Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Ezzel Omer kihívja maga ellen az öreget, de persze főként a nagy hatalmú Kenant.
Kicsit túl-bonyolítottnak látom a sorozatot, amelyben dominál az adok-kapok és a gyűlölet.
Sehol egy kis könnyedség, egy kis vidámság, egy csepp humor..
Milyen megbizatása? Ok, Kenan azt akarta, hogy ölje meg, és elintézte a körülményeket, de Ezel nem akarta megölni. Pont hogy ezzel a helyzettel akarta véglegesen bizonyítani Sekiznek, hogy Kenan az aki átveri, és felhasználja őt, most pedig már a halálát akarta. De Sekiz olyan rögeszmés volt már, hogy akkor is el akarta végezni a feladatot. Mikor Ezel végre kiszabadult, csak azt látta, hogy az öregre tartja a fegyvert, és csak meg akarta akadályozni, hogy megölje, nem tudta, hogy már üres a tár, és csak úgy tartja a srác. Na meg Sekiz tényleg szinte beleszaladt a késbe.
Az öreg biztos ki lesz akadva.
Áldás egy ilyen unoka. :D
Amúgy, mivel elég sok dolgot kivágnak, pár dolgot nem értek. Pl. most végül is levágták fogós Ali ujját, vagy nem? Mert a kormányt amikor fogja, látszik, hogy ott van neki.
Teljesen egyetértek.
Alit bírom, Eysant nagyon nem.
Nekem is jobban tetszett az 1.évad.
Kiváncsi leszek mi lesz végül az Öreggel.
..és nagyon tetszik a várost körül-ölelő Boszporusz, amit szinte minden epizódban látni lehet.
A városnak csodálatos a fekvése!
A film túlzottan szövevényessé vált, mert mindig újabb és újabb elvetemült, gonosz figurák tűnnek fel Ezel-Ömer és segítőinek megsemmisítésére.
Érdekes, de ezt a csapatot erősítik az Ömert korábban elárulók, börtönbe juttatók is/Jengiz, Ali és mások/, akik időközben megbánták bűneiket..
A film bár komor témájú, minden hibája mellett-élvezetes, változatos cselekményű és nagy kedvet csinál Isztambul felkeresésére, amelynek-ki hinné- immár 17 millió/!/lakosa van és tudott dolog, hogy a városban-csakúgy, mint egész Törökországban- óriásiak a vagyoni egyenlőtlenségek.
Még annyit hogy sztem rossz oldalon nézted mert ezen az linken is tudod nézni:
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?