Férfiakkal vagy inkább nélkülük? (beszélgetés)
válasz:
nem
nem
igen
Nekem van egy nagyon kedves,intelligens Parom leven megismert Ferfi ismerosom,aki nincs olyan tema amiben ne lenne otthon!!Szamomra inkabb az a ferfi es a ferfias,ha egy pasi oszinten,akar hatarozottabban is de kifejti ,oszinte velemenyet.
Nem,engem egyaltalan nem zavar a jelenletetek Kedves ,kulturalt,intelligens Ferfiak!!!
Igen,eltudom kepzelni,h ferfleven egy adott temahoz parttatlanabul kepes hozzaszolni,mint a no,a, noi dolgokhoz.
Szerintem kelletek ide,es az eletunkhoz meg mindenkepp!!!
Nekem szamit,es fontos,hogy olyan Ferfi Tarsam legyen,aki ha kell,de neha szembesit onmagammal,ha elfeledkeznek is neha magamrol.:-)
Nem baj az ha vannak oszinte velemenyt formalo himnemuek is itt!!!
:)))
Némelyik nyivákoló lény elég férfiatlan, idegesítő, arra késztet hogy bizony jól elpi....nám.:)
Engem nem zavar a jelenlét, csak az a fajta okoskodás, hogy mindig neki (akinek inge, vegye magára) legyen igaza.:S
hasznos? Pfff! Passz. Némelyik nő nélkül is hasznos lenne.....:D
Amúgy meg amíg világ a világ, sosem lesz 'BÉKE', mert mindkét nem mást akar: a nő a férfit, a férfi a nőt! Karinthy után.....:)
A kérdés adott! Kedves nőtársaim, mivel a napokban volt pár érdekes megjegyzés itt ránk, eme női portálon jelen lévő férfiakra, így az alábbi kérdések fogalmazódtak meg bennem:
- Férfiatlannak látjátok az itt jelen lévő, véleményt formáló, kommunikatív hímneműeket?
- Zavar titeket a jelenlétük? Ha igen, miért?
- Vannak akik hasznosnak tartják, hogy itt vagyunk és véleményt formálunk?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásra invitállak Bennetek, egy kellemes vita (nem veszekedés) keretében. Szeretettel várom az erről beszélgetni vágyókat! :)
További ajánlott fórumok:
- Barátokkal vagy nélkülük?
- Hol, hogyan tudnék ismerkedni 30 év körüli, diplomás férfiakkal?
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?
- Lelkizős vagyok, és a férfiakkal nem tudok mély beszélgetést folytatni
- Én úgy vagyok a férfiakkal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. 😉