Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
jaj...nemár!!! ezt nem mondhatod komolyan.
Az enyémre is mondtak mindent :DDD de nekem meg tetszett és kész :DDDD
A negyedik után már nem.:(
Egyébként egy-két hónapja menetből kiraktam volna.De amióta úgy megkritizálták a képemet...hogy ötven évesnek nézek ki...az fájt...
Vacsa, ezt így nem mondtam!
A képed nagyon jó, és te is nagyon jól festesz rajta. A vállalhatónál klasszisokkal jobb vagy!
A tied vállalható...és tutira nem fog azzal az aláírással szétterjedni a neten, hogy "nézd már a hülye csajt, hogy néz ki a feje!"...
Engem már mondtak itt ötven évesnek is a képem alapján...az betette az ajtót...
Na jó. El kell mennem aludni, mert dögfáradt vagyok. Menyus, rádbízom az ügyet. Hajtsd be a képet. Ne lankadj, ne pihenj, szerezd meg.
Jóccakát.
Ugye?:)
Nem igazán szeretném így lefényképezni magam...jobb, ha ennek nem marad bizonyítéka...
Igen.Ezzel járok nyilvánosan.És sapkát teszek, főleg a mai nap után...de attól, hogy a környezetem lát az új hajammal, még nem biztos, hogy szerencsés lenne az egész netes világgal megosztani...
Aranyosdrágakincsemvirágszálam!!!!
Tudtam, hogy ilyet akarsz csináltatni!!!!! AZT akarom látni, hogy neked, hogy áll!!! Szemből!!!! A te fejeddel, a te rózsaszín cuccaiddal!!! Na.
Bölcs szabály. Egyébként.
Akkor? Küldjek emailcímet, és esküdjek az égre? :D
Okés...az is net....akkor írd a címed. Indulok :D hát nem maradhatok ilyen kétségek közt!!!!! :D
Egyébként meg....azzal a fejjel jársz nyilvánosan. Miért lenne baj, ha kiszivárogna???? Nem a csupasz akármidet szeretném látni :D
Titkos napló. Azt engedsz be akit akarsz. Mondjuk engem :DDDD
Ha meg neked tetszik, akkor nagy gond nem lehet :D
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!