Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Gratulálok a kanapéhoz! :)
A fejem nekem is fájt ma, tompán, de egész nap! :(
sziasztok csajok!
ma hozták meg az új ülőgarnitúrát - 25 év után cseréltük le a régit - apussal pakoltuk rendezgettük a nappalit egész délelőtt. de nagggyon jól mutat!
Aztán délután hivatalos ügyintézés miatt "rohangáltam" a városban 3 órát.
Így a mai szobabicikli koptatás elmarad.
Enni alig ettem, tudom, hogy nem így kellene csinálni de ma nem igen volt magamra időm. Most meg már késő van, hogy kaját vegyek magamhoz.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha ilyen 1 napos szabira jövök nekem mindig annyi dolgom van, hogy 2 napba se férne bele.
Aztán nincs semmi csodálkozni való azon, hogy estére fáradt vagyok és fáj a fejem.
Szóval, ha én már nem is, ti legalább figyeljetek a rendszeres evésre, és folyadékbevitelre.
Ígérem a mai kilengés után holnap én is okosabb leszek.
Igen, tudom sajnos, hogy még nem sikerült befognom a szelet a vitorlába, hogy elkezdődjön a diétám. Egyelőre ott tartok, hogy 1900 kcal-ra szeretnék lemenni. Utána talán egy level diéta 5 napra, aztán vissza az 1900-ra a kórházig.
Nem sok gond van ezzel, talán a szalonna nyerőbb lenne reggelire a 3 kenyérrel, a joghurt meg vacsira. Apróbb változtatás és megindul az normál étrend mellett is.
Ami a kontroll csoportot illeti, igaz. Norbis kajákkal próbálkoztak és ők boldogabbak voltak a diéta alatt. Mindkét csoport 1200 kcal-t evett azt hiszem 3 hétig. Semmi egyebet nem csináltak, ha jól tudom, még testmozgást sem végeztek. De nem vagyok biztos az adatokban, mert régebben olvastam erről. Egy biztos, hogy ez nem ugyanaz a diéta volt, amit ott bent egy hétig csinálnak.
Jaaaaa, hogy addig nem mér! Ez eszembe se jutott :DDD
Vacsorára mi a bánatos francnak eszel szalonnát és kenyeret?! Azt edd reggel, akkor még úgy-ahogy belefér!
Este fehérjedús kaját válassz, ne szénhidrátot és zsírt!
Ezt biztosan mondta Pados doktor csapata is...
Sziasztok!
Szerintem, csak már nagyon kiváncsi, hogy mennyit fog fogyni...
Miért? Meguntad a Levelt? :DDD
Az 500 kcal-s étrend mellett a testtömeg 10 %-t is le lehet adni. Valóban igaz az, hogy ehhez nagy túlsúly kell, tehát ha valakinek mindössze 5 kg súlyfeleslege van, akkor biztosan nem ez a módszer ajánlott neki.
Mandarin. Az előbb lemaradt a többi étel.
uzsonna: 2 alma 100 kcal
vacsora: 50 gr szalonna és 3 sz tk kenyér 500 kcal
3.-ÁT AKAROMMMM!!! ::))MOST!!!
reggel: 1 joghurt és 1 zsemle 25
tízórai: 3 db mandarin
ebéd: feladag rakott krumpli
egész nap mentem mentem összesen 5 km ma ennyi a mozgásom, mert dolgozatom ettem ma reggelire ettem egy Update kakaós croissant, ebéd Update hortobágyi palacsintát délben most vacsira pedig egy joghurtot. Nagyon jó volt ma nagyon sokat mozogtam.Holnap rendes körbeedzés lesz.
Testtömeg elemzést csinálnak előtte és utána?
Egyébként azért tartom furának azt a 7-8 kilót, mert a Norbis kísérletben az áltag 3.47kg-ot fogyott 6 nap alatt. Nyilván nem 62 kilósokkal töltötték fel a kontrollcsoportot.
Igazából nem a Pados főorvos úr foglakozik velem egyszeri asszonnyal, hanem egy doktornő, csak a nevét elfelejtettem. Igen, vissza lehet járni kontroll gyanánt, de alapvetően az osztály prfilja az 500 vagy a 800 kcal egy héten keresztül. Ez alatt a hét alatt megtanítanak kalóriát számolni és a helyes arányokat az ételekkel. A testmozgást is komolyan veszik, sőt ott is kell minden nap tornázni. Biztosan hallottatok már a 7 és 17 fogyókúrás italporról? Ezt eszed egy héten át reggelire és vacsira, ebédre pedig csak és kizárólag párolt zöldséget kaptunk egy maréknyi mennyiséget.
Írd le, hogy ma mit ettél, részletesen. A fehér kenyérről csak te szokhatsz le, én barnát, tönkölyt eszek, pászkát, és mivel nem olyan finomak, mint a ropogós fehér kenyér, kevesebbel is beérem.
Éhezés nélkül nem lehet lefogyni. Nincs az a fogyizó, aki állandóan jóllakott. A fogyókúra lemondással jár, és észben kell helyre rakni magunkat. A tükörbe nézni, szemet kinyitni és felismerni, hogy eljött a változás ideje. Nem 90 napig, nem is 180 napig, hanem örökre. Igen, mindannyian picit beledöglünk, hogy nem ehetünk esténként somlóit, de hát csajok vagyunk, ne a hurkákat, hanem a feszes cickókat rázzuk mostantól a párunknak. :))
simán kibírod! :) ráállsz a finom édes narancsra :)
a nagy fogyást a saját szememmel láttam és magam is leadtam akkoriban a 77 kg-ból 6,7-t.
rendben, majd 1 hét múlva állj rá! 3 liter folyadék, szép teljesítmény
a 90 napossal további kilókat remélek minuszba. az evésem nagyjából abból áll, hogy a kenyér-felvágott páros időnként rám tör és ilyenkor hízok. egyébként igyekszem zöldségeket és gyümit is enni, meg a husikat is szeretem, sőt zsírosan sem eszem. alapvetően a mennyiséggel és a rossz szénhidrátokkal (friss fehér kenyér) van baj.
Köszi! Már leírtam az 5 napot... Csak csoki nélkül hogy bírom majd??????????????????????????????
Csajok, ma megittam vagy 3 litert, és be is köszöntött a mensim, úgyhogy reggel nem fogok mérlegelni, az tuti. :)))
szinte biztos vagyok benne, ahogy olvasom a naplókat meg a hozzászólásokat, nagyon kitartó csapat, sztem az első ezen a portálon és csak gyarapodunk szerencsére, bár sajnálom egyen-ketten töröltették magukat! :(
Én úgy tudom, hogy vissza is kell menni ide, és ha már foglalkozik veled egy ilyen neves doki, akkor nem azt kellene betartani, amit ő ajánl? Szerintem egy átgondolt életmódváltással többet érsz el!!!
Remélem mindenkit elkísérünk a célig. :)
itt vagyok egy rövid ideig csajszik, ügyes mindenki azt kell, hogy mondjam, hál Istennek ez a csapat nagyon kitartó :)
Kizártnak tartom, bocsi.
200 kilóból talán...
További ajánlott fórumok: