Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Olyan felesleges megírni a végét...
Már előtte is írták,h nem kell ezt tenni..
Te végig nézted oké,más meg majd végig szeretné..
Sziasztok!
Szerintem nem baj az,hogy már beszélgetünk a film végéről,mert úgy is fogjátok hallani innen-onnan és ez megakadályozhatatlan. Szeretném kérni,aki tudja a kérdésemre a választ,az írja meg. Úgyis addig végigizguljuk a részeket. Na és mi van,ha tudjuk a végét!? Elég buta felfogásotok van ezzel kapcsolatban!
Már én is olvastam hozzászólásokat előtte a végéről. Na és akkor? Attól még továbbra is folytatom a filmet.
Milyen részekre gondolsz? Miket vágtak ki belőle?
Szerintem azért ahoz engedély kell a sorozat készítőitől, amit nem hiszen hogy megadnának.
Örülök neki, hogy most fentről lefelé keztem el olvasni a hozzászólásokat.
Így is elég volt a múltkori eset.
Lehet indítani kellene egy olyan topikot, hogy Akik már tudják az Ezel végét.
Sziasztok!
Ma láttam az utólsó részt törökül.
Szerintem Can a végén Cengizhez megy el,mert nem halt meg a fickó,nem ült ott a vonaton. Mivel a vonaton azokat láthattuk,akik meghaltak a sorozatban. Jól gondolom? De miért pont ő maradt életben? Mert ő nevelte fel Can-t? Vagy mert elhagyták őt is a szülei? Mit tudtok erről? Szerintem nem lehetett Ezel,mert ő a vonaton meghalt.
Sok mindenben igaza van Ezelnek.De sose felejtsük el a közmondást:A bosszú rossz tanácsadó!
Lásd:már két ártatlan ember halt meg és itt még nincs vége.
Ennek ellenére igen tuti a film.
Szegény Bahar!Én is nagyon sajnáltam, szerintem nagyon aranyos volt.
Tefónak igaza volt, hogy beolvasott az Öregnek, és Ezelnek is igaza van, hogy el akar távolodni tőle.
Alit én is bírom, mert látszik rajta hogy megbánta az egészet,azért halucinálta be Ömert, mert nem tudott megbírkozni a bűntudattal.
Cengizt nem szeretem.
Köszönöm:)
Háát nem is tudom,hogy melyik nemmel van a nagyobb baj....
Amíg gyerekek szerintem egyenlő a dolog,de később az is baj,ha elviszik a Lányom a háztól,de az sem lenne jobb,ha lenne egy fiam és kicsinálnám a menyem:D
A jeleidből ítélve Te is gondolkodhatsz a neveken?:)
Szerintem is a saját dolgait.Úgy vettem ki,hogy elakar távolodni az Öregtől és azért.Legalább is a végén az Ramiz szavai ezt sugallták.
Valamiért Cengizt nem szeretem.
Viszont sajnálom,hogy nem kezdtem el hamarabb nézni a sorozatot,mert lehet,hogy a Picike Lányom az Eysan nevet kapta volna,gyönyörű név:)
Szerintem a sajátjait meg az öregtől kapott könyveket.
Alin szerintem is látszik, hogy bánja, őt nagyon megkedveltem, biztos jóban lesznek Ezellel, kíváncsi vagyok Cengiz mikor csatlakozik, mert szerintem fog.
Ja Eysan nagyon kegyetlen volt a temetőben!Még ő akar bosszút állni, na szép.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?