Farmerama játék (beszélgetés)
dehogynem..epret..még eperszüret előtt vettem..igaz már akkor is nehéz volt, de nem lehetetlen. vettem 270-290ezer epret 12-18csp-ért és el is adtam az összeset 21ért..igaz, h nagyon sok csp volt befektetve és kockázatos volt, h elviszik e mindet, de nem volt gond..
Igen.Hogy lehet ugy nyerni , hogy megveszed , uttana rogton eladod?Kiveve ha nem olyat fogtal ki mostansag amit vesznek mint a cukrot.
hát h őszinte legyek, már egyáltalán nem számolgatom, h melyik tápot éri meg kevernem és melyiket nem.. én már csak arra figyelek, h forogjon a malom és legyen belőle valami haszon.. az h éppen mennyi, nem számolom már..volt h egy nap alatt csináltam eperből 300ezer csp... csak ugy h megvettem és rögtön eladtam
A novenyt nem nehez kovetni
Az alatoknal mi az amit erdemes most eladni?
Nem vagyok tul jartas mostansag az alatokba.
Nap vegen nem sorozni szoktak a farmerek? Na amig itt vagyok meghivlak benetek egy kore
a lanyom mondogatja , hogya malom szomoru ha nem orol:D
Na ja. De lehet ha eladod ami van anyag (akár tök olcsón) és veszel belőle mást és azt kevered... és úgy jobb. Ló, malac, juh, hal stb szokta megérni. Van az a táp amit megéri keverni eladásra is. Van amit eladni nem, de magadnak használni megéri. És van amit venni éri meg, jobban jársz ha a malom hasznosabbat kever addig. Pl ezért is nem nagyon lehet tyúk nyúl kacsa kecske tápot venni...
De persze ezek neked már nem feltétlen számot tevő különbségek a milliós üzletekhez képest.
tepesibi-a lanyom intezi , de ha nem zavarom el ott aludna is.
2)macika70- en lenek , de alacsony szintues nem olyan gyorsan fogok meni mint ezzel
emlékszel, h régebben mindenki a nagyobb szomszédokat kereste? most meg a nagyok keresnek kicsiket :D
Amúgy a plusz 6 helyre várom a szomszéd jelentkezőket. Legjobb az alacsony szintű megszállottan fejlődő lenne. :) Ajándék is megoldható ha kell esetleg.
nem egyáltalán:) én mostanában azt keverek, amihez éppen van minden..lényeg, h a malom soha nem áll..én már annyira nem számolgatom, hogy most melyik tápból mennyi a haszon.. és hát igen, sajnos a táp mennyisége már mindegy, h nem 1000:(
Attól függ. Ha tud jobbat akkor érdemesebb azt. Legfeljebb nem rak be ezret. (nincs már a régi táp bónusz sajna tehát mindegy hogy nem 1000:)) itt a milyen gyakran tud ránézni dolog játszik még szerepet. Sok változós tehát a dolog. Ha maximalizálni akarod a nyereséget ezzel akkor egy excel tábla jó barát lehet. Bár szerintem nem mondok neked ezzel újat. :)
én a tápot most ahhoz számoltam, h azt mondta, van 5-10ezer csp-je.. kezdetnek szerintem ez a legmegfelelőbb, amig nem tud venni más táphoz alapanyagot..nem?
Lehet. De ez mindegy is. :) de most az én piacomon már sokan felismerték a lehetőséget. :( Volt hogy 1.17es saláta egy napig kint volt mire megvették, mert alám pakoltak 1.16ért. Régen 1.25ért is azonnal elment sokszor, lehetett pörgetni a dolgot. De ha valaki jobb piacon van, elképzelhető hogy más a helyzet mint nálam.
Amúgy táp: csak addig éri meg a pulyka míg nincs jobb. Én egy napra eső hasznot számolok, és így a pulyka igen gyenge haszon per nap. Persze amíg nincs más, addig oké.
szerintem sokan el is feledkeztek arrol a lehetőségről, h inkább a magtárban nézzék meg az árát..automatikusan piacra mennek..nem?
Ne keresd az okát. Talán az lehet hogy sokak azt hiszik a piacon minden olcsóbb. Pedig a búza, répa, saláta, széna és zab általában nem olcsóbb a piacon. Széna és zab csak akkor éri meg kereskedni, ha már van 1,75os lehetőséged. Sziszifuszi meló, milliomos szinten nem éri meg. Én pár százezret kerestem már vele. Bár egyre többen ismerik a lehetőséget így nyomják le az árat. De ha te szerencsésebb piacon vagy, mint én, ahol csak te használod ki ezt, akkor akár 1,3ért is árulhatsz salátát. Ami igen szép haszon!
bettike0716 szomszédokat keres! 17. szinten van, amit 2nap alatt ért el...
Köszi
igen, az jo tanács volt.. sokan csinálják amugy, h magtárban veszik, piacon eladják..ok, millimos nem leszel belőle, de lehet vele keresni..kezdetnek nem rossz..és a malom is nagyon jo tanács, fogadd meg.. semmibe nem kerül, ha állandoan kever valamit..ajánlom pl a pulykatápt. 1000 pulykatáphoz megveszed a magtárban a 2000 salátát + 1000 zabot összesen 7000csp-ért, mikor megkeveri, a tápot eladod a piacon 24csp-ért, a tiszta haszon 24000-2400-7000...vagyis kerestél 14.600csp a semmiből
Sziasztok.
Olvastam a korábbi hozzászólásokat.
Ezek szerint inkább csak szántóval kellene foglalkozni és termelni mint az állat, ahelyett hogy állatokkal raknánk tele a területeket?
Jaj nem gond, csak jopofa magyar embertol , a nev nem magyar.
nem régi kép, akkor tettem ki, mikor adták az uj területet és ami volt a pajtában állat azt elhasználtam terményekre.. utána leszedtem mindet, mert venni nem fogok
Bocsánat a rövidítésért, csak telefonon írtam :)
Es van olyan hulye aki a piacon vene meg?.Minden bbizonyal igen, de... miert miokr a magtarba olcsobb?
Jopoofa ahogy Razanak szolittok. Magyara forditva a felhasznalo nevem:napsugar
Használja valaki a hódfaüzemet?
No azért akkor:) sejtettem hogy az csak valami régi kép:)
Raza: Saláta, búza, répa kereskedéssel is lehet keresni. Veszel magtárban, eladod piacon. Illetve malom is állandóan menjen valamivel!
viszont teny , hogy kapttam tolled par otletet.A kerdes mennyire lesz idom kivitelezni.Most ep a forgo hianyzik a kukorica amit lattam a piacrol.Nappal tul rovid eresu este tul hosszu.
További ajánlott fórumok: