Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Persze, sztem az is jó:)
És a méz miben segített?
de gondolom az is jó, hogy fóliázom és utána törölközőt teszek rá?!
anno így csináltam amikor szőke voltam és mézet raktam rá!
Hát, összeöntöd a cuccokat, akkor jó kicsit megmelegíteni, h könnyebb legyen felkenni. Aztán, ha felkented, na, akkor jön a macera, melegen kell tartani. Azt mondják az okosok, h ujjal masszírozd először a fejbőrödbe, aztán hajszárítóval melegíts rajta kicsit, aztán húzz rá vmit, ami melegen tartja..én zuhanysapkát szoktam, és arra egy sapkát..:D elég macerás..:D
jó rendben, és melegen kell használni?
Ártani biztos nem fog..:) keverj bele rozmaringos illóolajat is, állítólag az is jót tesz:)
na igen, úgyhogy most a ricinushoz próbálok fordulni segítségül, talán még több hajam is lesz :D
Ezt meg tudom érteni...nekem is volt, h úgy elrontották, h legszívesebben sírva fakadtam vna:(
én havonta jártam, de utoljára úgy vágta le mint egy pasinak, azt hittem, hogy elsírom magam, üvöltöttem vele a szalonban és a többi fodrász se tudott rá értelmeset mondani! most már jobb egy fokkal, hogy nőtt, de még nem az igazi !:(
Jaja, elég olcsó, pláne, h én össze szoktam keverni olivaolajjal a pakoláshoz, így tovább is elég.
Pff, akkor megértem..mondjuk én is itthon festem, félévente járok am fodrászhoz:D
pont arra kell, hogy nőjön :) ilyen olcsó? de jó! simán akkor veszek egy nagy üveggel! nyárra szeretném ha már össze tudnám fogni! nagyon elrontotta a fodrászom és kivagyok ettől,2 hónapja nem is látott! magamnak festem :(
Elég olcsó, asszem 200-300 ft körül van egy kis üveg, az nekem 2-3 alkalomra elég.
Tényleg használ, nekem gyorsabban nő tőle a hajam, bár én hullásra használom, igazáéból annak nem örülök, h gyorsabban nő tőle, mert festem..:DD
mennyibe kerül? tényleg használ hajnövesztés céljából?
Én rendszeresen használok ricinust..:) hajra is, szempillára is, bár ritkábban.:)
jó éjt Nektek, én még maradok :D
volt, amikor használtam, és tényleg jó volt... jó éjt nektek, megyek alcsizni:)
helyes, hidd el, hogy jót fog tenni
most én is rámotiválódtam:) holnap veszek is:)
én a hajamra szeretném, szempilláim jól vannak köszönik! csak most növesztem a hajam mint a vadbarom, de hát kevés a boldogságomhoz, nagoyn elrontotta 2 hónapja a fodrászom, azóta csak festem itthon...aki ollóval közelít azt kinyírom :D
köszi, megnézem
Fültisztítására is alkalmas :))
Hajra nem használtam még, de van itt egy egész fórum, aki ezzel növeszti a szempilláit. Nekem viszont hosszúak, nem akarom, hogy az számba érjenek, ha behunyom a szemem.
igen, pont egy testépítő javasolta nekem!
Ricinus olajról valaki valamit? hajra!!!!
A testépítők ki nem hagynák a napi menüből az eszenciális zsírsavak miatt, ha jól emlékszem.
megnesztem holnap veszek is!
elkoszonok. filmezunk .jo volt ma is kosztetek.puszi
holnap mar sajna munka van de reggel es este jovok!jo ejt!
naplómba leírtam egy-két dolgot róla! :)
meg nem probaltam a lenmagolajat holnap veszek
az ebédhez szoktam használni! tényleg az is fogyóban, muszáj azt is vennem holnap! lenmagolaj, olívaolaj, ricinusolaj! mehetek olajbirkózásra :DD
igaz, nagyon jó a lenmagolaj! A GI-diéta pl. kifejezetten ajánlja, hogy reggel egy-egy evőkanál lenmagolajat bevegyünk, segíti a fogyást...
hát lehet benneteket követni?!:D Ja, most így tényleg rémlik valami, meg hallottam is már erről a fogyiról, csak még sose próbáltam ki, lehet, most lesz itt az ideje...
További ajánlott fórumok: