Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
na lányok!
Ricinus olaj a hajamon, tojásos pakolás az arcomon, lenmagolajat megettem, ebéd letudva, luffa szivacsos hideg meleg zuhany megvolt, most majszolom a salátát mintha chipset ennék! ::))
Marinálsz csirkemelleket, azokat csak be kell rakni a sütőbe. Akkor csak köret kell.
Pörkölt a másik ötletem, annál se kell őrt állni. Esetleg töltött káposzta. Az utóbbi kettőt előre elkészítheted.
Az egyik este pedig rendelnék egy rakás pizzát :DDD
Sziasztok!!
Én is megebédeltem-most pedig megyek elviszem mamámat a közeli városba a tüdőgondozóba-majd késő du. jövök-puszika
Szia!!
Én is úgy gondoltam, akkor minden rendben:)
Nekem is nehezen ment le a narancs reggelire-pedig egyébként imádom:(
Szia Rolandy!Ez a 2.napom es tegnap ugyanannyit ittam mint szoktam .meg volt a kb3l viz,1l tea(csalan,es zold)meg a 3kave.
Szerintem a minimum a 2l.legyen meg.
Sziasztok!Csak benezek matol indul a munka .Dolgozok minden nap majd megint hetfon es kedden leszek itthon.
Tulvagyok a reggelimen,a narancs alig akar lecsuszni ilyenkor.
Hali!
Hát jó nehét Titeket követni egy napközben "dogozó" embernek. :-) De az ajó, pörög a topik.
Tegnap nem sportoltam semmit, sőt még vacsiztam is, erre ma reggelre végre lejjebb mozdult a mérleg. :-) Ki érti ezt...
Sziasztok!!
Hát ez vagyok én, a tettek embere!!
Nem várok én semmilyen eredményt senkitől-belevágtam ma reggeltől az 5 napos Level diétába:)
Ez nekem egy akarat-próba is: ha ezt kibírom, és még a súlyom is csökken, akkor ez egy visszaigazolás magamnak-magamtól:)
Kicsit türelmetlen fajta vagyok-ez az egyik rossz tulajdonságom...
Ja, aki csinálja ezt: mennyi folyadékot lehet/ kell meginni, és mikor? Remélem, mondjuk ezt nem szabályozzák be annyira.
Enéh: jó reggelt, köszi az infót. :)
Meredith: köszi a tippeket, jobbulást a fejednek! :)
szép reggelt mindenkinek4
Most majszolom a reggelimet meg egy kis zöld teát iszom hozzá!
hogy aludtatok?
Sziasztok, jó reggelt!
Mennyire könnyű ezeket az olajakat, mézet leszedni a hajról? Engem is érdekel. Tavaly óta nem festettem a hajamat, akkor is csak csíkokat festettem bele. Most a régebben közép, inkább sötétbarna hajam szinte szőke, gondolom a hidrogénezett csíkokról lekopott a festék.
Sziasztok!!
Mi újság csajok?
Ha ezt akkor tudom, kipróbálom...:DDDD Késő:DD
Na ne hari, de lövik a pizsit, holnap vizsga:( Jó éjt!