Feleség a szomszéddal (beszélgetés)
Tök mindegy, lehetne London is, vagy NY. Akkor is úgy viselkedtek, mint egy mólt századi falusi közösség.
Mégis mit láttok az életükből?
"Az biztos,hogy a boltba többen is ismerik mindenki jogosnak tartja a pofont."
Döntést hozott a falusi ítélő szék...
Egyetértek.
(na jó a pokol túlzás) :O)))))
Tudod az, hogy emberek vagyunk, az nem mentesít senkit a felelősség alól.
Ahogy mondtam, kifogásnak tökéletes. :O)))
Hány pofont várjon meg? És mi van, ha nem az első volt? Igaz, a férj azt állítja ..... hmmmmm .......
Miért lenne köteles egy nő szó nélkül eltűrni, ha a férje így megpofozza?
Leírtad,én elképzeltem.
Még mindig vicces.
áhhh...belebonyolódunk valamibe, amiről semmit se tudunk :)
egy biztos, én nem lennék képes...állítom ezt most, így dobhártyával...dobhártyátlanul tán másképp, ezt elismerem
Most akkor mi a probléma? Akkor tarthatna szeretőt a csaj, ha a lakás rendben, de addig nem? :o)))))
Ez egyre cifrább! :o)))))
"hogy az első ilyen eset.... "....a férj elmondásai alapján,mert ugye a feleségre senki nem kíváncsi.....
Abban igazad van,hogy a feljelentés nem old meg semmit.Én is hagynám a csudába,a pasival egyetembe!
Tudod, azt aki kapja a pofont, nem biztos, hogy vigasztalja az, hogy indulatból történt .... akár történjen azért, mert olyat tett, amivel "kiérdemelte", akár azért, mert esetleg a férjének rossz napja volt a munkahelyén, vagy alacsony az értelmi intelligenciája, vagy gyenge idegzetű .....
De egyébként miért gondolod, hogy a feljelentés csak hideg fejjel, hidegvérrel történhet? Érzelmileg simán kerülhet a pofontól sokkos állapotba, ami jó pár napig, hétig is eltarthat .....
Ó,én csak elképzeltem az álláspontodat!:)))))
Számomra vicces.
itt nem valakiről van szó Fata, hanem a férjéről, aki a gyereki apja...és arról volt szó, hogy az első ilyen eset....
nem tudnám elképzelni, hogy a gyerekeimet ilyesminek kitegyem, akkor sem, ha látni sem bírnám ezek után a férjemet....a feljelentés szerintem csak ront a helyzeten, használni egyikőjüknek sem fog, a családot pedig teljesen szétzilálja
További ajánlott fórumok:
- Tanácstalan vagyok!Mit lehet tenni ilyen szomszéddal?
- Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?
- Fenyegetőző szomszéddal mit lehet kezdeni?
- Szemetet erkélyen tároló szomszéddal mit lehet tenni?
- Routerral csak a közvetlen szomszéddal lehet megosztani az internetet, vagy távolabbival is?
- Nagyjából azonos időben indulok a szomszéddal melózni, de...