Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép napot nektek is!
Én hasat külön nem mérek. Csípő és derék. Csípőmet a popsi legszélesebb pontján, derekat meg a törzs legkeskenyebb pontján mérem.
Tegnap este sikerült nem ennem:) Olyan boldog voltam!!!
sziasztok!
Hogy vagytok?Nekem a hetvegem kaja szempontbol rosszul sikerult.Hisztam.72.80voltam reggel.Szornyu.Mult heten 69 voltam.Igaz meg fog jonni de akkor is nagyon sok.Matol teljesen ra ellok a dologra mert az elmulkt honapokban csak vergodtem.Eddig hianyzott belolem az a lendulet ami az ev elso feleben segitett megszabadulni 8kgtol.Ugy erzem most jott el az a bizonyos katanas ujra.Nem tervzek,nem kovetek seilyen dietas programot csak oda figyelek a mikor mit es mennyit .A mozgast is komolyabban kell hogy vegyem.Meg akarom csinalni,viszont lehet hogy a heti merlegelestol el tekintenek.Probalok inkabb csak havi egyszer merni mert az allando merlegeles is csak ki keszit.Hol tobb hol kevesebb en meg nem tudom mi van?Fogok centizni is.Ma furdes utan lemerem mindenemet.Apropo cenizes.Ti hogy meritek a hasat es csipot?En a hasat a koldokomnel szoktam merni az jo vagy nem?
Elkoszonok,mindenkinek szep napot kivanok!!
Jó reggelt!
Na látom a vasárnap mindenkinek elfoglalt volt:)
Tegnap a liba mellé mennyei krumplis pogácsát csináltam a gyerköcökkel
Normál idő tripla ideje alatt:Dde élvezték a gyerekek a szaggatást.
Ma reggeli eredményem szép:86,4 annak ellenére h én is megkostoltam a pogácsákat.
remélem ez a hét is jól sikerül mindenkinek és szépen karcsusodunk majd a karácsonyra.
Habár közeleg a veszély:Miku ünnep karácsonyi házi sütemények családi ebédek vacsorák
Ezek mind=jó kalóriadús napok de IGY LESZÜNK ÜGYESEK ha ezeket mind megálljuk.
habár duplán lesz nehéz hiszen aki elkészíti az akarva akaratlanul is belekostól.
Mindig én vagyok aki süti a mézes krémest, bejgliket,mézeskalácsot, mazsolás kalácsot
Szilveszterre a savanyúkáposztás szalonnás fonatott=sörkorcsolya stb...
MINEDNKINEK SZÉP NAPOT ÉS UJRAKEZDÉST A FOGYOKÚRÁBAN.
SOHA NE ADJUK FEL:)
suora
Sziasztok!
Tegnap nem voltam.
Sok volt a hivatalos elintézni való a városban és az idegeim pattanásig feszültek!
Sajnálom és baromira szégyellem magam, de nem összesítettem kedden :( Baromira szétszórt voltam a héten.
Igyekszem összekapni magam minden téren:)
Drága suoránkkal ellentétben én nem számolhatok be ilyen jó hírekkel. Vettem vízhajtó teát és ch csökkentett kenyeret is. Kíváncsi vagyok az eredményre. Nagyon elhagytam magam mostanában megint:(
Sziasztok
Bizton állíthatom h majdnem szívrohamot kaptam amikor tegnap bementem a henteshez h libamellet vegyek 2500/kg
huh
Igy maradtam a combnál ami 2000/kg ..igy is ijesztő
Vettem 4 combit+ 1/2 tyukot =6000 ft...és még nincs is kész a vasárnapi ebéd!!
Atya gatya mennyibe fog kerülni egy tisztességes kaja?10000 ft??vagys mi
Más 86 !!!!ismétlem 86 kg vagyok!!!Már csak -16 kg a 70 ig na igy már jóval könnyebb fogyni
Ugy tervezem hó végéig elérem a 82 kg és lehet j január végére megvan a 70!!
Irány a szépülés:)
Ma elmegyek megvenni ezt a gatyát
de csak a gatya részét..
Szép napot mindenkinek
S.
Szép napot mindenkinek!
Én éjszaka ettem friss mini kifliféléket. 11 után sültek ki. Gyerekeknek csináltam reggelire virslis kifliket, annak a maradék tésztájából készítettem csak simán vagy néhányba tettem párizsi szeleteket. Mivel fél 1-ig fent voltam a gyerekkel, benyomtam párat....
