Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Tudna valaki segíteni ha a férjem dolgozik a Nagy Ignác utcai bv-be akkor tulajdon képpen mibe számít vagy csak azért dolgoznak hogy teljen a napok?
Igy van holnap már 3 nap lesz és már azt veszem észre hogy itthon van. Engem az bánt hogy nem tudok róla semmit ha csak a nevelő értesítene vagy bármi már könyebb lenne . 11 éve vagyunk házasok de soha nem voltunk ilyen sokáig távol egymástól.
Szedd össze magad!!! A gyerekeknek szüksége van rád!!! Ez nem a világvége. 2 nappal máris beljebb vagytok...
Sziasztok köszönöm szépen mindenkinek a segitseget de már reménytelen vagyok borzasztóan hiányzik a férjem .
addig nem telefonálhat amig nincs kapcsolattartói papir...ráadásul utána is csak akkor telefonálhat ha kap telefont ami 30.000 forintba kerül amit be kell fizetnie (szabadulaskor visszakapja)......vagy ha van a letéti számláján pénz és a nevelötöl kér lehetöséget egy telefonálásra.....sztem várd meg azt a most már csak 19 napot...semmi baja nem lesz
Sziasztok reggel sikerült el érnem a Bv intézetett azt mondták hogy 72 órán belül a nevelő küld egy kapcsolat tartoi levelet amit vissza kell küldenem és kb 1 hét mire kapcsolat tartás lesz köztünk de addigra itthon lesz mert majdnem bele esik a 20 napba. Nagyon el vesztettem a reményt mert borzalmasan hiányzik nekünk és semmit nem tudunk róla mert nem adnak ki imformációt. Nem értem miért nem telefonálhat haza.
Sajnos mire a kapcsolattartoi papirt kiküldi neked és Te visszaküldöd már le is telt a 20 nap.....annyit tudsz tenni holnap felhivod a BV t és érdeklödsz felöle..
Sziasztok reménytelen vagyok nem tudok semmi imfot a férjemről csak annyit hogy a Budapesti Nagy Ignác bvben van. Reggel 9 óra óta semmi hir nincs😭😭
Dolgozik mert be jelentett munka hekye van
Tárgyalásin kapta a 120 órát. Pártfogó kérvényezte az át válltást!
Jézusom ezért?! Egy korábbi feleség jelentette fel?
A közmunkától még nem fogja pótolni az összeget. Ahhoz hogy a pénzt előteremtse dolgoznia kell.
Gyermek tartás elmulasztása miatt kapta.
Miért kapta a közmunkát? Ezt szeretném tudni.
Nem biztos hogy figyelembe veszik a családi körülményeket. Tartsd benne a lelket. Most ez a lényeg.
Szép napot! Tudna valaki segíteni a férjem ma ment be 9 órára Budapest Nagy Ignác utcao bv-be. 120 óra közmunka miatt kapott 20 nap fogházat. Kérdésem lenne hogy figyelembe veszik a 2 kiskorú gyermekeinket és a körülményt? Soha nem volt büntetve.
120 óra közmunkát nem tudta le dolgozni mivel a munka helye olyan hogy szinte velünk sincs. Igy 20 nap fogházt kapott.
Mit követett el a férjed?
Ne aggódj Edi! Hamar eltelnek ezek a napok. Fontos hogy látogasd mindennap és tartsd benne a lelket! Ez nagyon fontos az ilyen időszakban.
Tudna valaki segíteni hogy a Budapesti Nagy Ignác Bv mien és a körülmények?
Sajnos majd csak 20 nap múlva. Búcsúzzatok el. Hidd el gyorsabban el fog telni, mint ahogy most gondolod.
Sziasztok kérlek segítsetek! Férjem 120 óra közmunkát kapott amit nem teljesen dolgozott le a jellenlegi munkája miatt. Ezt át változtatták 20 nap fogházra amit holnap reggel kezdi meg Budapest Nagy Ignác utcában. 2 kiskorú gyermekünk van. Ilyenkor van még remény hogy haza jöhessen vagy csak 20 nap múlva. Soha nem volt büntettve. Kérem segítsetek.
Szia. Baracska, börtönhöz képest jó.
"Amennyiben csatlakoznál a zárt csoportba: a leírtak alapján szükség lenne, egy írásos megkeresésre PUFI666 vagy I.M. címére!
Ezért megkérek mindenkit, aki csatlakozni szeretne, de még függőben a kapcsolat, vagy egy új csatlakozó, az kérem privát üzenetben keresse fel a KlubAdminokat, hogy mért szeretne csatlakozni, illetve egy kisebb rövid bemutatkozást!
/Fogház, börtön, fegyház <- ezt másoljátok ki és a kereső részbe írjátok be/beillesztés!
Majd megjelenik a klub a listában, katt rá, majd kérelmeznetek kell, hogy csatlakozhassatok! :)/
Fórum (Zárt csoport) link: www.hoxa.hu/?p1=klub&p2=6670475
Köszönöm
Liza88888
Klubgazda
PUFI666
KlubAdmin
I.M.
KlubAdmin"
Szia. Hogy tudok a zárt csoportba belepni? Köszönöm válaszod.
Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy Nyiregyhazan hétvégén van beszelo a letöltendőeknek?
Van egy zárt csoport. Lépjetek be inkább oda!
A szombathelyi nagyon szép és szerint börtönök között élhető.Kimenő büntetés függő is,de szerintem elég korrektek.Mondjuk attól is sok függ,hogy viselkedik a "rab".
Sziasztok! Kérdésem lenne. 7 évre ítélték a páromat, ebből 3 évet elozetesben töltött. Van még hátra 20 hónap. Ebből a 20 hónaptól jár kedvezmény? Első büntényes. Köszönöm a vaszt.
sziasztok!tud esetleg valaki információt a Balassagyarmati és a Szombathelyi börtönről?mennyire van hazajárás,milyenek a körülmények?Reintegráció stb...
Gyujtőbe a biró nehéz esett😢
Illetve mit lehet bevinni bevonuláskor?
További ajánlott fórumok: