Fissen üdén a kilók ellen 90-en napos diétával 2010.04.20 indul!!!Gyere!!! (beszélgetés)
Így már én is jártam...ahova írtam ott elhalt a téma...
Pedig nagyon bíztam abban, hogy itt majd nem így lesz...
Sziasztok!
Ma a gyümölcsnapon estefelé volt egy kis enm gyümölcs is..... :((
de nem vészes.... :))
Eltűntek :)
Te hogy haladsz mára?
Nekem lecsúszott még egy kiwi, és eddig 1 üveg víz.
Kösz, Neked is :)
Én már túl vagyok egy almán, és most egy banánon, és egyáltalán nem vagyok éhes.
Talán a tegnapi 4l víz hatása, nemtom :D
De most megint el kéne kezdeni inni, viszont akkor már beköltözök a wc-be asszem :)
Látom, van akinek gondot okoz a keményítőnap.
Én ezt így oldottam meg:
Nekem a szénhidrát nap okozott gondot, mert akkor annyit zabáltam, hogy, utána 3 napig csak ezt adtam le.Hogy ez ne így legyen , ezért összevontam a keményítő és a szénhidrát napot..elvégre mindkettő szénhidrát, csak az egyik egyszerű, a másik összetett.Így a 90 napos 3 napos ciklusokból állt.
A módszer teljesen működött, sőt, amikor megállt a fogyás a 4-es ciklusban, ily módon újra elindult!!Próbáld ki!
Nekem is az volt ma, kukoricás rizset ettem ebédre, rakott túrósat vacsira.
Holnap meg éljenek a gyümölcsök :D
Jobbulást!
Jó ötlet, de ugye nincs harag, ha nem akarok szerepelni a táblázatba? Legalább is most még nem.... :))
Nekem ma ch nap,szerintem nem jól csináltam, egyrészt mert többet ettem, mint kellett volna, másrészt, kicsit el is tértem. Holnap gyümölcsnap, nem lesz könnyű, de megcsinálom! (melózok reggel 7-től este 7-ig)
Sziasztok lányok!
Meg kellet szakítanom a diétát mert hajnal fél kettő óta megy a hasam elkaptam a calici vírust most keltem ki az ágyból borzalmassan érzem magam.
Reméllem péntektől tudom fojtatni de a kaja szagától is rosszul vagyok!
Valószinü hogy lessz egy fogyi táblázatunk hoxa már talán készíti is és aki azt szeretné hogy benne legyen írja meg nekem üzibe hány cm magas hány kg és mennyit szeretne fogyni minden hónapban lessz egy beírás ki mennyit fogyott.
Na szerintetek jó ötlet volt tőllem?
Köszi! Most ettem meg az ebédemet, 2 főtt krumpli, 1 kígyóuborka és 1 paradicsom!
imádom a túrós tésztát de mostanában sajnos mellőznöm kell:(
Akkor jó étvágyat :)
Én már lenyomtam ma 1 liter vizet meg egy hatalmas almát, nem vagyok éhes...
A grízes tészta fincsi, én is azt akartam vacsira, csak anyum mondta hogy ott a túró, csináljak inkább abból valamit.
Végülis mindegy, ez is, az is finom :)
Én fehérjén ugyanazt ettem (tojást sajtot zöldséget), tegnap a keményítőn krumplit és kukoricás rizset mindkétszer, ma pedig rizs lesz ebédre és rakott túrós vacsira (mert lehet enni pici édeset).
A holnap pedig csak gyümölcs.
Hát figy, ennek a diétának végülis a szétválasztás a lényege, vagyis hogy adott napon csak egyfajta ételt vigyünk be, mert akkor gyorsabb az emésztés, és ezzel is könnyítesz a gyomrod munkáján.
Szóval sztem simán belefér hogy délben ezt, vacsira pedig azt eszel, csak ha keményítős napod van, akkor keményítőt egyél.
De tényleg csak sztem..
Miért baj a keményítő nap?
Ehettek krumplit, arra pedig nem éppen lehet azt mondani, hogy nem laktat :)
Na igen, valamit muszáj :D
Ma pl úgy tornáztam Rékára (lábgyakorlatok állva) hogy a 14kilós kis gyerkőcöm csücsült a karomban :D
Egy élmény volt miután végre leszállt :P
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Harc a kilók ellen október 23-tól.
- Lúgosítással a "védelmező" kilók ellen - 2012.08.06-tól
- Mediterrán diétával a szívbetegség ellen
- Fogyitársakat keresek, akik kalóriaszámlálással küzdenek a kilók ellen