Fodrászhoz szeretnék menni, de nem tudom milyen frizura állna jól. Ti hogyan döntitek el, milyen frizurát csináljon a fodrász? (beszélgetés)
3. MANCIKA123
2011. márc. 28. 10:58
köszi.nem vagyok sajna vékony alkat,ezáltal az arcon is telt,tehát ezért nehéz eldönteni ilyen haj állna jól.egy vékony arcú nőnek minden jól áll
2. emagdi
2011. márc. 28. 10:56
szia! szerintem a legjobb, ha olyan fodrászhoz mész, akit jónak tartasz, megbízol benne.
és akkor rá is bízhatod hogy milyen fazont vág neked. ő sokkal jobban el fogja tudni dönteni, látva a hajad állagát, mennyiségét stb.
(a legjobb szerintem ha ilyenkor egy olyan fodrászt választasz akinél még nem voltál, mert ő újonnan lát, a régi meg hajlamos ugyanazt vágni amit már korábban is)
1. MANCIKA123
2011. márc. 28. 10:55
Sziasztok.Fodrászhoz szeretnék menni, de nem tudom milyen frizura állna nekem jól.Ti hogyan döntitek el, milyen frizurát csináljon a fodrász?
További ajánlott fórumok:
- Ha először megyek egy fodrászhoz, menjek be vagy csöngessek be inkább?
- Ti elmennétek újra ehhez a fodrászhoz ebben a helyzetben?
- Szerinted mit csináljon gyermeked az oviban?
- Megoldható szerintetek, hogy esküvői frizura+smink készítésre már eleve a menyasszonyi ruhámban menjek a fodrászhoz?
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.
- Körzeti oviba felvették, de agyrém a hely!!! Mit csináljon?