Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Festett, száraz haj ápolása fórum

Festett, száraz haj ápolása (beszélgetés)

2011. aug. 29. 18:20
Menjetek be fodrászkellékesbe, kérjetek a hajatokra megfelelő hajápolási termékeket. Sokkal olcsóbban kijöttök, mintha drogériába mentetek volna+ profi terméket kaptok. Fa vagy disznósörte hajkefét ajánlatos használni, az utóbbi jobb. Kókusz olajjal kenjétek be a hajatok végét- ez bizonyítottan beépül a hajba!
2011. júl. 3. 16:38
Én is mindig úgy csinálom, hogy betekerem az egész fejem:D Zacsi+törölköző...csodásan szoktam kinézni:D
2011. júl. 1. 13:50

Nekem eddig egy drogériában kapható, nevesebb termék sem vált be... Különbségeket persze felfedeztem, de egyik sem volt az, amire szükségem lenne (a problémám ugyanaz, mint a fórum indítójának). Keresem az igazit, de nagyon! :) Az olívaolaj, mint házilag elkészített pakolás viszont eddig az én esetemben jónak látszik. Nemrég kezdtem el, hetente kétszer alkalmazom.

Hajszárítás nélkül az én hajam borzalom, pedig biztos nem tesz neki jót. Emberekkel dolgozom, akikre a munkám során pozitív benyomást kell gyakorolnom, nem tehetem meg, hogy össze-vissza álljon a hajam, úgyhogy arról nem mondhatok le... A hajvasalóról sem.

4. málna92 (válaszként erre: 3. - B46d5f3a55)
2011. júl. 1. 12:19
Én még sajnos nyáron sem hagyhatom magától megszáradni. alapból nagyon sok hajam, tehát egyáltalán nem lapul le (lapockámig ér a hajam), de amikor magától szárad meg úgy nézek ki mint akinek semmi haja sincs és az egész rálapul a fejemre és ráadásul össze vissza göndörödik:S Úgyhogy nekem muszáj mindig megszárítanom.
3. b46d5f3a55 (válaszként erre: 1. - Málna92)
2011. júl. 1. 11:43

Szia!

Nekem a szárítástól is töredezetté válik, ezért inkább nem szárítom (persze télen azért igen, de akkor sem erős fokozaton). Sokkal szebb, amikor csak úgy magától megszárad. Persze nem tudom, milyen hosszú a hajad és ez mennyire kivitelezhető, de nekem ez bevált.

2011. júl. 1. 10:50
Szia! Az én haja is festett szőke...szerintem a természetes alapanyagok a legjobbak hajápolásra, nekem legalább is azok váltak be. (Faith in Nature, és házilag pacsmagolt hajpakolás, vagy herbáriás készítmények) És nem csak külsőleg fontosak a vitaminok hanem belsőleg is pl Revalid. Mindenképp bele telik pár hónapba mire rendbe jön a hajad, bármilyen szert is használsz rá.
2011. júl. 1. 10:44

Sziasztok! Régen szőkére volt festve a hajam és naponta vasaltam. Most már lassan 1,5 éve nem vasalom és 4 hónapja barnára váltottam.

Az érdekelne elsősorban, hogy ki milyen termékeket használ(sampon,balzsam, pakolás), hogy a festék minél tovább a hajában maradjon és szép élénk színe legyen.Nekem sajnos 2 max. 3 naponta muszáj megmosnom a hajam, mert gyorsan zsírosodik. A másik pedig az, hogy mik azok a termékek amik segítenek, hogy a hajatok egészséges maradjon és ne legyen száraz, töredezett. Azt természetesen tudom, hogy a hajvágás fontos, járok is 3-4havonta vágatni. Esetleg még arra is kíváncsi lennék, hogy kinek melyik hajfesték vált be a legjobban, én eddig fodrásszal festettem a hajam:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook