Farmerama játék (beszélgetés)
feladatozni?? a gazdakörikre gondolsz? mind készen van ami elérhető
Nem szoktal feladatozni?
Minden esetre te tudsz vallamit.
Milyen ügyes ez a kis traktoros farmer, naponta többször gyüjtöm be a szintlépésért járó tp-okat, gratulálok Neki!
majd mindenből, ami olcsó lesz...még ha beváltják a pp csp-re akkor eléri majd a 3mil
Pfff... azzal már szépen lehet gazdálkodni. Bevásárolsz most valamiből, pl. valamelyik termény, vagy mi a cél?
hát igen, szépen növekedett a csp..most éppen 2mil 304ezer
Ah az enyem tudja hogy ki kel cibalni.Csak az a baj velle , hogy tul meresz.Egyaltalan nem fel az alatoktol.Ugy baik velluk mintha a baratai lenenek.Had ne mondjam , hogy hajnalban szuletet egy kis bornyu.Mara el van tiltva a geptol(buntetes) igy egesz nap ott log.Bemaszika ketrecebe, az ha belle fejel nem lesz vallami jo.
én attól félek hogy majd egyszer a mezei egeret írányítaná egy kattintással hogy az el tünjön a gaz az igazi kertből is :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPp jó jó csak vicceltem
Nem semmi mennyiségek... akkor most jól megszedted magad! :) Én amióta elértem az 1 milliót, mondhatni stagnálok pénzügyileg. Össze kell szedni magam, már nagyon lehagyhattál... :)
piacon vettem, kb 1,5óra alatt...de már eperszüret előtt is eladtam kb 270-290ezret...12-18csp-ért megvettem, 21ért eladtam.. a szüretet megcsináltam 2perc alatt
Azok.ESolyn husegesebn csinaljak, hogy az enyem nem csodalkoznek , ha megelozne.Nem en jatszok velle.Anyit segitek , hogy a megrendeloit kiszolgalom, szomszedoktol bonusz pontot osszeszedem es az alatkait elintezem.O vet -arat -locsol
Igen oda próbáltam legelőször de nem engedi.
tündér lehet imádni váló kis gazdák :)
A birkafarmra próbáltad már?
ez szííívás már nem tudom hanyadjára fordul elő hogy nem írja jóvá a csp a ATIs farmján :((((((((((((((( hol keressem ??? ilyenkor mi van ?? :(
Ha hallanatok micsoda uzleti targyalsokat folytat a rendelokel.
Mikor szintet lepet kaptta a kukorica vetesi lehetoseget+eper standot
tud valaki valami kozeledo eventet? ami ezutan fog kovetkezni
es kb mikora varhato.elore koszi
Szomszédokat keresek! =)
Guylian92
A lanyom nyert egy eper standot.Vallaki megmagyarazna pontosan mit jellent?
jelolheted tepesibi-t es macika70-t.Alacsony szintuek vagyunk.De a tepesibi tuti szorgos gazda.
Sajnos igaz, 9 óra elteltével begazosodik, én sem igazán szeretem a Bahamát :)))
Talán július elején lesz változás és nem fog ilyen gyorsan begazosodni. :)
Én is szomszédot keresek - 72. szintű farmomra.
misimókus54
Köszönöm, ha jelölsz.
Sajnos Rizsa1 már nagyon népszerű :) nincs több hely új szomszédnak.
Sziasztok.Meg tudná nekem valaki mondani hogy miért nem tudom lerakni a birkanyíró állomásomat?Sehova nem engedi akár hová akarom nem megy.
Sziasztok!
Szomszédot keresek 74-es farmomra szint mind1 csak szorgalmas legyen!!!:-)
Rizsa1
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sziasztok!
Nekem a bahamám irtó gyorsan elgazosodik. Konkrétan hajnal 1kor vetettem be, és most 11kor már mehettem gazolni. Nálatok is ilyen? Kezdem unni, hogy azért termelek, hogy aztán a gazt eltakarítsam.
Nekem sokszor az F5-ös billentyű is segít, ha valami akadozik.
Én kb 1 hónapja gyűjtöttem az epret és így 1 nap alatt meglett mindenem. Így tudtam csinálni a többit.
Viszont kellene még 51 szeg a köv. birkanyírómhoz.
Ha valaki tudna küldeni barkácsot megköszönném. Nirácska a nevem...
További ajánlott fórumok: