Fekete kávé! Szerinted okoz betegséget az éhgyomorra fogyasztott kávé? (tudásbázis)
Én is szeretem, meg a Karavánt, meg a...
És szeretem az állott kávét,mert sokkal jobb az íze. De már nekem is fájt a gyomrom tőle. Pedig én csak napi 1-2 kávét iszom.
Előbb egy nagy pohár vizet iszom (kell az egészséghez :)))
Utána jöhet a finom KV! Méreg erős, ahogy szeretem...
én nem iszok 3 az egybent, mert az csak egy lötty.Én sima fekete kávét iszok amit lefőzök este
veszem a winer extrát (asszem az a legolcsóbb) és az 3-400 ft.ból jó sokáig elég
'Miért nem próbálod ki az egészséges kávét?'
Vagy a Maci kávét.
:)
Na jó, komoly leszek, elnézést.
Szia!
Én nem tudom, hogy csak "babona" vagy igaz, de úgy tudom az éhgyomorra fogyasztott fekete kávé gyomorfekélyt okozhat. 1 kekszet vagy valamit egyél meg előtte.
Szia! Köszi a cimet. 2 lányom Bpesten. Ma már veszik is és mivel a"kicsi" jön haza így holnap reggel azzal kezdem a napot.
További szép napot neked.
Meg még mindenkinek!!!
60-70 évesen mi nem okoz bajt??
Minden már(ha megérjük)
Amúgy reggel 5-re járok dolgozni.Mikor hajnal 4 kor kelek, nekem kell a dupla adag fekete kávé cukorral tej nélkül.
18 éves korom óta iszom így.nem hinném hogy baj lenne.
Ennyi erővel ne igyunk ne együnk mert minden méreg.
Miért nem próbálod ki az egészséges kávét?A Reishi közel 200 egészség-támogató tápanyagot tartalmaz, köztük az egyik legfontosabb a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak.
A kávébabot szigorúan ellenőrzött környezetben pörkölik, szűrik és szárítják, vegyszerek hozzáadása nélkül.
A Reishi kávénak nincs koffein tartalma, mégis frissít és növeli a vér oxigénfelvevő képességét,
élénkítő hatása erősebb a hagyományos kávénál, de nem terheli meg a szívet. Sőt a Ganoderma Luciumnak köszönhetően még rendkívül jótékony hatással is van az emberi szervezetre.
Köszi a válaszokat!
Csak nálam az a gond,hogy mig nics bennem a forró fekete-csak cukorral-- addig azt sem tudom ki vagyok.A fejem addig olyan fura. Nem fáj csak furcsa...
Szóval ez ébreszt-pörget fel.
Én azzal vitatkoznék, hogy szinte minden kávéivó reggel, étgyomorra kávéval kezdi a napot. Én egy kávéházban is dolgoztam, meg tagja vagyok a munkahelyi "kávéklubbank" és a legtöbben a délelött közepén, illetve valamivel ebéd után tartanak kávészünetet.
A reggeli kávé, meg nem csak egészségtelen, de egy hűvös tusolás, esetleg egy kis torna sokkal frissítőbb is szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?