Fogyj januárban 5 kilót! (beszélgetés)
Ez szuper! ha este mégis megéheznél, gondolj arra, hogy most ÉG A ZSÍR. És igyál egy j meleg teát, vagy egy bögre tejet. Azzal nem árthatsz, és kell valaminek lennie a gyomrodban.
Én most délután csak egy ivójoghurtot ettem. Szerintem ez jó. És bízom benne, hogy már nem is fogok enni, ezt tervezem, nem akarok.
Jajj,maximálisan megértelek és együttérzek.Utálom az összes fogászati beavatkozást..pfujj :(
Jjja, köszi Ada, de még érzem. A gyomrom katasztrófa, utálok vért nyelni...de nem panaszkodom, túl vagyok rajta, szerencsére. A biztonság kedvéért keddre bejelentkeztem a fogdokihoz megint, mert talált egy apró lyukat, rendbe tetetem.
Sziasztok!
Rosie!Jobban vagy már?
Anyapocak,egy tündér a kisfiad!Csodaszép!
Seilia!Nagyon ügyes vagy,csak ne add fel!:)
De jó, hogy hallunk Rólad is, mizu? :-)
Ez szuper! Nagyon ügyes vagy!!!!
Persze, ettem...aranyos vagy :-)....khm...krumplis tésztát és paradicsomlevest. Most ezt bírtam enni és kész. Ma elég jó voltam, holnap farsang lesz a suliban, lesz egy kis tőtike utána :-)
Ezen a héten biztos nem fogyok, de most nem is számít, jövő héttől belehúzok. Az éves edzés-szünet meg most van nekem. :-)
aranyosak vagytok, köszönjük a bókokat. :-)
Tényleg, milyen aranyosak vagytok:))
látod ez van, ha verdát adnak a fiúk alá:)
Megnéztem, nagyon édi kisfiú és jön a fogacskája?
van egy babanaplóm, ott is nézd meg a képeket ha van kedved, ma töltöttem fel őket és akkor rájössz h a kisördög csak enyhe túlzás volt, :-)))
néztem a képedet, nagyon aranyosak vagytok együtt:)
a-a-a-zik ahogy billeg a feje a taposástól....
Háát igen, a kisfiam most abban a korban van, hogy felfedezi a hangját és Ő adja a hangot a mozgáshoz: a-a-a-a-a vagy talán énekel, nem is tudom mert MTV-t szoktunk közben hallgatni és úgy ül a kezembe mint egy kiskirály a trónján. Nagyon hatásos.....dupla öröm, a kellemes a hasznossal. :-)
sziasztok! hát ez a torna nagyon aranyos és praktikus:) közben nem hanyagolod el a gyermeked sem:) és még csinosodsz is!
SZiasztok Csajok!
Csak egy gyors helyzetjelentés, mert a kisördögöm elaludt, kihasználom egy kicsit az időt. Kis taktikát váltottam, nem dvd-re tornázom, hanem hétfőn és kedden is az én drága 7kilós babámmal a kezembe tapostam 20 percet. Azt hittem a végére, hogy meghalok. Olyan izomlázam van, mint még soha, persze főleg a karomba, hát és onnan is szeretnék faragni mert elég "husis". Remélem mindenki jól van, majd vasárnap mérlegelek.
Puszilok Mindenkit!
68:) Kérek egy napocskát:)))
Holnap megyek melózni, összeütök egy kis zabkását reggel, azt viszek reggelire. Megkívántam;)
ugyanilyen hatással van rám is:) Nagyon szuper fogyis kaja, telít, fogyaszt, takarít - reggeli egy jó kis zabkása 5 perc alatt kész, és nagyon fini:)
2 hetes súly már jojónélküli súly:) Meglesz az a 65, csak így tovább! Nekem is az az első cél:)
Gondolj arra hogy holnap még ügyesebb leszel:)
Azért remélem délutánra már jobban lettél és tudtál enni valamit. Nehogy éhenhaljál nekem:)
Igen, igen. Lelkifurkám is van, mert tegnap este se bírtam magammal, meg most se. :( 6 körül szoktam általában, de csak könnyűeket. Legalábbis most a fogyi alatt azt tervezem. Salikat, gyümölcsöket meg ilyesmiket.
Hát igen, az olajban sült ételeket mellőzni kellene, mert rengeteg olajat felszívnak. Inkább héjában sült krumpli és párolt gomba:)
Vacsizni hánykor szoktál? Én 5-6 után már nem eszek, szerintem ez is segíti a fogyást. Pláne ha fogyi előtt későn vacsiztál, mint ahogy én is.
Egész jól. Bár délben kicsit megingott az ritmus, mert sültkrumplival ettem rántott gombát. Azt nem így kellett volna, de azon kívül talán jól.
További ajánlott fórumok: