Farmerama játék (beszélgetés)
Hát, erre szerintem megvan a maguk módszere. Tudod, ha még a facebook-os magánlevelezésbe is beleshet, az email cím alapján, ha jól informálódtam, + tapasztalat, akkor nincs akadály. Lehet, sokan nem hiszik, hogy ez megtörténhet...
Na, nem akarom tömni a hü..eségeimmel a fejeteket. El...
Sziasztok!
Mára be kell fejeznem, vár a házimeló!
Majd holnap visszaolvasok :)
Sziasztok! További szép napot nektek!
Igen, én is erre hivatkoztam. Olyan dolgokban döntönek, hoznak súlyos döntéseket, melyek semmilyen, általunk megismerhető módon nincsennek szabályozva.
Majd jön a válasz, ha írni mersz:
"a büntetés akkor is érvényben marad, ha azzal a játékos nem ért egyet"
Ez benne van/volt a pakliban. De a support hogy dönti el melyiket kell zárolja?
Amelyiket felkínálom? Vagy a nagy farmomat?
De a szabálytalanságot nem azzal követi el az ember. Ha még is így van, akkor az összeset zárolni kellene. (Már amennyiben több van valakinek. Itt mint ha egyszer olvastam volna olyat, hogy egy illetőnek több farmja van;)
Elég lenne az 1,5-nek is;)
Nem tudom az eunuchok hányast kapnak.
Ja, de ő nem így kérte :))
Nektek nincs efféle történet a tarsolyban? Csak okulás, és derülés végett...
Valaki az én lányomnak ajánlgatna ilyeneket, kiváló dohány zacskót csinálnék a megfelelő alkatrészéből.
(Ez most kivételesen komoly.)
Az háborított fel leginkább, hogy a kort csak utólag kérdezte meg, és lássuk be, vannak olyan 10-12 évesek is, akik jelentkezhetnek eme hirdetésre, és nem gondolnám, hogy nekik ilyen ajánlatokkal kellene szembesülni.
Viszont a mai napig ajánlgatja a farmjait. Tényleg, egész jól felszereltek, mind2, de azért ilyet kitalálni... Beteg elme! Remélem, itt nincs!!!
Gondoltam rá, jó használtat ajánlottam is :DDD
De nem bírná el a szégyenérzetem, meg a postaköltséget is nekem kell állni!!! :DDDDDD
Én bevallom, egyetlen egyszer próbáltam egy farmot letiltatni, mert az illető végtelen komoly ajánlatban először 2 db illatos női bugyit kért tőlem, feltétel: ne újat, amit most vettem a boltban(!!!), majd 2 üzenettel később ezébe jutott megkérdezni, hány éves vagyok. Leveleztem a supporttal. Azt írták, ilyen esetben ők nem tehetnek semmit... Hmmm...
Szerintem ez még akár bűncselekmény is lehetne, vagy hasonló, bár ez lehet, kicsit túlzás.
Ha átadod csak úgy, akkor szabálytalan vagy, ha bugyit-gatyát kérsz érte, mindegy, hogy 9 vagy 90 éves az illető nőnemű lény, az nem szabálytalan!!
Érthetetlen...
Sajnos az utolsó levelemre viszont nem érkezett válasz:
címzett: Customer
Kedves Béla
Amit lehetett már megbeszéltük.
Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy hogyan tudok fellebbezni a döntés ellen a játék üzemeltetőjéhez.
Segítségedet köszönöm
Timi
a válasz
címzett: saját magam
Kedves Timi,
a végleges válaszunkat korábbi levelünkben olvashattad.
Minden ebben a témában érkező további leveledet válasz nélkül fogjuk zárni.
Egy levél a supporttal folytatott levelezésből.
címzett: Customer
Kedves Béla
Mint már írtam befejeztem a játékot. Nem azért küzdök, hogy feloldd a zárolást. Akár örök zárat is tehetsz rá, de az igazamat be fogom bizonyítani.
Igen hivatkoztál a szabályzat egy bekezdésére.
Én is.
Az abban foglaltak nem történtek meg.
20 év büntetőjogászkodás után bátran állíthatom hogy erőszakos nemi közösülés miatt te is vádolható vagy, mivel az elkövetés eszköze nálad van.
Vagy mégsem?
A jogalkotó alaposan behatárolja hogy mi büntethető és mi nem. Elhatárolja az előkészületet és a megvalósított cselekményt.
Jelen esetben az eladás, átadás vagy csere tényét.
A játék ÁSZ-ában is mindenki számára jól érthetően és csakis egyféleképpen magyarázhatóan kell legyenek megfogalmazva a feltételek.
TILOS!
Nos ami ide vonatkozik az nem történt meg.
Teljesen érthető és elfogadható, hogy egy ilyen kiírás után figyelmeztetést kap az ember azt el kell fogadni, de hogy a 2. legsúlyosabb büntetést kapja az elfogadhatatlan.
Még abban az esetben is ha a cél az ilyen tevékenység felszámolása.
Más módszereket kell erre keresni. Úgy vélem ez nem állja meg a helyét.
Összemosni a dolgokat a fenti esetpélda miatt sem célszerű.
Az Ász egyértelműen fogalmaz. Egyetlen pontjában sem rendelkezik az előkészületről, miszerint "az ilyen tartalmú hirdetések, felhívások stb. ugyanazon büntetéseket vonják maguk után min a már megtörtént cserék eladások vagy elajándékozások"
Pont erre hivatkoztam az előző levelemben, ha megváltozott volna az ÁSZ vagy történt volna egy figyelmeztetés a büntetés előtt az elfogadható lenne.
Tartom magam a korábbiakhoz.
Semmilyen szabályt sem sértettem meg.
Üdv: Timi
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?