Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket? (beszélgetés)
Túlzás amit csinálsz. :)
Lisztet áttörlöd, nem ázik át? A szalámi miért baj? Kesztyűben, maszkban szeletelik fel, vagy van védőgázas, annak is csak a tartalmát eszed meg. Az asztalt amúgy is letörlöm, szóval?
De legalább cipővel mész a lakásba?
Igen, fertőtlenítem. Aminek a csomagolását el lehet távolítani, azt eltávolítom.
Hogy miért? Mert evéskor megfogom és a számhoz nyúlok.
Ne vegyél primőr (spanyol? 😯) epret.
Én biztos megleszek idén eper nélkül. De ha nagyon kívánom, finom a gyorsfagyasztott az Aldiból.
Lehet, hogy velem van baj, de szerintem jobb félni, mint megijedni.
Igen. Minden csomagolást átfújtam eddig, de elfogyott a vírusra is ható spray.
Amit megvásároltam kint hagytam a folyosón és átfújtam. Most hígított fekete dobozos domestost használok, azzal szoktam áttörölni és szintén párórát 'pihentetem, amíg a helyére kerülnek.
Ami papírcsomagolásos azt igyekszem mint pl. liszt, azt igyekszem kinyitni és dobozban tárolni. Aki nagyobb tételben vásárolta meg, annak jó egy bödön, nagyobb lábos, fazék. Akiben felmerül, minek a liszt csomagolóját fertőtleníteni, úgyis a hő megoldja, hát kisebb legyen az esélye, hogy a vírus bekerüljön.
A mikróba is belehet tenni fertőtlenítés céljából.
Én eleve tettem ki egy macskaalomtartót, abba klórtablettát oldottam fel és egy törölközőt tettem bele, tehát a cipővel belelépek, áttörlöm a talpát benne.
További ajánlott fórumok:
- Kézműves termékeket kedvelők gyertek!
- Magyarországon termelt,vagy gyártott MAGYAR termékeket keresek, van még ilyen?
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Mert megérdemled.. Meglepted ma már magad valamivel?
- Tartozom valamivel az anyámnak? Erkölcsileg vagy anyagilag?
- Újszülöttnek, csecsemőnek vásárolt játékokat hogyan tisztítod, fertőtleníted?