Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Sziasztok. Én is imádom Ezelt.. :))) olyan tekintete van amikor mosolyog,hogy én olyat még életemben nem láttam,,,lélegzet elállító.:))
Én is bele bele nézek törökül a yutubon,de mivel egy kukkot sem értek,csak nagy ritkán teszem...én általában a neten nézem ,mert nincs benne reklám és legalább megtudok nézni egyszerre 5 Részt is...
Ezel a favorit,de nagyom bírom Alit is,főleg ha nevet...annyira lala...:)))
Persze hogy mindegy,csak egy halk megjegyzés volt:)
Bocsánat érte!!
mia klub neve?
én is csatlakoznék!
Vártam,hogy csinálsz::))
Én megtettem,ha gondolod csatlakozz hozzánk.
Sziasztok! Én is jelentkeztem!
Szegény Pocok, Szőr és a többiek:)
Látom::))
Vagyunk már 4-en::))
Ezel rajongók gyertek!A filmről, de ne a végéről írjunk:::)))
Nyitottam egy klubbot-zárt,gyertek,ha gondoljátok!!
Puszika
Anyám mi volt itt:)
Sajnálom, hogy egyes embereknek(sokan vannak) ennyi az értelmi képességük és hogy nem tartják tiszteletben amit mi itt kértünk már páran, hogy ne írják le mi fog történni.Javaslom nyissunk egy zárt klubot, ott beszélgethetünk kultúráltan és csak azok lennének ott akiket mi akarunk.
Jó reggelt csajok!!!
Nem kell reagálni az idióta bejegyzésekre:::)))
Most komolyan.Ne is válaszoljunk,az jobban bosszantja,bár gondolom van pár névvel regizve a kis ovis::))
Még hogy a mi pumpánk ment fel. :D Mégis ő töröltette magát mérgében. :D
Valami nem stimmel nála az biztos. Jön itt az óvodás stilussal meg sértegetéssel, mikor ő kezdte az egészet. Na meg azt sem értem, hogy annak, hogy vannak akik nem szeretnék tudni az eseményeket előre, mi köze ahhoz, hogy mennyire értjük a film lényegét? Ez nem ettől függ. Miért nem lehet azt felfogni, hogy valakiben illuzió romboló hatást kelt, ha megtudja a végét jóval korábban? Nem szeretem az ilyen nagyokos embereket, akik idejönnek taplóskodni.
Nem a nevedből vettem hogy egyidősek vagyunk. Máshol is megadtad.
Az hogy felment a pumpánk neked nem baj, nekünk meg az nem hogy elmenekültél innen s töröltetted magad. Válaszolni pedig azért válaszolok mert lehet később visszatérsz. Bár remélem nem teszed.
Mi sértettünk meg téged? Ugyan már. Tudom dedós de te kezdted. :P
Sziasztok!
Attól még nem vagy egykorú velem,hogy 79 van a nevem mellett. Szerinted ez nem csel? Tiszta Ezel lettem már én is,csakhogy belelássak az idétlen fórumozókba,akiket kicsit fel lehet bosszantani. Ez bosszú,mindhalálig!
És ha felment a pumpátok,hát az nem baj,de a lényeg,hogy még mindig nem értitek a film lényegét gyerekek! Jobb lenne a fórumozás helyett inkább jobban odafigyelni a filmre és akkor itt nem tennétek fel hülyébbnél hülyébb kérdéseket egymásnak!
A többi engem érintett személyes sértés is oviba való! Jó éjt pisisek!
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?