Fagyasztószekrény használati útmutató (tudásbázis)
A "szuperfagyasztás"arra való ha egyszerre több kiló anyagot akarsz fagyasztani.
Ha elég intalligens a vezérlés ,akkor magától kilép ebből az üzemmódból,ha elérte akívánt hőfokot..Ha nem annyira profi a vezérlés ,akkor van egy általában sárga jelzőfény ami figyelmezet,hogy ebben az üzemmódban van afagyasztó, és "gyalog" kell átkapcspnod normál módra.
Egyébként mínusz 16-18 fok elég ha beállítasz.
Sziasztok!
2 napőja vettünk egy fagyasztószekrényt,denem volt hozzá magyar használati utasítás,az üzletben sajnálkoztak és mondták keressünk rá a neten,de sajnos nem találtunk. beszerzi az üzlet majd,de ki tudja mikor :(
Szóval ezen állítható a hőfok -16- -32 fokig és van rajta olyan,hogy szuperfagyasztás
Bekapcsoltam alapra,de nem tudom bekapcsoljam e a szuperfagyasztást vagy ne és hány fokra állítsam.
További ajánlott fórumok:
- Lucznik 414-es varrógéphez keresek használati útmutatót. Tudtok segíteni?
- Tud valaki segíteni, Vodafone 547 típusu telefonhoz keresek használati útmutatót?
- Indesit D 61 mosogatógéphez keresek magyar nyelvű használati útmutatót! Tudnátok segíteni nekem?
- Candy GOC581B szárítógép magyar nyelvű használati útmutatóra lenne szükségem.Honnan tudnám megszerezni?
- Digital Therapy Mashine ST-688 "masszírozó" készülékhez hol találok használati útmutatót?
- Technika CD lejátszós rádió használati útmutatóját hol találom meg?