Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Telefonáltam neked egyet:
Lekérdezések
- Tranzakció ellenőrzése, jóváhagyása, aláírás
Ott állítsd be a dátumot amikor utaltad, a tranzakció állapotánál állítsd be: Várakozó
Majd kidobja jobb esetbe ha még visszavonható a várakozó tételt, jobb oldalán lesz egy olyan hogy részletek, és ott meg kell jelennie hogy visszavonás, azzal tudod visszavonni, de mondta a nőci, hogy minden esetbe végig kell futtatni amit ír azt követni kell. És minden esetben amint végig vitted a visszavonást, akkor ellenőrizd! A tranzakció állapotánál: Visszavontban kell lennie! :)
Remélem sikerül! Ha nem akkor 0640366666
Hogy tudom vissza vonni a netbankos utalast? Hivott a parom es mondtam beki mizu s mondta h jobb lett volna ha egybol a Szekesfehervari szamra utalom. Gyorsabban jova irjak.
Valóban SZ-SZ-B elég hanyag, mert ez fontos infó lenne. De egyébként tényleg ezeket az adott BV tölti fel, mert sokszor változnak a feltöltött dokumentumok Intézményenként... Szóval itt a ti BV-re vonatkozólag semmi infó a pénzküldésről.
Nagyon kedvesen segítesz..... de a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bv.-nél nincs pénzküldés fejezet. Megnézm, ez intézményenként változik. Van, ahol a közérdekű adatokban, tájékoztatókban kétszer annyi pont van, mint máshol. Nálunk nincs pénzküldés szabályai. :(
"Pénzküldés szabályai" ha arra katt. akkor előjön! :)
"A baracskai és martonvásári objektumban elhelyezett fogvatartottak esetében:
Jogosult neve: KDOBVI Baracska
Jogosult számlaszáma: 10029008-01393132-20000002
Közlemény: A fogvatartott neve, születési ideje vagy nyilvántartási száma
A székesfehérvári objektumban elhelyezett fogvatartottak esetében:
Jogosult neve: KDOBVI Székesfehérvár
Jogosult számlaszáma: 10029008-01393132-21000005
A közvetlenül bankszámláról átutalt összeg a banki jóváírást követő első munkanapon kerül a fogvatartott számlájára."
Egyébként ezek javarészt PDF formátumban vannak, szerintem akkor neked nincs telepítve a gépeden a program amivel nézheted! :(
Ezt telepítve már láthatod is! :)
[link]
Illetőleg, én ezért másoltam ki a számlaszámot, mert ami a börtönvilágon van az Baracska, de mint írtam így is nyilván megfogja kapni, mert egy Intézmény és nyilván így is jóváírják, csak gondolom könnyebb lett volna neki is. Ennyi! :D Szóval ezt nem azért mondtam mielőtt még mindenki azt hiszi, hogy okoskodni akartam... :))
Én is ismerem a "hivatalos" oldalt is...... lehet, béna vagyok, de én ott nem találtam számlaszámot. Mondjuk az én gépem a tájékoztató oldalakat sem nyitja meg.
Szia, az utolsó része a számlaszámnak szerintem nem befolyásol semmit! Szóval meg fogja kapni!
Egyébként egyetlen egy hivatalos weboldal van a börtönökkel kapcsolatba az pedig a [link] a többi magánjelleggel üzemeltetett weboldal nem hivatalos az említett Börtönvilág weboldal már 2012-2013 körül meghalt és nincs frissítve!
Ezért ha valóban hivatalos információkat akarsz megtudni akkor a linkelt weboldalon tájékozódj, jelen esetben nektek: [link]
De szóval a pénz ezer 100% hogy megérkezik, csak azt szerettem volna elmondani, hogy a börtönvilágon oké hogy hasznos információk vannak, de azóta rengeteg dolog változott... mint mit küldhetünk be, levelezés, telefon stb...
Ertem. Nem vonom vissza az utalast,szerintem igy is celba er mivel hivatalos oldalrol vettem ezt a szamlaszamot is. Legkesobb csutortokon kiderul ugy is.
Én mindig az általam belinkelt számlaszámot használom. Nálam működik és mindig célba ér.
Szia! Nem tudom mikor utaltad,de ha péntek este és internet bankon keresztül akkor valószínű keddi erteknappal fog menni,tehát az utalás meg nem ment el csak rögzítetted,így elvileg még vissza tudod vonni.
Koszi. Mar elutaltam a bortonvilag.hu-n megadott szamlaszamra. Most latom, hogy nem egyezik a ketto. Adatait feltuntettem meg az h kietkezes. Most igy nem fogja megkapni? :-(
Induljon a hosszúhétvége... A kedden kiküldött levél sehol, a csütörtökön beküldött sehol, a nevelő meg nem a helyzet magaslatán... Értem én, hogy neki nem fontos, nekem az lett volna.. A heti 30 perc nem túl sok ugye :/ Hát, ez a három nap mégse lesz olyan jó :/
Jogosult neve: KDOBVI Székesfehérvár
Jogosult számlaszáma: 10029008-01393132-21000005
Forrás: [link]
Belinkeltem Neked, csak elbénáztam...... :( Még új vagyok itt.
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
A Székesfehérváron lévő Bv intézet számlaszámát szeretném megtudni. Hol találom meg a neten?? Jövő szerdára kellene, hogy oda érjen a pénz,de így hogy még a számlaszámot sem tudom így elég bajos lesz. :( Köszönöm előre is a segítséget!
Ma se semmi. Olyan rossz így nekimenni egy háromnapos ünnepnek. :( De én tuti ott fogok állni 19-én a börtön előtt. :)
Baracskan beengednek, ha kesik a posta, de rajta vagy a latogatoi listan.
Nálunk csak az a probléma, hogy mi a Párommal telefonon nem tartunk kapcsolatot. Nekem az túl drága. Vagyis Ő nem biztos, hogy fogja tudni, hogy nem kaptam meg. Én Nyíregyházára megyek. De akkor megyek mindenképp. Ezek az alkalmak tartják bennem az erőt. Ezért is izgulok olyan nagyon. Köszönöm a válaszod! Picit megnyugodtam.
Simán mehetsz, egy párszor én se kaptam meg időbe a neved úgy is fel van írva a be engedésnél és mondani kell hogy nem kaptad meg időbe a randi papírt . Mondjuk ez Kalocsán és Mélykúton is elő fordult velem, és be engedtek minket. viszont a párom szolt előtte a nevelőnek hogy nem kaptuk meg a papírt.
Sziasztok! Előfordult már Veletek, hogy nem kaptátok meg időben a látogatási papírt? Ilyenkor ugrik a beszélő vagy lehet valamit tenni?
Ha csekken utalod mindenképp írd be a közleménybe hogy KIÉTKEZTETÉSRE valamint a nevét irányítószámát születési idejét. Mert különbem levonják akármire is, de levonják az tuti!
Valaki esetleg tud valamit arról, hogy lesz- e az idén országos börtönszínház találkozó és ha igen, akkor mikor?
Szia! Én amit kiétkezésre utalok, mindig hiánytalanul levásárolhatja.. A fizetésből viszont vonják a kötelezőket, meg a gyógyszert is abból vonják... Próbálj az intézettől érdeklődni, hogy mi lehet az ok, hátha közlékenyek lesznek.
Gondolom itt is a levonások miatt van ez az egész... :( Ha küldesz pénzt, előtte jelezed, vagy úgy küldd a pénzt kb, hogy mikor menni fog vásárolni, és azonnal az össze pénzt amit kiétkeztetésre küldtél vásárolja le!
További ajánlott fórumok: