Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Félretett pénz... (beszélgetés)
Nem Te vagy az, aki a banktól vagy providenttől akar felvenni 1 millió forint kölcsönt, hogy legyen arany tartaléka????
Ne pazarolj erre egy egész szobát. A széfet be kell építeni a padló alá, fal bebetonozni a falba :)
Javítás:
És persze egyszer szeretnék annyi pénzt, hogy legyen egy széf szobám, mint Dagobert bácsinak volt. Mert én tuti, hogy nem fogom bankban tartani
[link]
:DDD
Te jófej vagy?
Nem, kicsit sem :P
És persze egyszer szeretnék annyi pénzt, hogy legyen egy széf szobám, mint Dagobert bácsinak volt. Mert én tuti, hogy nem fogom bankban tart
[link]
De aki nem tesz félre tehát nincs aranytartaléka ellenben megvesz minden számára fontos dolgot az nem csóró.
Miert, neki nincs? Hat akinek van, sztem az nem foglalkozik azzal h kinek mennyi van. Csak az foglalkozik ezzel, akinek nincs. Kinek mi a fontos. Van,aki egy,ujabb telefon, ván akinek az aranytartalek.
Akinek nincs aranytartalékja az csóró?
Sem aranyam, sem tartalékom nincsen.
A mennyiségét nem árulnám el, de van valamennyi, ami azt jelenti, hogy nem vág földhöz, ha elromlana valami nagy gépem és vennem kellene újat.
Egy temetésre nem biztos, hogy elég lenne....
Egy Velencei házra épp most kezdek majd gyűjtögetni:D 5-7 éven belül meg kell lennie....
Mi az a bármi? Nagyságrendileg
arany nincs csak ezüst. de az is fogy.
Ez azért mégis picit zsebben turkálásnak tűnik.
ziasztok!
Senki pénztárcájában nem szeretnék turkálni, csak kíváncsiságból tettem fel név nélkül a kérdést, hogy ha ne adj Isten bármi történne, kinek van, és ha igen, mennyi az arany tartaléka?
Köszi, ha válaszolsz!
szégyennek nem szégyen, de még adott esetben jól jöhetne,
én már harminc évesen is tartalékoltam egy minimális összeget mondjuk vésztartaléknak, arra a bármikor bármi történhet esetre
...nahát q..vára nem érdekelte egyetlen hsz sem. Bedobott egy kérdést aztán "elutazott" ...haza. :D :D
Boldog karácsonyi ünnepeket :)
Szégyennek nem nevezném,bár nem tudom,hogy mennyi a jövedelmed?Sohasem veszem le az összes pénzemet a számláról,kb.tíz százalék marad,az az aranytartalék,váratlan kiadásokra.
Sztem nem szégyen,....csak éhezéssel...egyéb "öncsonkitással " lehet félretenni pénzt...
Ki így ki úgy :((
Persze ha célunk van vele ....értelmes célunk akkor megéri...de kevés ilyen cél bizonyosodik a későbbiekben valóban "megérte!"-nek
Az emberek többsége igen. Szerte a világon napról napra él.
Nem akarok jelzőt írni sem a navra sem a fórumndítóra,így csak annyit mondok:lehet!
Küldtem pénzt kedves fórumindító!Azt félre teheted!
Nem csak,hogy uncsi,de az én pénztárcámba ne akarjon ennyire sokszor és ilyen átlátszón kotorászni!
További ajánlott fórumok: