Fényevés miatt halhatott éhen egy egyéves kisfiú Agárdon (beszélgetés)
MIért baj a kényszergyógykezelés?
Ha nem beszámítható, az azt jelenti, hogy nincs tisztában a tette súlyával és következményeivel stb. Csak a bosszúért kellene kivégezni...?
Az a baj, hogy a szülőket, mivel magyarán komoly baj van velük pszichésen, valószínűleg nem beszámíthatóvá teszik az igazságügyi elmeszakértők, így kapnak pár év kényszergyógykezelést!
Mint a a pasi, aki kis családjával ugyanezt tette, ő és kislánya túlélte, de az anya belehalt a nagy fényzabálásba.....Őt kényszergyógykezelik...
Egyre több a nemnormális.
Szegény kisfiú.
Na jó, de miért nem magukkal kezdték?
Azt a gyereket egyszerűen halálra éheztették.
Gyilkosok! :((
Mindenki saját magával kísérletezgessen!
Ha ez alatt az 1 év alatt csak 2-szer látta volna orvos, vagy védőnő a gyereket, már látszott volna, hogy nagyon nincs rendben a dolog.
A védőnő pedig ha sosem engedik be, akkor igenis jelentse!!! És mi van a kötelező oltásokkal??? Azokért meghurcolhatnak bárkit nem??? Azokat megkapta a kisbaba???
A szülők rosszkor próbálkoztak. Április második hetéig ebben az évben nem valami sok fény láthattunk, mert folyton borús volt az idő.
Talán, ha most szeretnék a táplálás eme formáját kipróbálni nagyobb sikerrel járnának.
Éheztetni, de nem hagyni őket meghalni! Minden na az orruk elé tenni a gyerekük összeesett kis testének képét, és kínozni őket életük végéig...
nem érdekelne, hogy beteg-e az agyuk...a gyerekük attól függetlenül nagyon megszenvedte a halált...erre nincs bocsánat...ez nem indulat, vagy tehetetlenség, kilátástalanság...ez előre kitervelt, programozott, módszeres kínzás, és ölés...
Nagyon kiborított...
Nagyon szomorú ez, ha igaz, amit írnak, és azért halt meg szegény kisgyerek, amit írnak. De:
most felejtsétek el, hogy mi történt, és úgy képzeljétek el: csönget a védőnő, mert be akar jönni. Te elküldöd, mert most nem alkalmas. Erre ő egyből arra gondol, hogy te biztosan titkolsz valamit, nem látod el megfelelően a gyereket és rögtön a rendőrséghez fordul? Milyen alapon? Mi az, hogy köteles vagyok beengedni őt, vagy egy orvost a házamba, ha nem hívtam? Mondjatok rá paragrafust. Félreértés ne essék: nem a szülőket védem, csak arra akarok rávilágítani, hogy azért nem ilyen egyszerű ám a helyzet! Lehet hibáztatni az egészségügyiseket, de utólag már könnyen vagyunk okosak. Nem hiszem, hogy ha valaki nem igényli a védőnői szolgáltatást (teszem fel, már nem az első gyerek és nincs különösebb kérdeznivalója, akkor meg úgyis telefonál), akkor is köteles alávetni magát a látogatásnak.
Meg aztán tudok olyan családot itt a lakóhelyemen, akikről a védőnő pozitívan nyilatkozik, mert amikor ő ott van, minden szép és jó, viszont a szomszédok tudnak mesélni egy-két érdekességet.
Egyetértek....tök mind1 miért, vagy normálisak-e. Ha a gyereknek elég volt a fény, akkor egyék ők is azt...ennyi
Édes kis baba, hát hogy tud valaki ilyet tenni. Nekem most fél éves...beleőrülnék a gondolatba, hogy nem eszik eleget, és nem fejlődik normálisan.
Milyen gyomor, és gonoszság kellhet ahhoz, hogy hallgassa üvölteni a saját gyermekét, hogy éhezik??? Persze gondolom egy idő után nem volt ereje üvölteni....
:((
„Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.” (Albert Einstein)
Ez marha érdekes, nem engedték be a lakásba a védőnőt, és ezzel el van rendezve, baromi:(
Nekem anno azt sem engedte meg a védőnő, hogy a babám az árnyékos teraszon a tüllel letakart babakocsiban aludjon, mindenképpen ki kellett bontanom, hogy a popóját megnézze, hogy ápolt-e kellőképpen.
Aki meg be se engedi, azzal le van tudva az orvos meg védőnő részéről??
További ajánlott fórumok:
- Milyen tejet adhatok a babámnak, mindjárt egyéves lesz?
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Tudja valaki hol található Agárdon a Kunos emlékmű?
- Kenyeret és cirkuszt - avagy hogyan etessünk meg egy egyévest?
- Miért halhatott meg a törpenyuszim?
- Szerintetek hogyan halhatott meg az a lány, aki szellemként azt az M betűs bútorboltot reklámozza?