Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ezel, bosszú mindhalálig fórum

Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)

❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
1127. 6a6e086e31 (válaszként erre: 1126. - Joys)
2011. júl. 23. 19:38
Tőlem készülhet, mert ha így megy tovább ezt sem fogom nézni:)
1126. Joys (válaszként erre: 1124. - 6a6e086e31)
2011. júl. 23. 19:25

Legalább is egyre több a valószínűtlenség és a baki benne.

Úgy látom, a készítőknek fejükbe szállt a dicsőség, az I.évad sikere és azóta kedvükre dagasztják a sorozatot-életszerűtlen jelenetekkel.

Olvasom, hogy már a III. évad készül..

1125. lynella
2011. júl. 23. 14:58

Mindent ural. Ahogy ő is mondta Ezelnek: "a világ amiben élsz, az enyém".

Ez már olyan túl erős. Akármilyen hatalma is van az embernek, azért az, hogy egy csettintéssel földönfutóvá tesz valakit, ez tényleg túlzás. Ezel legalább dolgozott rajta, hogy Cengizéktől elvegyen mindent.

2011. júl. 23. 14:11
meg az össze bankot mi?Ááá, nekem ez kezd egyre idegesítőbb lenni.
1123. Joys (válaszként erre: 1119. - A2bbd13f84)
2011. júl. 23. 13:53
A nagy hatalmú Kenan uralja a rendőrséget is?!
2011. júl. 23. 13:04
Ennek a Kenannak is, hogy minek kellett már a képbe jönni... Tök hülyeség..
2011. júl. 23. 13:03
Ez már tényleg nem olyan jó, mint az elején.....
1120. lynella
2011. júl. 22. 20:14
Hát hisznek neki. :)
2011. júl. 22. 19:59
És azzal senki nem foglalkozik, hogy ki ölte meg szegény Sekizt? Érdekes... Ott ül Ezel a kórház előtt véres kézzel és mindenki elhiszi, hogy elvágta az ujját. :D
1118. lynella
2011. júl. 22. 18:59
Nem úgy néz ki. :( Ahogy néztem, jövő héten megint gyarapszik a holtak száma is. :(
2011. júl. 22. 18:53
Történik még valami jó is?
1116. lynella
2011. júl. 22. 12:41
Ha belegondolsz, a két öreg is igazából már rég kinyirathatta volna egymást, anélkül, hogy bárkit belevonjanak. De akkor nincs történet, ennyi. Így már alapból irracionális az egész. Most vagy elfogadod ezt, tetszik a sorozat, és nézed, vagy nem tetszik, és nem nézed, de hogy nézed, és nem hagyod szó nélkül a kevésbé racionális helyzeteket, nincs sok értelme, mert akkor az összes rész alatt csak rágódhatsz.
1115. lynella
2011. júl. 22. 11:59

Egyébként az a jelenet szerintem is erőltetett volt, de nem azért, mert Ezel elszámolta magát, hanem mert Sekiz meg akart halni, mégpedig úgy, hogy Ezellel szándékosan öletteti meg magát, ezzel újabb konfliktusokat szülve. De a sorozatok ilyenek, nem várhatjuk el, hogy teljesen racionálisak legyenek, különben nagyon hamar véget érnének. Pl. ezt az Ezel bosszúja dolgot is nagyon rövidre lehetett volna zárni az életben. Mondjuk ott, hogy meglett a kazetta, mint bizonyíték. Ugye akkor úgy is tervezte, hogy ezzel vége, csak aztán meghalt Eren, ami nem tudom miért másította meg a tervét, de akkor folytatta a hadjáratot, és be is durvult. Akkor jött tervbe Cengiz börtönbe juttatása, és egyéb. Amúgy ha maradunk az életszerűségnél, 10 részben le lehetett volna zárni az egészet, hisz azért elég sok "felesleges" fordulat, és akció volt benne. De a nézők nem erre kíváncsiak, elvárják az izgalmat, a fordulatokat.

Úgyhogy sajnos az ehhez hasonló "bakik" szinte elkerülhetetlenek, főleg ha egy történetet bővebb lére akarnak ereszteni.

1114. Szürkebarát (válaszként erre: 1113. - Lynella)
2011. júl. 22. 11:34
Öreg vagyok én már az ugráláshoz! Csak szép komótosan.
1113. lynella (válaszként erre: 1112. - Szürkebarát)
2011. júl. 22. 11:16
Igen, pontosan ez az, hogy kellett volna. Az életben sok ilyen "kellett volna" helyzet van, mert nem tudjuk előre, hogy mi is lesz. Számítunk valamire, de másképp is történhet. Az első évadban is voltak dolgok amik nem úgy sűltek el, ahogy be lett tervezve. De ha mindenáron a bakin akarsz ugrálni, akkor hajrá.
2011. júl. 22. 11:08

"Ezel nem igazán erre a viselkedésre számított."

Pedig számítania kellett volna rá.

" Ezelnek meg sem fordult a fejében, hogy Kenan ennyire erős, "

Pedig meg kellett volna fordulnia a fejében.

Úgy gondolom, hogy ezen irracionális dolgok felett nem kell szó nélkül elmenni.

1111. lynella (válaszként erre: 1110. - Szürkebarát)
2011. júl. 22. 10:48

Szerintem meg már ez a folytonos mindenben baki észrevételezés is erőltetett!

Ezel elküldött mindenkit, mert egyedül akart beszélni vele, mégis miért ment volna más szobába Sekiz? Még ha kába is kicsit, azért ismeri a számokat. Meg arra számított, hogy most végre belátja, hogy ki is igazán az ellensége. Be is látta végül is, csak nem ismerte be előtte, ráadásul inkább meg akart halni. Ezel nem igazán erre a viselkedésre számított.

