Ez a megoldás, ha olyanokkal laksz, akik rájárnak a pénzedre (beszélgetés)
Teljesen igazad van, amúgy meg otthon nem kell pénzt tartani
Láttam hasonló ötleteket, egészen fantáziadúsak az emberek, ha el akarnak rejteni valamit. Nekem azok az ötletek is tetszenek, amik dezodorokba, konzervekbe, ilyesmikbe dugják a pénzt. Úgy néznek ki, mintha nem lettek volna felnyitva, de alulról meg vannak bontva és ott rakják be a zsozsót.
5letem sok, de most már tetthelyem is lesz :)
Ennél jobb hely a fagyasztó.🤣
Te nem olvasol a neten mindenféle csalókról,, betörőkröl cikkeketz?
A fészbukon sok mindeen ott van és a hülyéje leirja hogy x hónap másodikán megyünk Tanganyikába szafarira
A másik a Nigériába küld csemagot előreutalás málkül
Amugy ha én betörnék, surrannék hozzád, tennék egy 500-at 1000-t a pénzecskéd mellé
Igencsak meglepődnél, mi? Csóróktól úri rabló nem lop :)
Most néztem meg a videót.
Ha véletlenül a családod látja, nem fog neki örülni szerintem.
Némi rendetlenség megfigyelhető 😵💫
Nem tudtam, milyen kupi...😄
Én máshol rejtem el a pénzt. Minél kevesebb embert engedsz be a lakásodba, annál nagyobb biztonságban leszel a pénzeddel együtt.
Csak nektek akartam jót, ha esetleg valakit érint a téma és nincs ötlete.
Igazatok van, le fogom szedni, lehet hogy ma este, csak addig raktam ki hogy sokan lássák. És igen, sajnos ilyeneket láttam vendégül, de többször nem fogok. Elsőre pedig nincs ráírva valakire hogy hajlamos lopni. Sokan úgy megjátszák magukat, hogy csak na.
Ja a fétises dolgai, közben eszembe jutott sajnos :D
Szerintem nem érdekli, múltkor én is ezt írtam, itt a hoxán is volt ilyen topikja hogy piált a munkahelyen meg cifrábbak is, egy leendő munkáltató csak rákeres és 2 lépésből érdekeseket talál. Vagy egy potenciális tolvaj mostmár egyből tudja, hogy keressen 500 forintot...
Ja és természetesen a videót se ártana leszedni.
Neeee ezt most így komolyan névvel?
A kupiban már kutatni se kell csak az albumot felkapni.
Szerintem töröltesd a fórumot, ez így gáz.
Igaz, így már másabb a helyzet :)
Ennél van egy sokkal egyszerűbb dolog, válogasd meg, hogy kiket engedsz a lakásodba. Például olyanokat, akik nem lopnak meg. 🙃
Nincs itthon pénz.
Nagyon minimális.
Nem tudom értelmezni ezt az egészet.
Család nyilván nem lop meg {WTf?}
Barátaimba (abba a kettőben), tökéletes megbízok.
Pedig hidd el, vannak ilyenek.
Ha olyan van hogy segíteni jár valaki idős emberhez aztán kirabolja vagy meggyilkolja néhány ezerért, akkor miért ne?
És látod, Fi. olyanokkal lakik akik meglopják egymást.
Ez számomra abszurd... Mi az hogy vendégek is érdeklődnek a pénzed után?? Kiket engedsz be a házadba? És nekem pontosan eszembe jutna a képek között keresni, meg zoknikba dugva és társai. Nekem hihetetlen ez a történet, de te tudod......
Minimális készpénzt tartok itthon és nem dugdosom. Aki hozzám jön, nem járatná le magát lopással.
Egy valami biztos volt. Egy 197 cm magas, 110 kilós, izomból felpakolt szekrény a zarcserere.
Ha ő nyitott ajtót, akkor máshogy ment a jó napot.
Soha senki nem tudja pótolni.
A nagymamámtol kapott karkötő bánta.
Ez ironikus volt.
Én bíztam. Tőlem loptak.
A legjobb megoldás ezek ellen, be sem engedni a lakásba.
Milyen emberekkel vagy körbevéve, hogy ilyeneken kell, hogy aggódj?
Sokkal jobb helyeket tudnék, de én nem dugdosom.2025 írunk.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Kártyajáték / megoldások
- Kisiskolás problémák megoldása
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- Barátkoznánk olyanokkal, akik a 18. kerületben, illetve Gyálon laknak