Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok,segítséget kérnék,kaptam egy levelet,hogy valahol aktiválni kellene egy kódot,hogy 12 órára kaphatnék vetőgépet,aratót,és állatgondozót!
Ezt hogy kell csinálni
?
Üdvözlet gazdatársak!
Mint azt néhányan észrevettétek, a paszuly kártevőkkel fertőződött, és kicsit betegeskedik.
Az alábbi hibákat produkálja:
1. Hiába tettünk ki minden felhőre tárgyat, a bónuszt nem tudjuk aktiválni a bal oldalon.
2. Némelyik üres felhőre hiába kattintunk, nem történik semmi.
3. Néhány helyen egymásba lógnak a felhők.
Mindezen bajokat továbbítottuk a Főkertészek felé, és ígéretet kaptunk a mihamarabbi megoldásra, addig kérünk benneteket, legyetek még türelemmel. Köszönjük!
Sziasztok!
Mind a három sort megtöltöttem,a 3. sorba csak rém elemeket tettem,gondoltam valami érdekes + bonusz ad,de a lezáró gomb nem működik egyik sorban sem csak a saját címerem látszik rajta és inaktív:((((((
rákérdeztem:
Hello,
pici türelem azoktól akik a bónusz gombbal harcolnak jelenleg.
Bibis....
Sziasztok..
Nagy örömmel látom, megőrült a piac....kókusz ne mérgelődj....én a maradék sztápot beraktam, na mondom, még 1 puha nyuszi, és köv szint....4 barna nyuszi be...erre adott egy hókusz-pókusz varázslónyuszkót, vagy mi a csodát, és most meditálok, hogy eladjam, vagy megtartsam, és bedobjam, mert az is még hiányzik a feladatsorból a csirkésemen...lassan arra az elhatározásra jutok, elajándékozom az összes farmot, és nem mérgelem magam, hogy minden nap van valami, ami kell, és csak úgy tudnák haladni, ha napi 24 órát gép előtt ülök...mert hol termelni kell, hogy haladjak, és csillag is legyen, hol event van, hol a gazdaköribe kell annyi minden, hogy nem érem magam utol egyik farmon se.....ja és vadászni is kellene aranyra....sziporkázik az összes hajam szála...ja és még kalapáljak is.....gyorsan csinálok sztápot, csak olyan bűn lassú arany nélkül...és most hangulatom sincs venni....meg sokadika van...meg még ha bejönne a virágkötő arra is költeni, mert azt is rebesgetik, új szakma lesz a pék és lekifőző mellett
Na jóóóó nem sziporkázok tovább...megyek ütögetek tovább....
csodapaszuly megvan, sajnos nem sikerült képet feltöltenem, csak bénázok.
Az a lényeg, hogy minél értéktelenebb kacatokkal kell megtölteni, mert az is jó (pl. víztartályt vettem 16 db-ot).
35 óra elteltével ad bónuszt.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?