Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
szia én a neten találtam meg a párom teljesen véletlenül...bár nem társkereső oldalon...
szóval van esély...
Napsütést Mindenkinek!
Skittles: szorítok neked az állásért.
Pici Manócska: de szeretnék én is szexi lány lenni....
Aranymag: én is elkezdtem a tornát és ma folytatom. Persze közel sem olyan tempóban, ahogyan te edzel, de kezdetnek ez is elég. Mi lett az arcoddal? Begyógyult szépen?
Vikuka: írd meg, hogy rendbe jött-e a szemecskéd.
Enéh: kitartás. Amúgy a pogácsa is szénhidrát. Nincs is vele gond, amíg az reggelre helyeződik, de estére már jobb a tojás.
Hercegnő: nekem most nincs forintom, egyébként benne lennék egy állatkerti sétában.
Úgy döntöttem, hogy társkeresésre adom a fejem. Szerintetek van értelme a netről keresgélni? Amúgy nem igen van ismeretségi köröm, ahol válogatni lehetne. A jó pasik már mind elkeltek, akik meg maradtak, azok vagy nagyon magabiztosan agglegények, vagy fogyatékosak bizonyos értelemben. Tisztelet a kivételeknek, én is őket keresem és én is kivétel vagyok. Már 16. éve özvegy vagyok és idáig nem akartam társat, csak barátot. Volt is, meg nem is, mert mindig csak félszívvel álltam a dologhoz. Most megérettem rá.
sziasztok!
reggelim:2 tojásból tükörtojás
ebéd: bélszíncsíkok roston friss salátával
vacsi: 1db pogácsa!
sok víz ::)) sztem egész jó voltam...nagyon jól bírom kenyér nélkül...a 2 bogyómat bevettem, hétfőtől csak egyet kell majd!már alig várom, néha letompulok tőle!
szépen halad mindenki, gratulálok, egyre jobb a csapat, simán megcsinálja mindenki azt amit kitűzött, remélem én is! :D néha elveszek :D
Hjajjj nagyon örülök, hogy tetszett, s hogy jól érezted magad. Van egy olyan feeling, amit nem lehet megmagyarázni :) én imádom.
Ma is csak kardioztam, majd holnaptól jöhet az erősítés is.
Edzés után találkoztam egyismerőssel. Rábeszélt 1 pohár vörös borra....pffff rendesen érzem :)))
Kinek hogy telt a napja, hogy vagytok?
na 30perc tekerés 10percenként fokozat emelés....
20perc súlyzózás és még a gépelés is fáj....
de nagyon jól lefáradtam...
és le is izzadtam....
közbe Zoltán Erikát hallgattam,,,A túl szexi lányt...
súlyom: 74kiló( nagyon boldog vagyok)
vacsim: pici sült kolbi extrudált kenyér joghurt paradicsom és egy narancs...
ki hogy van??
sziasztok!nem voltun nyitva delelott igy csak megrendeltem az arut es delben mar el is tudtam jonni.mentem is edzeni.ma 40perc futopad volt,ebbol kb 10perc intenziv futas,35perc cross trener,es 10perc evezo pad..utana nesztem az evezo padnak es nagyon dicserik.jol meg mozgatja az egesz testunket.jo a hatizomra,karra,comb,vadli,es hasra is jo.aki edzo teremben edz ne hagya ki.
most eszem az eltervezett ebedemet:maradek csirkecom.
Skittles!pozitiv energia elkuldve.ugyes vagy vonzd be magadnak eszt a melot!szoritok erted!
hercegno!en szivesen veledtartanek de sajna messze vagyok!
manocska!ne agodj meg fogja szokni a labad az uj cipelot!
szép napot lányok...
látom mindenki szépen küzd a kilókkal...
mai nap elég jó volt...
csak még mindig fáj a lábin a cipelőben...
nem csak a sarkamon a viszolyog hanem folyton begörcsöl a talpam is...
kaják eddig: egy sonkás uborkás szendvics és 1pöttyös túrórúdi...
most rohanunk a boltba...
utána lesz két tükör tojásom kis lecsó kolbász és kis sonka szalámi mellé paradicsommal és egy zsemlével...
szép délutánt
Hello lányok! Na megjöttem az interjúról. Nagyon szeretném ezt az állást. Titlárnői feladatok. ez most pont jó lenne, pénteken mondanak választ. Bízom benne, hogy megkapom, és kérlek ha van egy kis plussz pozitív energiátok, küldjétek át nekem :D
Kinek hogy telik napja?
Sziasztok lanyok!
Nem sokara indulok dolgozni ,most iszom a kavemat.Kajcsinak mara edzes elott egy turmixot ebedre edzes utan a maradek csirkecombot es vacsira egy turmixot tervezek.Remelem sikerul ehez tartanom magamat.
Mindenkinek csodas napot kivanok!
Skittles!sok sikert az interjuhoh!
Hercegno!Majd ird le hogy milyen volt az edzes!
jó reggelt!
én ma állásinterjúra megyek, most próbálok minél több pozitív gondolatot bevonzani. késő délután meg ezés(ma már jobban vagyok).
és te?