"Felelős vagy a rózsádért." De meddig? (beszélgetés)
Hát nem érted?
Ha szereted azt játszod el,hogy szükséged van egyedüllétre.....és elküldöd....nem szipolyozhatod ki ,nem teheted meg ,hogy a saját életed felelősségét rá hárítod.
Engedd el.és keress egy pszichiátert.
A partner erőszakos hajlamát a párkapcsolat kezdetén nem mindig könnyű felismerni. Először csak kezdeti jelek figyelmeztetnek, hogy bántalmazó partnerrel akadt dolga. Fontos, hogy ne váljon bizalmatlanná az ismerkedés során, de időben felismerje, ha bántalmazó partnerrel akad össze.
Nem lehet elégszer kimondani, leírni, hogy semmilyen érzelmi állapot, semmiféle párkapcsolati viszonyulás nem teszi indokolttá a másik ember megalázását és megverését. A verés, bántalmazás bűncselekmény. Ám jusson eszébe, hogy segítséget kérnie és elfogadnia Önnek kell. Ezért fontos, hogy felismerje, ha erőszakos hajlamú partnerrel akad dolga - még mielőtt a kapcsolata elmélyülne. Sajnos sokan hisznek abban, hogy partnerük - fogadkozásához híven - majd megváltozik, megjavul. A valóságban az első elcsattanó pofont általában követi a többi, s egyre nehezebb a kapcsolat megszakítása a bántalmazóval. Az erőszakos viselkedés csak akkor oltódik ki, ha a bántalmazó szakszerű segítséget kap, mely segíti őt abban, hogy megtanulja indulatos viselkedését
már most egy csomószor széttépem magam de ezt nem kell szó szerint érteni.
Az fáj a legjobban, hogy nem képes nyugalmas lenni, egyszerűen totál leszarja, és nem fogja éreztetni hogy igen, most szívesen átölelne...
Viszont amikor még teljese erőbedobással elhatározta hogy számíthatok rá, nyugodjak meg, velem van; ha kibuktam írta hogy "szeretném ha megnyugodnál" és ott szomorkodott, válltig azt hittem miattam akarja a megnyugodást, mert ő most segít!!
Kérlek!
Mit nem lehet azon érteni, hogy valaki széttépi magát!???? :o)
Szerintem Neked orvos kell, minél hamarabb!
Amúgy meg Te tökéletes párja lennél joe1972-nek!
Ti komolyan mondom, egymásnak lettetek teremtve!
Már miért érdekelné, mi van Veled.
Nem a Barátod, nem az Apád....
Ha meg az öngyilkossággal zsarolod így burkoltan is, akkor elég nagy g.... vagy!
Micsoda öröm, hogy örülsz!? ;)
Gondolom, fel is dobódott a napod....:D
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Leányanya, avagy a felelősségtelen anya?
- Meddig tart a felelősségünk a szüleinkkel szemben?
- Gipszkarton a festésnél reped végig, ki a felelős? Aki a gipszkartont feltette vagy a festő?
- Meddig érvényes az 1. negyedévre szóló kötelező felelősségbiztosítás?