Férfiszem :) (beszélgetés)
egy úriember biztosan nem csinál ilyet, vagy legalábbis úgy csinálja, hogy ne legyen feltűnő vagy sértő.
ismerek egy párt, ahol simán kivesézik mind a férfiakat és a nőket, az én kapcsolatomban már akkor ferde szemmel néz rám az uram, ha olyan filmet akarok megnézni, amiben jóképű férfi játszik... -.-
Azért szemei is azért vannak az embernek, hogy lásson vele, csak néha nem mindegy, hogy mit, kit, meddig, és hol...
Szerintem ha valaki őszintén szeret valakit, akkor nincs szükség arra, hogy más lányt bámulgasson. (nem csak a hirtelen ránézésre gondolok, hanem arra, hogy még utána is forduljon). Nekem mondjuk roh..t szarul esne, ha a mellettem lévő, elvileg párom forogna más csaj után, főleg aki még jobban is néz ki nálam. Kicsit sza..l esne, és elgondolkoznék, hogy nem vagyok elég szép, elég jó neki, ha ilyenekre van igénye. Arról meg nem is beszélve, ha még ezt meg is beszélném vele, hogy bántana. Én is nézem az embereket, nem megyek lógatott fejjel az utcán, de se nő, se férfi, se gyerek után sem forgatom a fejemet.
Alapvetően egyetértek, csak még olyat nem láttam, hogy egy pasi ugyanolyan kocsányon lógó szemmel mustrálgatott volna egy szakállas pasit, mint egy miniszoknyás, hosszúcombú, töltöttbegyes bombázót... :)
(Kivéve a Capellában, ha még van olyan...)
A pasik már csak ilyen kis édesek. :)
Én is megnézem (persze nem feltűnően) mindkét nem képviselőjét.
- Nőket azért, hogy ellessek pár dolgot, vagy csak úgy.
- Pasikat pedig csak úgy... :)
Mindennel egyetértek,csak a "bunkóval" nem.
Miért lenne az?
Az emberek ha sétálnak az utcán bámészkodnak és megnéznek más embereket is,legyen az nő,vagy egy férfi nagy szakállal,ettől még nem bunkók,csak ,valamiért megnéznek másokat.
Mindíg úgy tettem, mintha nem érdekelnének más nők. Szerintem így helyes. Nagyon jól tudta/tudja nejem, hogy ez nem így van, de legalább a látszatra ügyeljen az ember. Ez is egy kötelező udvariassági gesztus.
Friss házas koromban volt egyszer olyan, hogy egyedül álltam az utcasarkon, egyáltalán nem számítottam arra, hogy jön a nejem és leplezetlenül forgattam a fejem a nők után. Jött az asszony hátulról! "Nem vagyok itt, máris idegen nőket bámulsz?" (Nem szemrehányóan.)
"Hát megnéztem. Ennyi. Baj?"
Nem volt baj.
mi is kiszoktuk beszélni a csajokat de a pasikat is... :)
Van h kimondottan élvezem.... :)
Egyetértek!
Az lenne a baj, ha egy férfi nem bámulná meg a a szép nőket!
Jó, ok! Ne tegye úgy, hogy mi kényelmetlenül érezzük miatta magunkat, de had nézelődjön kedvére:-D
Mi sokszor együtt nézzük csajokat, és jól kibeszéljük őket a férjemmel:-D
Ezt én is utálom.
Első pasim is állandóan ezt csinálta, nem lehetett az utcán beszélgetni vele, mert folyton forgott a feje a csajok után.
Aztán én is ugyanazt kezdtem el csinálni... Kicsit észbekapott a baromagyú...:D