Fodrász általi túl rövid haj (beszélgetés)
Hát, az én hajam nem sok, inkább kevés, vékony szálú és rövid is.. Pff. Akkor én nagyon gáz vagyok.. :( :)
A képem is tanusítja.. :)
Én ezért nem járok fodrászhoz, mert MINDIG elrontotta a hajam.
Nem egyhez mentem anno, de már 10 éve itthon van vágva a hajam.
Google-ba üss be különböző keresési feltételeket, hátha találsz valami jó kis hajas oldalt, ahol vannak tippek-trükkök!
Ha copfba hordod a hajad, akkor minek neked a hosszú haj?
Nem értem én ezt.
Vágasd le jó rövidre és akkor nincs gond azzal, hogy nem tudod copfba tenni.
Nekem mindig azt mondta a fodrászom, hogy levágja rövidre ha mindig feltűzöm.
ok. nem értetted, miről beszélek.. te az a fajta vagy, aki lát egy körmöt, és mindre azt mondja, hogy gáz.. és teljesen mellékes (mert nem látja a szeme), hogy mondjuk egy dali festett rá.
Ez nem baj, vannak ilyen emberek.. nem tudnak elvonatkoztatni. :)És ezzel nem akarlak meggyőzni egyáltalán, mert full felesleges.
Bocs, de számomra ez nem művészet.Én nagyon nem szeretem a műkörmöt. Ezzel nem megsérteni akarlak hanem egyszerűen elejét venni a győzködésednek, ami ilyenkor elöjön, hogy de nézd meg stb-stb..
Megnéztem, nem tetszik, nem az én világom.
Figyeld-figyeld-figyeld!!!!
Te műkarmos lettél, és póthajas, sztem vágjunk hozzá egy doboz gyantát és legyen ő a Sir-telenke, aki folyton fázik :DDD
Miért is nem ez lett a topik címe: Haj-jaj
:DD
:)aha :D
mert ezt hitelesen meg is lehet állapítani egy ku.va képből :D
Fix, hogy az a véleménye mivel egy fehér macska pink-be öltözött, ezért te megrögzött buz.i vagy :DDDDDD
Ne hari :)
Fenn vót a galériámban (ill. még most is fenn van) Ariel-ről a kis hableányról egy olyan gif, amikor épp villával fésüli a szép hosszú, vörös haját.
Na ebből GONDOLOM ÉN azt szűrte le páciensünk, hogy póthajas vagyok :)
Nincs mit.
Látod kettőnk között is óriási a különbség:
Én a javadat akartam, te pedig az egész topik alatt próbáltál velem szemétkedni:DD
A mosoly meg az enyém maradt:DD
További ajánlott fórumok:
- Te mit teszel, ha a fodrászod nagyon elrontja a hajad?
- Keresek egy Hoxa tagot, akinek nemrég a fodrász levágta rövidre a haját, amivel elrontotta, és hajtippeket kért.
- Fodrászok és nem fodrászok! Tudja valaki, mivel festik (festéktípus, szám) Liptai Klaudia új, rövid szőke hajszínét?
- Ismeri valaki? A BioHair-ben dolgozott 2-3 éve: teltkarcsú, rövid göndör hajú fodrász lány?
- Tud valaki olyan fodrászt Vácon, aki jól tud női rövid hajat vágni?
- Fodrász (jó) rövid hajhoz Budapesten