Farmerama játék (beszélgetés)
gazdakör lenne? :
feltéve persze, hogy már elértétek a 22. gazdaszintet és teljesítettétek Valdemár feladatait a gazdakörben.
Köszi:)
bár már itt van valdemar és nincs közte ilyen ajándék..:( várni kell a következőre ezek szerint.
Sziasztok! Milyen rég nem jártam itt!
Hoztam egy kis hirt:
Várhatóan még a mai nap folyamán bevezetésre kerül az Égig érő kerge kert: végre van hely az összes szépséges tárgynak és jutalomnak!
Adjisten, Farmlakók!
Akármerre mentek a farmon, már mindenhol a jutalomból kapott tárgyakat kerülgetitek? Ráadásul a pajta is tele mindenféle szép és hasznos tárggyal, amivel jó kis jutalmakat szedhetnétek össze – de már nincs hova kirakni őket? Bizony, sokan küzdötök ezzel a problémával… és mi megtaláltuk a megoldást! Kattintsatok a térképre és keressétek meg azt a tárgyat, ami eddig nem volt ott!
Egy kis segítség a keresgéléshez: az új játékterület nem hagyományos farm… és nem földhözragadt gazdáknak való. Szakadjatok el az édes anyaföldtől és nézzetek inkább magasra, az ég felé! A bárányfelhőkön még rengeteg a kihasználatlan hely, ráadásul nem csak a tárgyaknak lesz ott helye, hanem még egy új jutalomrendszer is vár ott rátok!
És hogy hogyan jutunk el a felhőkig? Mi sem egyszerűbb ennél: kérdezzétek csak meg Renzo Valdemárt, a világlátott varjút! Igen különös dologgal tért vissza legutóbbi útjáról: egy csodamaggal, amelyet elültetve egy égig érő paszulyt nevelhettek a farmotokon!
Erre felmászva már könnyű lesz elérni a felhőket – feltéve persze, hogy már elértétek a 22. gazdaszintet és teljesítettétek Valdemár feladatait a gazdakörben.
Kezdetben persze csak az alsó felhőket érhetitek majd el. De a későbbiekben ahogy haladtok a játékban, úgy bővíthetitek mindig a rendelkezésre álló helyet – körülbelül úgy, ahogy a Bölcs Tölgy ajándékait megszereztétek.
Bővítsétek a felhőket annyira, hogy teljes gyűjteményeket tudjatok ott elhelyezni. Így áttekintést kaphattok a teljesítményetekről, a mókás, gyönyörű vagy éppen lökött tárgyaitokról, ráadásul még csodatévő képességet is szerezhettek!
És ez a csodatévő képesség nem semmi: rengeteg farmmunkát megkönnyít. Rendesen meg fogtok lepődni, ha látjátok, mi mindent lehet vele hatékonyabbá tenni. A csodatévő képességről bővebben a GYIK kérdései között olvashattok a későbbiekben.
Amíg a varázserő aktív, addig az adott dekorációs tárgyat nem használhatjátok. Ezután a tárgyat rákattintva el lehet távolítani. A felhők mérete megegyezik a tárgyak méretével.
Az égig érő paszuly különböző szinteket nyit meg, ahol egyes sorozatokat gyűjthettek össze – a sorozatok lehetnek témák szerint vagy események szerint. A különleges eseményekhez kötődő sorozatok egyelőre még nem lesznek elérhetőek, ám a jövőben minden eventkor lesz egy új sorozat felhő, ahol az adott esemény tárgyait gyűjthetitek. És ne felejtsétek el, hogy egy teljes sorozat mindig valamilyen jutalommal jár!
Ne legyetek földhözragadtak, emelkedjetek minél magasabbra a felhők közé! Jó szórakozást kívánunk a játék új területéhez is!
A FARMERAMA csapata
hellóka!
ha valakinek van ajiküldös, sütiküldős 03-as farmja az most vásároljon be magának mert baromi olcsok a sütik:( Egyszerűen készvagyok eetől. Mindenhol tök drága minden süti nálam meg olcsó- Ott csücsülnek amenüben a sütikék mert ilyan áron nem adom el........
Sziasztok.
Véleményt kérnék... mire éri meg legjobban beváltani a zsetonokat? Szivárványos tyúk tojása mire jó, ill a téli teleszkóp?
nekem most az egyik kis farmon folyamatosan, olyan mérges lettem, hogy bezártam, így 1 jegyem úszott, de nem is adott volna csak 1 zsetont...
az sem rossz amikor jön az ajándék...:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?