leszedtem csak talalok valamit.
Testcserét fogom nézni mindjárt a laptopomon, a kolléganőm ajánlotta állítólag jó vígjáték!
Te?
Neked is jo ejszakat,holnap este jovok en is!
Jó éjszakát Nektek Drága Csapattársak! :)
Jó pihit Neked is, én is nézek egy filmet mindjárt aztán alvás, holnap munka! :)
Mindenkinek Kitartás, meglesz mindenki boldogsága ::))
El koszonok en is .Csinalok meg egy csalan teat es bevackolom magamat valami film ele.Holnap mar munka van egeszen vasarnapig megyek minden nap nem hiszem hogy lesz idom itt logni de bisztos hogy vissza olvasok majd mert szertem olvasni a soraitokat!
Neked is szép álmokat! :)
lassan elballagok aludni! jók legyetek csajok,szép álmokat!:-)
kíváncsi leszek, hogy mennyire fog látszódni a különbség, de majd Ti megmondjátok! ::))
igen, azzal még tartozol! :)
meg en is jovok a bikinis keprol de mar en is meg varom a hetveget.vasarnap jon haza a parom majd o csinal rolam.probaltam csinalni magamrol de nem lett jo.
Ebben nagyon biztos is vagyok! sztem a hétvégén vasárnap teszek fel új képet a hasamról meg a sárkányról!
nem sok ido mulva mindenki szep eredmenyt fog felmutatni!
nagyon is szép az ő eredménye, nekem ő a Példaképem! :)
Én a sikert abban fogom mérni, hogy ha elérem azt, hogy látszódik pár kocka a hasamon akkor veszek magamnak egy nagyon szép köldökpiercinget, és kicserélem ezt a régi gagyit! :)
igen,az Ő eredményei is szépek!:-)
aranyos vagy, de messze vagyok a példaképtől, inkább a Gumicsirke, ő már megtette amit megkövetelt a haza! :P
További ajánlott fórumok: