Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Féltékenységet érzek... fórum

Féltékenységet érzek... (beszélgetés)

11. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 11:42

Sajnos csak akkor bízhatsz meg benne ha annyira jobb vagy másoknál számára, hogy eszébe se jut másra nézni. Leírásod alapján, ő egy ilyen típus. Másrészt osztom Enissa véleményét, mi szerint kutyából nem lesz szalonna.

Fiatalka vagy még és tapasztalatlan, mi meg már sokat láttunk hallottunk. Ha vele maradsz, nyomorult életed lesz. Sőt már van is, mert a féltékenység lassan felemészt.

10. fenevigye (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 11:16
Ez nem derűlt ki az első mondatodból.
9. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 09:23
Most komolyan! Mi a probléma abban h kollégák kimennek együtt cigizni( fêrfi és nő)? Teljesen normális! Miért kell ebből problémát gyártani magadnak? Köpködjenek egymásra a munkahelyen v mit akarsz? Az emberek a semmiből kreálnak tragédiát aztán picsognak ha elmarják maguktól a párjukat és amaz valóban félrelép már csakazértis v mert beleun.
jún. 27. 07:55
Kutyából nem lesz szalonna.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Liliom10)
jún. 27. 07:15
2 és fél éve vagyunk együtt, együtt élünk, és igen egy munkahelyen dolgozunk csak más részlegen
6. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 06:08

Egy munkahelyen dolgoztok ?

A féltékenység nem old meg semmit. Csak reménykedhetsz, hogy nem csak meg. És ahhoz ő kevés, a nő is kell(ene) hozzá.Valami gyanús ? Mióta vagytok együtt ?

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 1021440b02)
jún. 27. 05:52
Pár hónap után tudtam meg, de mindig mondja hogy kiélte magát. Meg engem sose csalna meg stb. De szerintem ilyet nem is lehet előre kijelenteni
4. 1021440b02 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 05:38
Mióta tudod ezeket róla? Nem hiszem, hogy meg tudod változtatni. Talán szolidabb férfival kellett volna kezdeni.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
jún. 27. 04:29
Rendben,bár én azért látom kicsit másabbul ezt a dolgot. Mert neki a múltjában volt ilyesmi szituáció, hogy barátnője volt és munka után ő gond nélkül többször is kiült vele,tudta hogy a lány másabbul néz rá de ő ugyanugy leült vele beszélgetni ismerkedni. Ilyen esettel mit tennétek? Bizni benne hogy már nem csinál ilyet, vagy hogyan tudjak bízni benne? Mert nehezit a dolgon hogy csalta is meg párját. Csak szeretnék végre nyugodt életet, bizalmat szavazni. Csak félek a pofára eséstől.
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 03:11
Igen, az nagy gáz. Túlságosan féltékeny vagy. Erőszakkal nem lehet senkit magunkhoz kötni.
jún. 27. 03:00
Az gáz ha párom egy női munkatársunkkal ment ki cigizni kettesbe,beszélgettek. És hogy engem ez kicsit zavar?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook