Farmerama játék (beszélgetés)
A sasfészkek már virítanak 4 farmomon.
Még azért reménykedem 3 farmon tán meglesz.
TIPP!!!!!
Mikor dobjátok be a sapkákat, (felröppenő) akkor katt elkezdi bedobni a rendszer. Ne várjátok meg míg lassan bedobja.
Katt lépjetek ki a városba.
Katt újra belépni, a 2.-at indítani és így tovább.
Ha kilépünk akkor egyből megadja nem kell várni míg kb 15 perc alatt bedobja 1 farmon.
Én így csináltam és kb 15 másodperc alatt végeztem. :)))))))))))))))))))))
szia!!:)
én is melózom:(
nem jó ez így! Vasárnap is melózok, alig jutok farmközelbe!
De legalább a főnököm megengedi, hogy amíg kávézok használjam az ő gépét, amin van net :DDDDD
Még maradt:
x14-es 14. szint
x22-es 16. szint
x01-es 76. szint (Bahama: 18, leki: 2, virág: 1)
x18-as 7. szint
x17-es 8. szint
x34-es 17. szint
x18-as 17. szint
x18-as 18. szint
x39-es 7. szint
x14-es 42. szint
x14-es 22. szint.
Keressetek, ha érdekel! Farmot nem keresek, csak több kisebbért egy nagyot esetleg...
Visszatértem.
Megyek aratok, aztán akinek csak tudok küldök, megpróbálok mindenkinek küldeni egy párat :).
Helló mindenkinek.
Minden területen kicsikockával telibe vetettem,főtt krumplival, és az eredmény 23 sapka aratáskor, normális ez vagy csak nálam ilyen kevés??
Szia!
Valahol szomszédom a HangaHuang... Szoktam küldeni, de nem tudtam, hogy hozzád tartozik :) eddig.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?