Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Felelőtlenség... vagy inkább emberi hülyeség? fórum

Felelőtlenség... vagy inkább emberi hülyeség? (beszélgetés)

1 2 3
48. fa49298316 (válaszként erre: 45. - A0c1361e44)
2010. jún. 3. 11:01
sajnos nagyon is képben vagyok, mert eltemettem már nem egy rákban meghalt rokonomat, barátomat.és láttam a közvetlen környezetükben élők leépülését is.veélést, betegen született babát,bőrproblémákat.lehet, hogy ez a génekben is benne van, deszerintem ne kísértse senki a sorsát.ha lehetősége van rá, kerülje el az ilyen helyeket, azon az 5 percen ne muljon az egészségünk.
47. Dovanda (válaszként erre: 39. - Kisj)
2010. jún. 3. 11:00

Azért mert ez a magyar egészségügy!

Totál káosz és fejetlenség!

Olyanok döntenek dolgokról akiknek fogalmuk sincs mi hogy működik,mit és hogy kell(ene) csinálni egy egy osztályon ,hogy az jó is legyen.

Pont azért van ott ,amiért a TBC-s beteget befektetik a 6 ágyas kórterembe,mert a hozzátartozó nem fizeti meg az egy ágyast. Azért.

46. fa49298316 (válaszként erre: 43. - A0c1361e44)
2010. jún. 3. 10:58

a lényeg lényegének a lényege lényegében lényegtelen.

itt az emberi nem törődömségről van szó.

mivel nem vagyunk egyformák, így a véleményeink sem mindig egyeznek.de ez így jó.unalmas lenne a világ, ha csak bólogatójánosok lennének benne.

45. a0c1361e44 (válaszként erre: 42. - Fa49298316)
2010. jún. 3. 10:55

Zsanika nem vagy képbe!

Ez nem szerencse kérdése, hanem bizonyiíték arra, hogy annyira nem ártalmas, mint ahogy a fórum nyitó akarja feltüntetni!

Akkor szültem, tehát nem voltam a toppon, de ez nem is érdekes most.

És, hogy értelmezni tudd hozzászólásaimat.

Nem azért kampányolok, hogy a terhesnők, vagy a kisgyerekesek az onkológián sétáljanak, piknikezzenek, stb. Ezt én sem támogatom, hiszen egy park alkalmasabb erre.

Pusztán azt nem tartom jó ötletnek, hogy valaki ezzel riogasson embereket.

Bárkinek bármikor szüksége lehet ilyen kezelésre, és lehet, hogy ez az írás miatt megtagadja és meghal!

44. kisj
2010. jún. 3. 10:55
Nem értem miért estetek kék írisznek?
43. a0c1361e44 (válaszként erre: 34. - Fa49298316)
2010. jún. 3. 10:51
Ti éltétek meg támadásnak a vitát, mert nem értitek a lényeget.....
42. fa49298316 (válaszként erre: 38. - A0c1361e44)
2010. jún. 3. 10:50
neked szerencséd volt, mert erős a szervezeted.de egy terhes kismama szervezete sokkal sebezhetőbb, és elsősorban nekik szól az intelem.ő nem csak magáért felel, hanem a születendő babáért is.
41. a0c1361e44 (válaszként erre: 39. - Kisj)
2010. jún. 3. 10:50
Hát ezaz!!!!
40. a0c1361e44 (válaszként erre: 36. - Dovanda)
2010. jún. 3. 10:49

Ha elolvastad és megértetted az első hozzászólásomat, akkor tedd meg újra, mert nem írtam benne a tájékoztatásról, illetve annak hiányáról.

És végig azt írom, hogy kaptunk megfelelő tájékoztatást, de azt nem mondta senki, hogy el vagyunk tiltva valamitől!!!!

39. kisj
2010. jún. 3. 10:48

Ha mindez ennyire veszélyes, akkor már csak azt nem értem, hogy hogyan lehet ez az osztály ott, ahol mondod (nőgyógyászat, szülészet)

Sőt! Azt sem értem, hogy akkor ezek az osztályok miért nincsenek "hermetikusan" lezárva, miért nincs látigatási tilamom, illletve látogatás legfeljebb védőruhában.

Sőt, hogyan engedhetik meg, hogy az ott dolgozók ne viseljenek védőruhát, folyamatosan az egész munkaidejük alatt??

38. a0c1361e44 (válaszként erre: 36. - Dovanda)
2010. jún. 3. 10:46

Félreértés ne essék!

Megkaptuk a megfelelő tájékoztatást!

És a pletykák így indulnak el, így lesz az egérből elefánt!

És még egyszer leírjam????

Nem, nem teszem.

Ha nem akarjátok nem értétitek meg a mondandómat.

Én úgy gondolom, hogy az emberek nem azért glasszálnak a kórházakban, mert épp a szabadidős tevékenységüket végzik, hanem azért mert dolguk van.

Tehát ha átsétál egyszer az osztályon nem lesz tőle baja, nem?????

Ezt kellene kiérezni a hozzászólásaimból. Nem pedig azt, hogy én felelőtlen vagyok. Én sem azért töltöttem 11 hónapot az onkológián, mert jobb dolgom nem volt, hanem azért mert a férjemet épp gyógyították ebben a fertőben, ahol a betegeket nem tájékoztatják, ahol az embereket hiába tájékoztatják felelőtlen, mert ennek ellenére látogatja a hozzátartozóját.

Az én véleményem változatlan: ez puszta rémhir terjesztés.

És részemről lezártam a témát.

37. Lyrian
2010. jún. 3. 10:35

Nem elmenekülök, hanem el kell mennem. Kb. 1 óra körül jövök.

Csak azért írtam ide, nehogy az jöjjön le, a fórumnyitó nem válaszolgat.

:)

36. Dovanda (válaszként erre: 33. - Khatif)
2010. jún. 3. 10:31

nem bántjuk . csak én speciel kiakadtam a legelső beírásán ahol mellesleg ő támadja a fórum nyitót.

azért mert ők nem kapták meg a kellő tájékoztatást, (egy másik beírásában azt írja megkapták) azért ebben az írásban sok az igazság.

és talán pont ebből az írásból értesül róla valaki akit épp úgy nem tájékoztattak/tájékoztatnak

35. Lyrian (válaszként erre: 33. - Khatif)
2010. jún. 3. 10:30

Bocsánat, nem én hülyéztem le Kek Iriszt, hanem én kaptam tőle hideget-meleget egyaránt. Ő jött nekem, és nem én neki. Én csak próbálok észérveket felsorolni, hogy azért, mert neki (azaz a párjának sikerült, maradjon is egészséges, azt kívánom neki), még másnál előfordulhatnak problémák.

Amúgy még kiegészítésképpen hozzátenném, hogy az Onkológián dolgozó nővérek között a vetélések aránya 100%!!!! Ha babát szeretnének, elmennek másik osztályra, és akkor is csak pár év múlva mernek gyermeket vállalni, többszöri kivizsgálás után.

34. fa49298316 (válaszként erre: 33. - Khatif)
2010. jún. 3. 10:27
ez nem rioagatás és senki nem akarja Kék Íriszt bántani.csak sajnos az emberek nem hallgatnak a jó szóra.ha meg vki vitába száll velük azt rögtön támadásnak veszik.lehet, hogy régen nem volt teljes körű a tájékoztatás,de sajnoa ma sem az.éppen ezért kell hallgatni a nem hivatalos figyelmeztetésekre is és nem egy vállrándítással elintézni.
33. Khatif
2010. jún. 3. 10:23

Meg ha igazatok is van, az nem ertem miert kell Kek Iriszt bantani, miert kell ot felelotlennek es jo forman hulyenek nevezni.

21 eve tortent a dolog. Sem az orvosok, sem a noverek nem figyelmeztettek oket. Honnan kellett volna nekik tudni, az esetleges hatasokrol. Ha valaki beteg altalaban bizik az orvosban, mint szakemberben.

Szerintem nem kellene senkit azzal riogatni, hogy o vagy a gyermeke, sot az unokaja, majd beteg lesz, azert mert evekkel ezelott a tajekoztatas meg nem volt teljeskoru.

32. fa49298316 (válaszként erre: 30. - Lyrian)
2010. jún. 3. 10:20
sajnos szükség van amérgekere a gyógyításhoz.sajnálom azokat az embereket, akik rászorulnak.de könyörgöm!aki egészséges, az miért nem vigyáz magára és kerüli az olyan helyeket, ahol megbeteghet?!?minden tiszteletem azoké az embereké, akik vállalják a veszélyt, és ilyen helyre mennek dolgozni.ha valakik, akkor ők tudják, hogy ez emnnyii veszállyel jár.miért nem lehet meghallgatni az intelmeiket és megfogadni?ők nem akarnak rosszat, csak minél kevesebb embert kezelni azon az osztályon!és nem a munkaundor miatt!
31. Dovanda (válaszként erre: 21. - A0c1361e44)
2010. jún. 3. 10:20
meg még millió dolog amiről fogalmad sincs(ezek szerint)
30. Lyrian
2010. jún. 3. 10:13

Rendben, teljes igazság!

A kemoterápiás infúziókat a nővérek a kezelések előtt "rakják" össze, hiszen egy infúzió több adalékból is áll. Ez a hely egy teljesen elzárt kabinban történik, a védőfelszerelés olyan, mint egy űrhajósruha. Ha nem méreg, ugyan minek?

Ha eltörik egy ampulla, azonnal jegyzőkönyvet kell írni, ha még meg is vágja közben a kezét a nővérke, 3 hónapon keresztül köteles tumormarkerekre vért vetetni. Egyébként kötelező a hepatitisz elleni oltás is.

Nekem, amíg ott dolgoztam, két kollégám lett rákos, az egyik csont-, a másik tüdőrákos. Két és fél év alatt.

A sugárzásos daganatos terápiánál szintén elmondtuk, hogy nem lehet pontosan, mikromiliméterre belőni a daganatos részt. A körülötte lévő egészséges szervek is károsodhatnak, általában 70-90 %-ban.

Ha már a méreggel történő gyógyításnál tartunk, nézd meg a kígyómérget. Hány gyógyszer alapanyaga.

Nem vitatkozom tovább, mert aki megérti, megérti, aki nem, az nem.

Igen, a gyógyítás a fő, a betegek tájékoztatása. Ha most azért kövezel, mert a betegeket maximálisan tájékoztattuk a lehetséges veszélyekről, akkor én kérek elnézést minden betegünktől, aki gyógyultan távozott tőlünk. A legtöbben sajnos visszatérnek, előbb-utóbb ugyanis áttétek is megjelenhetnek. Ezt is elmondjuk.

Igen, az emberekben az élniakarás a legnagyobb. Pontosan ezért, a lentebb és a most leírtak alapján vállalkoznak a kezelésre.

Sajnos, a legtöbb helyen átsiklanak ezek felett a tájékoztatási részletek felett.

29. fa49298316 (válaszként erre: 28. - 9bbc382386)
2010. jún. 3. 10:13
sajnos naon kevesen vagyunk ezen a véleményen.mindig mindenhol a rövidebb utat fogják keresni, még ha az veszélyes is lehet.
2010. jún. 3. 10:12

Amelyik ember fütyül a kiírásokra,az fütyülni fog erre a cikkre is.

Amúgy sem szeret egy normális ember bemenni a kórházba,ez mindig muszájból következik be(kivéve az ott dolgozókat).

Az , ha egy ilyen osztály nyílik meg előttem,de van más lehetőségem,hogy kikerüljem,akkor azt fogom tenni.Nem a magam egészsége érdekében,mert az nem fordul meg a fejemben,hanem nem akarok egyszerűen találkozni sem,nem akarok esetlegesen kellemetlenséget okozni sem egy gyógyulni vágyónak.

27. t.Ili
2010. jún. 3. 10:11

Talán hallottatok arról,hogy Egerben több nővér is rákos beteg lett az újszülött osztályon.Ott a sterilizátort gyanúsították.Nem nagyon emlékszem az esetre,de 15-ből 10 legalább.Ebből öten biztos,hogy meghaltak.Az eset előtt öt évvel a lányom is ott feküdt.Én tudom,hogy azok a nővérek az életüket adták a picikért.Örök hála nekik!

Akinek nem feltétlenül muszáj,ne menjen veszélyes helyekre!

26. fa49298316 (válaszként erre: 25. - A0c1361e44)
2010. jún. 3. 10:11
nyugtával dícsérd a napot.ha az unokád is telejsen egészséges lesz,a kkor mondhatod biztosra, hogy megúsztátok.
25. a0c1361e44 (válaszként erre: 17. - Dovanda)
2010. jún. 3. 10:07
Azt gondolom, hogy 21 év távlatában kijelenthetem, hogy megúsztuk. Az orvosok 5 múlva is azt mondták.
24. fa49298316 (válaszként erre: 21. - A0c1361e44)
2010. jún. 3. 10:07
ez nem felesleges riogatás, mert az emberek fütyülnek az előírásokra a kórházakban és a tájékoztatókat el sem olvassák.sajnos csak ebből értenek az emberek, ha értenek.
23. Galagonyabogyó (válaszként erre: 21. - A0c1361e44)
2010. jún. 3. 10:06
De az óva intés igenis feladata....
22. a0c1361e44 (válaszként erre: 14. - Lyrian)
2010. jún. 3. 10:05
Igen, tudom. Az orvosok elmondták ezeket a kezelés előtt, aztán megtapasztaltuk azt is, hogy az egészséges sejtek is pusztultak a kemotól.
2010. jún. 3. 10:04

AZt hiszem nem tudjátok a leírásomat értelmezni!!!

Én nem fütyülök az előírásokra. Mindig van bérletem, mindig leadom az adóbevallásomat határidőre, elmegyek szűrő vizsgálatokra én is a családom is. Kerülöm a veszélyeket és is családom is. Feleslegesen nem tartozkodok ilyen helyeken.

És nem arra buzdítom az embereket, hogy igenis menjenek át ezen a helyen, de szerintem van más megoldás is, mint olyat leírni, terjeszteni ami nem a teljes igazság!

Leírom a lényeget ismét:

Az egészségügyben dolgozók feladata a gyógyítás, illetve annak elősegítése, valamint a betegek tájékoztatása. Nem pedig a látogatók riogatása feleslegesen!!!!

20. fa49298316 (válaszként erre: 19. - Tamianyu)
2010. jún. 3. 10:03
ha már egy terhes anyuka kikerüli az osztályt, akkor már megérte feltenni azt az írást.
19. Tamianyu (válaszként erre: 14. - Lyrian)
2010. jún. 3. 10:01

Úgy tűnik hiába magyarázod....

Mindegy,mindenki maga viszi a bőrét a vásárra,mondjuk az a probléma,hogy sok esetben a hozzátartozókét is....

Egyébként az emberi hülyeségre tényleg nincsen gyógyszer.Azért talán nem volt felesleges megírnod ezt...

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook