Fityma faggyú probléma :( (beszélgetés)
A letapadt rész alá,ahol a váladék is van,oda hogy jut el a betadine? Vagy felhúzták neki előtte?
Hát én itthon próbálgatom,de én esélyt nem látok rá,hogy ez egy húzásra feljönne azon a részen.
Nem tudom,hogy mi lesz...
Köszönöm Nektek!
Jövőhéten akkor mi is elkezdjük a "kínzást",de legalább rendbe jön.
Hú,ez megnyugtató,hogy krémmel is rendbe jött.
Remélem nekünk is így lesz.
Köszi!
Nektek is volt ilyen fehér folt?
Vagy csak a letapadásra kaptátok, És mennyi időn belül segített a krém?
Sziasztok!
Fiam 13 hónapos. Húzogatom neki mindennap,de csak amennyit enged. Még nem tudom neki teljesen ugye visszahúzni a bőrt és ahol le van tapadva észrevettem,hogy a bőr alatt ilyen fehér folt keletkezett,de szinte egyik napról a másikra.
Utána olvastam és fityma faggyúnak hívják.
Mivel szombat van így meg kell várnom a jövő hetet,hogy megmutassam a dokinéninek.
Valakinek valami tanács ez ügyben? Mit csinálnak vele,hogy ez kiürüljön? Attól félek,hogy erőteljes hátrahúzással fogják megoldani,hogy ki tudjon ürülni. Olvastam,hogy valaki letapadásra krémet kapott és pár napon belül feltudta húzni a kukacon a bőrt....bár csak így lenne.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)