Fertőzés után, a fogamzásgátló elveszíti a hatását? (beszélgetés)
azért ne szexelj, mert egymásnak adogatjátok a fertőzést.. attól függetlenül, hogy közben beszeditek a gyógyszert...
szerintem a fogigátló hatását nem befolyásolja, de ezt a doki jobban tudja, biztos meg lehet kérdezni, akár telefonon... de lehet hogy ezt mondta volna, vagy a betegtájékoztatón is rajta van, ha befolyásolja...
Sziasztok!
Fürdőben dolgozom,és sikerült elkapnom egy fertőzést. A dokim felírt nekem 20 szem Kliont és 2 szem Fluconert. 10 napig kell szedni a Kliont . Ezek a gyógyszerek legyengítik a fogátló hatását ? Kell kiegészítő védekezést alkalmaznom ?
Mellesleg még egy olyan kérdésem lenne,hogy mondta,hogy ez alatt a 10 nap alatt inkább ne sexeljünk. Egyébként a páromnak is írt ki gyógyszert,és vajon miért nem ajánlott a sex ? Valaki szegte már meg ? Lett valami baj ? Most vagyok a 7. napon.
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a C vitamin csökkenti a fogamzásgátló hatását?
- Tudja valaki mi a neve annak a fogamzásgátló eszköznek mely 5 évig fejti ki hatását és méhen belülre helyezik fel?(nem spirál, hurok)
- Azt hallottam, hogy a gyógytea gyengíti a fogamzásgátló hatását! Van ilyen?
- Milyen gyógyszerek gyengíthetik a fogamzásgátlók hatását?
- A Xanax gyengíti a fogamzásgátló hatását?
- A Canesten kombi mennyi ideig gyengíti a fogamzásgátló hatását ha 3napig alkalmaztam?