Fogamzásgátlás VS. Fogyókúra (beszélgetés)
Én hízékony vagyok de mégsem híztam a durvának tartott bogyótól sem. SŐT bár ingadozott a súlyom a gyógyszer szedés alatt is mégis több mint 10 kilóval vagyok könnyebb mint mikor nem szedtem.. szóval szerintem nem befolyásolta..
Atól híztam mikor nem dohányoztam... :D mondjuk most sem de már jobban odafigyelek :)
Azért az ilyet nagyon ki kell ám fogni!
Nem ő az első és nem is a második dokim. Isten tudja mennyinél jártam már...
Köszi szépen! :)
Szerintem, ha nem válik be, inkább válts másikra. Beszélj egy nődokival, biztos tud jobbat ajánlani!
legalább oda figyel Rád...
bezzeg az én dokim :(
az igen én is a lindinette-vel kezdtem, de attól is híztam, aztán abba hagytam és lefogytam, majd újra kezdtem,de triregollal és visszajött:(
Hát neked sem volt szerencséd :(
mindenképp nőgyógyásznál.. olyannál aki nem csak rádnéz és úgy ír fel valamit.
elmondod hogy mi a kívánalom a gyógyszerrel szemben és aszerint írjon másikat. több javaslatom nincs
Yadine-t szedtem nem híztam de olyan fejgörcsöm volt hogy abba kellett hagyni. Kaptam Lindinette 20-at 7 kg felröppent, csere TríRegol... köztivérzés miegymás...
Mercilon... 3 év alatt 20kg...utolsó 1 évben állandó fejfájás...
Most nem szedek semmit:)
En kifejezetten kertem a dokit,h olyat adjon,amitol nem fogok hizni,mert eppen elotte szabadultam meg kb 30kilotol es nem volt kedvem visszaszedni...Yadine-t javasolta,azota is azt szedem,es ugyan hiztam vissza,de nem a tabletta miatt,mert utana evekig tartottam a leadott kilokat...Szoval nekem a Yadine bevalt.
Egy bnom vmi mast kapott,nem emlekszem a nevere, egy honap alatt 10kgt szedett fel,mpedig nem csinalt semmit mashogy, ugyanugy evett, tornazott is...es tessek!Utana valtott o is yadinera es kinkeservesen leadta a felszedett kilokat...
Szia :)
És milyen árban van ez a Mercilon?
Nagyon dicséritek :D
nagyon gratulálok, jó egészséget és sok boldog együtt töltött percet kívánok Nektek :D
Lehet bogyót kéne váltanom? Az szerintetek jó?
Mármint az,hogy váltogatja az ember?
Sziasztok!
Én Mercilon-t szedek már vagy 7 éve, sosem hiztam meg tőle,közben volt egy szülés,amikor ugye nem szedtem, de sem előtte az első szedés megkezdésekor sem szülés után nem volt hizásom, pedig a terhességgel 30kg jött fel.52vel lettem terhes és most is 52-53 vagyok.
Szerintem a mercilon jó.
Hát nekem erről az a véleményem, h aki bogyó mellett terhes lesz, az valószínűleg vmit nem jól csinál. :) Nyilván, előfordulhat, mert a bogyó sem 100%, de akkor is... No, de nem ez volt a kérdésed. :)
Híztál a bogyó szedése alatt?
Igen, én is hízékony vagyok, de én attól szedtem fel először, h finomakat ettünk és nem mozogtunk. Előtte 10 év aktív sport (kézilaba), ez abbamaradt, a kajamennyiség meg maradt... Aztán update-tel leadtam, most meg azért jött fel 8 kg, mert baba van a pocimban. :))
Hát még én sem :S nem is szeretnék...
Egyébként Ti hízékonyak vagytok?