Fájó gerinc és nyak (beszélgetés)
Záporesső: 99%-ék, hogy ettől van a szédülésed, mert a csigolyák el vannak csúszva és nyomják az ideget, sőt balra vagy jobbra húzás is lehet...sajnos ismerős
judyt640: Támogatom az ötleted :)
Erzsi: Igen ő a Kovács András-de mit keres ott a magyar, régen nagyon jó volt, csak hát...
én az egyik régi tanítványához járok, szülés után, most harmadjára hozta rendbe a gerincsérvemet és most megint tökéletesen működöm fél évente muszáj mennem.
Mitől? Elcsúsznak a csigolyák a terheléstől, rossz mozdulat, kopás... és nyomják az ideget.
Ő nem gyógyító, az Isten gyógyít, meg az orvosok,
Én őt nem ajánlom... de jó csontkovácsot érdemes keresni és amit látsz az igaz... -mondjuk ő már nem praktizál, ha jól tudom, de ha igen akkor sem csinál meg már jól, mert nem "reklám"
Sziasztok mi a véleményetek erről? Egyre fiatalabb korban vannak izületi gondok. Mindig azt gondoltam a nyaki fájdalom, és a gerincbetegség csak az idösebb korosztályt érinti. Nekem is van nyaki sérvem már sok éve. Mitől? nem is értem. Nagyon sok videót néztem meg ennek a gyógyítónak a gyógyításáról. A mondás azt tartja túl szép, hogy igaz legyen. Bár nem mondom nem hiszek neki, egyszer lehet felkeresem.
Mellesleg, ez nem igazán ide tartozik, de a házi dokim mikör megnézte a nyaki röntgen eredményét, annyit mondott ha már elviselhetetlenek lesznek a tüneteim az a nyülványt egyszerűen csak lecsippentik. Na köszi... gondolhatod hogy beszartam, mondtam is neki doki, maga ezt olyan könnyedén mondja mintha nem is egy gerincműtétről beszélne, erre azt mondta: na jó én sem engedném!
Hát a dokikról is csak ennyit! (:-)
Én is voltam ideggyógyásznál, de nem küldött hát-nyak röntgenre!
Téged küldtek?
Én nemrég voltam ideggyógyásznál szédülés miatt, amit megállapított, hogy a nyaki gerinccsigolyám valami nyúlványa kb. 2cm- rel hosszabb a kelleténél, azt mondta ez sajna okozhat szédülést.
amúgy sokat fáj a hátam, nyakam, vállam, az egyik karomat már egyenesen nem tudum hátra nyújtani, azt mondta ez mind ettől van, én nem tudom hogy így van-e, de más megoldás nem lévén neki elhittem.(:-)
Igen sajnos:-((
Kellene RTG-t csinálni és ha kell rheumatólógiai kezelésekre járni.Na persze ha ettől szédülsz.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Tegnap a buszon rám fújta a légkondi a hideget. Mozdítani sem bírom a nyakamat, fáj végig a bal felem a gerincemnél, nyakamnál. Mit tegyek?
- Van lehetőség a nyaki gerincsérv műtét nélküli kezelésére?
- Ülőmunka és nyaki gerinc bántalmak! Más is küzd vele?
- Meleg miatt a gerinc vagy nyaksérv állapota miért rosszabbodik?
- Két napja a nyaki gerincem és torkom fáj, ha szilárd ételt nyelek átnyilal a fájdalom a nyakcsigolyákon..éreztél már ilyet? Mitől lehet?