Ami a bankszámláit illeti. Persze egy adócsaló nem követi el ezt a hibát, de egy adócsalónak van is félnivalója, hogy elveszíti a bankszámlái tartalmát, ellenben Ezelnek meg sem fordult a fejében, hogy Kenan ennyire erős, hogy erre is ilyen egyszerűen képes. Meg gondolod, hogyha más néven vannak bankszámlái arra Kenan nem tudta volna rátenni a kezét?

2011. júl. 22. 08:54
Nem indult rosszul ez a sorozat, de most már igen csak elszaporodtak a bakik. Nyolcas Ezel általi megölése is meglehetősen erőltetett volt.Annyit minimum meg kellett volna tenni, hogy az öreg mellé a kórházban odaülteti Alit, vagy Tefót, mert a begyógyszerezett Nyolcas hátha nem a 302-es szobába nyit be. Meg az is, hogy Ezel összes pénze a saját neve alatti bankszámláin volt. Ezt a hibát még egy piti adócsaló sem követi el.
1109. gerna (válaszként erre: 1105. - Joys)
2011. júl. 22. 07:42
Fogós Alinak még a járása is... vagyis inkább a szökellése!!! ehhez képest Ezel-Ömer egy dögunalom.
1108. gerna
2011. júl. 22. 07:40
Szegény Nyolcast meg kár volt ilyen hamar megölni... látványnak szép volt.
1107. Joys (válaszként erre: 1100. - Gerna)
2011. júl. 21. 19:21
A jelek szerint csak fenyegetőzik vele, de meg kell adni, jól áll neki..
1106. abeni (válaszként erre: 1105. - Joys)
2011. júl. 21. 17:35
Teljesen egyetértek veled!:)
1105. Joys (válaszként erre: 1101. - Astaroth666)
2011. júl. 21. 16:31

Az összes közül magasan "fogós"-Ali a legjobb figura. Talpraesett, mindenre elszánt vagány, aki nem ismer lehetetlent, és még humora is van.

Érdekes fazon a faarcú Teffo, aki egyszerre segítette Ezelt,meg Alit, most pedig már utóbbiak egy célért küzdenek-Kenan ellen.

Állítólag viszont szereti Sebment, kár, hogy ennek kevés tanújelét adja..

Cengiz egy nyálas senki, aki az anyját is eladná, hogy újra gondtalanul élhessen.

1104. lynella
2011. júl. 21. 14:03

Igen, ettől féltem én is már az elején, mikor megtudtam, hogy már az első évad végén kiderül, hogy ki ő, hogy akkor miről szól a 2. évad? Szóval tartottam tőle, hogy elrontják ez a jó kis történetet, és be is igazolódott. Már tiszta öldöklés lett az egész.

Ezt a Kenan-Eysan dolgot én sem tudom hova tenni. Mikor először elment hozzá Eysan, akkor ugye a húga miatt akart bosszút állni, meg is akarta őlni az állomáson, de mikor hozzá költözött, az már abban a hiszemben történt, hogy Ezel tette. De mégis mi haszna van annak, hogy Eysan ott él? Mi haszna ebből Eysannak, és mi haszna Kenannak? Legalább szeretők lennének, de nem, semmi, csak élnek egymás mellett. Most is, hogy Eysan el akart menni onnan, hát Kenan bácsi nem nagyon díjazta az ötletet, és szerintem meg is fogja akadályozni. Nem tudom, ez tényleg zavaros.

Az, hogy Ali miért van Ezel mellett, miért segít neki, az még érthető, mert nagy benne a bűntudat, és most kitart mellette, és Ezel is érzi, hogy Aliban tényleg megbízhat. Cengízt meg csak Ali noszogatta.

1103. Joys (válaszként erre: 1101. - Astaroth666)
2011. júl. 21. 13:41

Egyetértek a felvetéseiddel, jogosak, különösen Eysan dörgölőzése a nagy hatalmú Kenanhoz, amit az ég világon semmi nem indokol...

Ezt a szappanoperát alaposan összekavarták és mértéktelenül elnyújtják.

Féktelenül bosszúszomjas emberek gyülekezetévé vált, és az "igazságtevések" újabb és újabb megtorlásokat szülnek..

1102. 6a6e086e31 (válaszként erre: 1101. - Astaroth666)
2011. júl. 21. 12:34
Sajnos ez igaz, már nem Ömerről szól, ezt elcseszték szerintem.
2011. júl. 21. 11:56
Nagyon meg lett kavarva az egész. Értelmetlen logikai bakugrások követik egymást. S nem is igazán értem, Kenan hogyan-miért lett a protagonista. Érthetetlen ez az új "összeborulás" Alival, Cengizzel. Milyen közös érdek mentén szövetkeznek? Kenan ellen? mio érdeke van ebben Alinak, Cengiznek? S mit keres Eysan Kenanál? Ott héderel?? Gyakorlatilag ez az évad nem Ömerről szól már, hanem a msiztifikált Kenan - Ramiz ellentétről. Kedvencem változatlanul Ali, de kenan is jól hozza ezt az aljas figurát.
1100. gerna (válaszként erre: 1099. - Joys)
2011. júl. 21. 08:49
ALI a kedvencem! tegnap milyen csirivili fogót kapott elő :)
1099. Joys (válaszként erre: 1098. - Gerna)
2011. júl. 21. 08:00

A Teffóba szerelmes, csinos Sebmen ilyen gyors feltűnésén én is csodálkozom, mivel nemrég hasba szúrták.

Ez bizony baki a javából!

1098. gerna (válaszként erre: 1098. - Gerna)
2011. júl. 21. 07:27
Hát tegnap egyszercsak ott volt! mintha hasba sem szúrták volna.
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook