Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Nedves jó reggelt kívánok!
Itt most nem esik, de kint csupa víz minden...:(Ma itthon, holnap megyek Pestre, fáj a lábam...ez egy ilyen nap.
Ez a lényeg, neked tetszik.
Büszkén lépdelj reggel estig.
Lesz majd lakat mind nyelvére,
ki gúnyt gágog most kedvére.
Elképzelhető. De az biztos, hogy az egyiptomi képen nem ez a nő szerepel, aki abban a rózsaszín ruhában van.
De ezzel be is fejezem, mindenki azt csinál amit akar.
Építs izmot a gerinc köré. Az egyetlen jó megoldás.
És igen. Egy jó masszőr csodákra képes. Azt mondják :D
Még azt is???
Inkább csak simán aludj :)
Szépséges álmokat!!!! :)
Sajnos nem tudom az összes Hoollywoodban készült film címét. Örülnék, ha lenne ilyen képességem, de sajnos nincs.
De ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám A két kőkorszaki faszi, vagy a Táncosokkal farkaló :D
De mint írtam nem zavar, nézhetsz ki akárhogy, nem ez alapján ítélek. Ez egy kis kellemes szórakozás a napi hajtás után.
Lehet...
Nah veszek be gyógyszert, és megyek aludni, mert most már nemcsak a lábam fáj, de a fejem is...:(
Lehet, hogy van ilyen képességed, de most mellélőttél, mégpedig alaposan.
Mondd meg annak a filmnek a címét, amelyikben szerepeltem!:)
Szép estét!
Nah, te megcsináltad, amit terveztél mára.
Holnap már munka? :( Kitartás...
Bármimet /akár a tökömet is :D/ ráteszem, hogy három különböző nő képe van kint rólad.
Férfiként azért megvan az a képességem, hogy meg tudjak különbözhtetni két nőt egymástól. Az a rózsaszín ruhás továbbra is állítom, hogy nagyjából 50 év kürüli,és valamilyen film jelenetből származik a kép. Az egyiptomi pedig sacc/kb 30.
Engem ez egyébként nem zavar, mert jól elvagyok veled, csak téged se zavarjon, ha valaki felfedi a turpisságod :D
Nah helló tesók
Élek, bár nem virulok. Kész a mézeskalács, úgyhogy pihizek mostmár. Szerencsére lábra tudok állni, holnap már meló :)
De igen...
A tiedre?Komolyan? Pedig te igazán jól nézel ki, női szemmel is...
Az életben az ember oda sem bajszint, ha mondanak rá valamit, a környezetem pedig amúgy is hozzászokott a dolgaimhoz...de itt...ez kicsit más. Itt nyoma marad, mit gondolnak rólad...
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!