Fogyj januárban 5 kilót! (beszélgetés)
Jó reggelt Lányok!
A fiam elég beteg volt, de most ezen a héten belehúzok. Borzasztó milyen nehezen mennek le ezek a fránya kilók, még mindig annál a mocsok 58,5kg-nál stagnálok. Pedig ha tudnátok mennyire oda figyelek, 2x meggondolom mit eszek. Tegnap tornáztam és ma is már egy kicsit, próbálok bele-bele olvasgatni a fórumba de sajna a kisfiam eléggé -hogy is fogalmazzak szépen?- HISZTIS???? :-)))) mivel beteg volt sokat volt tartogatva és szerintem elrontottuk egy kicsit, aztán most ha kell ha nem visít mint a fába szorult féreg.
Na mindegy ez a Fogy januárban 5 kilót fórum nem pedig a baba fórum! :-)
Mindenkinek kitartás!!!!
"Fehér mustármag
A mustármag általános hatása, hogy a szervezet anyagcsere forgalmát természetes úton szabályozza.
Hatásosan alkalmazható a következõ problémák esetén: székrekedés, aranyér, felfúvódás, máj- és epebetegségek, gyomorbetegségek, anyagcserezavarok, köszvény, reuma, isiász, valamint a szervezet önmérgezés következtében létrejött vérkép- és bõrelváltozások, pattanások, ekcéma.
A mustármag hatóanyagai igen nagy szerepet játszanak a szervezet zsírtartalmának leépítésében, a szénhidrát anyagcseréjében. Fokozódik az epe mûködése, cukorbetegeknél csökken a vércukorszint. Szakvélemény szerint a kúra a körmök törékenységét is megszünteti. A szervezetben kialakult káros lerakódások a bélrendszeren keresztül kiválasztásra kerülnek, így mindazon betegségek, melyek okai az emésztõszervekben, a vér összetételében, káros lerakódásokban keresendõk, a mustármag kúra során kiküszöbölhetõk.
A mustárkúra ideje 6-8 hét. Naponta 3x, étkezés előtt egy csapott kávéskanál mustármagot szétrágás nélkül kell lenyelni, és vizet inni rá."
Aha, értem. Hát ha nem múlik el mondjuk egy hétig, akkor elmegyek utána szerintem.
köszi:)
és végül mi volt a gond? a gyomorsavával?
köszönöm a tanácsot.
Sziasztok!
Rég jártam erre. Azt szeretném kérdezné, hogy ha tartós hányingerem van, az nem tudjátok, hogy mitől lehet? Akár órákkal egy étkezés után is, ha még nem ettem semmit akkor is. Folyton. :S
Hú...hát a táblázatot nézve,jól szerepeltetek.
Sajnos igen régen jártam erre,de azért próbáltam kitartani,aminek az eredménye...megvan a 4.kg mínuszba.
Bocs,de mi az a mustármagos szitu?
Sajna nincs időm vissza olvasni.
Igen, már ha a mustármagot nézzük!
Tompa fejfájás, napi három teljesen normál nagydolog, és éhségérzet-csökkenés. Már megérte, nagyon köszönöm az ötletet!!!!
Szia! Igen nagyon jó kis diéta, csak sajnos mostanában sokat megszegtem, kicsit nehezebben megy.
De tegnap sikerült megint a gyümölcsnap, helyre billent a súlyom, remélem ez a hét jó eredményt hoz, de legalább azt, hogy nem hízok.
Veled mi újság volt már hatása a kúrádnak?
Pixie azért gyere és mesélj nekünk, hogy hogy vagy. Legjobb lenne, ha mindig elújságolnád, hogy hány dekát híztál éppen.
Ma gyümölcsnapot tartottam, nem volt kitartásom az atkinsban, inkább mégis visszatérek a paleohoz, amit azelőtt is csináltam.