Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Szerintem nem csak reggel kéne szénhidrátot egyél,meg fogja bosszulni a szervezeted...
Olvasd el ezt,hasznos!
Mind a három részt...
Sziasztok! Most van egy szusszanásnyi időm meló közben, gondoltam megosztom veletek, hogy a fogyó hold vagy a csillagok együttállása, vagy azért mert ügyi vagyok ma reggel a mérleg 63,2 kg-ot mutatott. Ez a tegnapi naphoz képest 0,5 kg mínusz. Szóval ma munka után ismét zumbázom 50 percet, hogy holnap is mosolyogjak és ne mutasson többet a mérleg.
Viszont azt is eldöntöttem az itteni hozzászólások alapján, hogy nem iktatom ki teljes mértékben a szénhidrátot az étkezésemből, ezért a zumbás napokon (minden 2. nap) reggelire eszem vmi teljeskiörlésű terméket. Mivel úgysem szeretnék egész életemben kenyér mentesen étkezni, ezért tényleg fontosnak tartom, hogy a szervezetem ne tartalékoljon, amikor az áhított súly elérése után elkezdem ismét majszolgatni a pékárukat. A mai reggelim: 2 dt tk kétszersült, light sajtkocka, 2 db szalámi, 1 db paradicsom, tízórai: 1 natúr joghurt, 2 db kivi
Sziasztok!
A hétvégére tervezek túró gombócot csinálni zabpehellyel, az lenne a kérdésem, h szerintetek mibe forgassam majd bele a zsemlemorzsa helyett? Jó erre a búzakorpa, vagy zabkorpa, vagy ehhez is jó a zabpehely?
Sziasztok!Csak benesztem .Indulnom kell lasan dolgozni.11tol 2ig mello utana seta a dokimhoz gyogyszert iratni ,utana haza es Rekazas ,17tol mello megint remelem 22orakor zarunk is.Terveim:2 slim fast turmix 2 nasi 100cal-ig vacsira csirke vagy hal,es sok viz,bar amikor dolgozok ezel nincs problemam.
Fogyo holdban en is nagyon bizok!
Jó reggelt mindenkinek!
Sok -sok gratula nektek,mindenki nagyon ügyes!!!Vikuka neked iiiis!!!!Megy ez!
Én bízom ebben a fogyó holdban!:)Reggel ráálltam a mérlegre,fél kilóval kevesebb vagyok mint tegnap,mert tegnap reggeli után mértem magam.Tehát azért csak fogytam fél kilót!Vagy csak a hold az oka???Bánom is én,amíg kevesebb lesz hétről hétre!
Sziasztok!
tegnap olyan ügyesen ettem, mozgás is volt, ma is edzettem Szandira 40 percet, alig ettem, és megint 80 kg. vagyok-érti ezt valaki??!!
Pedig állítólag fogyó hold közeledik:(
Most mennem kell a nagy büdipestre, nagybetűvel, du. jövök...
Sziasztok Lányok!
A tegnapi nap sikeres volt, lehet persze csak a viz ment le rólam, de visszamentem a szilveszter előtti (karácsony utáni) súlyomra. Ami még mindig azzal jár, h az "ünnepi heteket" kell ledolgoznom!
De odafigyelek nagyon, egy hónap mulva megyek bálba, ugyhogy addigra a legjobb formámat kell hoznom!:)
Jó ötlet a jutalmazás!:) Kellenek is a motivációk!
Ki kell tüzni célokat, úgy biztosan könnyebb lesz!
Sziasztok!
Egy gyors bekukk és aztán meló megállás nélkül. A mérleg ugyanazt mutatja 3 napja, ami megnyugtató, de azért legalább egy pindurkát mehetne lefelé gyorsabban. :)
Ma rendrakással kezdtem a napot az irodában, lemostam az asztalomat, mert a takarítók nem mernek hozzányúlni. Megreggeliztem, nagyon magvas barna kenyeret ettem, sajt, szalámi, rukkola. Indulhat a hajtás.
Mindenkinek kitartást.
Vikuka: HATALMAS gratula, csodálatosan csinálod. Olvastam a mosógépes történetedet is, hát minden elismerésem!!! :)
Nekem is kész a 60 perc...A huszadik és az ötvenedik volt a holtpont,azt hittem,abbahagyom,de nem...Sikerült!
Lassan én is készülődöm,szép napot Nektek!
Köszönöm, úgyhogy el is köszönök, mert még zuhany, öltözés és futás!!! ::))
este jövök 10 után, addig termeljetek CSajok, legyen mit olvasnom amikor hazajövök! :)