Sziasztok!
Eppen csak bekoszonok,rohanok dolgozni.Tegnap jo napom volt kajailag is es tekertem is.Meg meg nesztem egy rakat filmet...
A csalantea is nagyon jo vizhajto.
Rohanok lanyok,szep napot mindenkinek!
Eneh!jo edzest es a teat en nem ismerem!puszi
Sziasztok!
Ma kemény edzés vár rám. Nem dolgozom :)
Megvettem a szemüveget amit kinéztem.
Tud valaki valamit a kaktuszfüge teáról? vettem olyat.
Rizs napokat tartok amúgy, hogy tisztuljak, csinált már valaki ilyet?
Hogy vagytok amúgy?
Tarnokzsuzsanna:érdekes h nem kell vizhajtóznod, akkor miért nem iszol valami vizhajtó teát?
Tudod olyan herbaria vizhattót?Én is ittam olyat
nincs jó ize de a célnak megfelelő.
Tegnapi szilva megtette a hatását:86,7 :)
de kikészültem rendesen
Más:kivagyok az ujabb Orbán csomagtól,fiam jővőre megy iskolába és most minden meg van kavarva...pl minden iskola körzetes lesz=mi a rézbörűekhez tartozunk igy:( és a német lesz a hivatalos nyelv az angol helyett
Na mindegy
Szép napot mindenkinek
S.
Ma kiszurtam magammal mert:
reggel 1 natur joghurt
10 ó Szilva ringló
ebéd nem volt időm
uzsi szilva
NA ÉS BAJBAN VOLTAM AMIKOR MENNEM KELLETT SZÜLŐIRE AZ ÓVODÁBAN
VOLT NE MULASSSSSSSSSSSSSSSS
:D
Nagyon sajnálom, és ilyenkor neked a kezed nem dagad a tenyered?Vizhajtót milyen sürün szedsz ?
S.
Sziasztok!
Ma reggel megmértem a súlyom..., 108,9. És olyan vizes a lában,hogy valami borzalom. a sípcsontomon benyomva akkora kráterek maradnak, mint fél Balaton! Laza zokni volt rajtam tegnap, mégis annyira mélyen bevágódott a bokám körül, megijedtem!
nekem sem verseny..és függő se vagyok azt hiszem napi egy nagy bejegyzés ahol leírom a kajám és mozgást súlyt..vagy ami épp a szívem nyomja..de én utálom a ki be pipálgatos embereket nagyon...mert ha már beengedem ne csak pipát vegyen ki hanem tessék ki is lépni..én is kilépek ha egy napló nem tetszik....annyi...
ma egész jól ettem..séta 4km körül volt...
súlyt nem tudok de 67-68között mozgok..pár kilót szeretnék leadni...
röviden ennyi voltam...
bocsi hogy kevésszer jövök de ezer egy dolgom van...
és ott a suli is...
mindenkinek tovább szép napot...és estét puszi
Sziasztok!
Én sem mérlegeltem ma, mert orvoshoz rohangáltam. Reggel pótolom Akkor most írjuk vagy ne írjuk a heti eredményeket? A naplós dologhoz csak annyit, hogy engem sem érdekel, ki olvas, ki nem. Én sem szoktam kommentelni sok bejegyzést. Azért olvasom a naplókat, mert valami tetszik benne, de nem biztos, hogy tudok érdemben hozzászólni, vagy van mit hozzászólni. Egyet leszögezhetek! Senkitől nem kérem számon, hogy olvas avagy sem. Régen csináltam egy ilyet, de annak megvolt az oka. Nekem is hol kiveszik a pipát, hol jön helyette másik. akkor én is elgondolkodom... Biztos, hogy vannak emberek, akiknek nem elég érdekes az életem. Ennyi!
Teljesen igazad van :)
Szerintem is csak egy plusz és gáz ez a függőség amit egyes emberek csinálnak. Azért mással is kell foglalkozni mint a Hoxával.
Pl, most tettem a naplómba 3 szemüveg képet, hogy melyiket vegyem meg, nézem nézem őket és már tudom, hogy melyiket fogom megvásárolni, és mgé senki se kommentelt hozzá, de tudom a választ..Azért szeretem a naplót, mert visszaolvasom, rájövök, hogy hol hibázok és min kéne javítani.
suora,teljesen igazad van a naplokat illetoen!
eneh!erezd jol magadat!bisztos nagy elmeny lesz.