Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas csiga vagy kakaós csiga recept

Fahéjas csiga vagy kakaós csiga recept

A Fahéjas csiga vagy kakaós csiga hozzávalói:
egy adag tészta
,,csigának való tészta,
néven megtalálod

8 púpozott evőkanál porcukor
2 evőkanál fahéj.


A Fahéjas csiga vagy kakaós csiga elkészítési módja:
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, vizes ecsettel bekenjük, és a porcukros fahéjjal meghintjük. szorosan föltekerjük, ahogy a bejglit szokás, majd jó ujjnyi vastagon fölszeleteljük. vajazott, lisztezett tepsire rakosgatjuk, 30percig kelesztjük. előmelegített sütőben, közepesnél erősebb lánggal kb 25 percig sütjük.

fahéj helyett lehet kakaóval is készíteni :-)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas csiga vagy kakaós csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook