Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
szia!
a prolabornál kérhetsz vérvizsgálatot candidára, vmint lehet kapni otthoni tesztet huvely candidára. de ha elmész noi dokihoz o egy kenettel megmondja a problémát és sztem kapsz is vmi jo kupot rá.
warj az 16650-16660 kozott vhol leirta a diéta pontos menetét. ott midnent megtudsz. én nemsokkal lejjebb, de lehet már másik oldalon belinkeltem egy google-s linket, azt ajánlom elolvasni, h konnyebben megértsd a candidát.
szivesen segítunk, de kezdésnek ezek jok. konyen megtalálod majd warj leirását, mivel elég hosszu szoveg.
de mindenképp ajánlom, h menj el dokihoz, mert gombaolot is tud felirni. az elso idoszak errol fog szolni. a mit foztél ma, receptek canddásoknak forumon sok receptet találsz, de ha gondolod el is kuldhetem neked e-mailben, ha kuldesz egy cimet.
de most az elso legyen, h elolvasod azt a két dolgot, amit irtam :D
Én találtam ingyenes termék mintát:D
Valaki meg tudná mondani meddig tart ez az állapot?
Levertség fáradság, fájdalmak, puffadás, édesség utáni vágy .....
2 hete csinálom a diétát. De csak 2 napja kezdődött el nálam ez az állapot. Meddig tart még???
sziasztok!
Véleményeket,segítséget szeretnék kérni tőletek!
Régebben is néha volt gombám,de tavaly óta szinte havonta van valami nyavalyám.Kb 3hónapja tenyésztettek ki mintát,azon baktérium állt,kaptam cifrant,2 dobozzal ettem meg.Akkor beadattam a gynevac injekciót is,mit sem hazsnált.Azóta is újra és ujra van valami.Patikában dolgozva már beszedtem ujra egy doboz cifrant,szóval szerintem teljességgel kizárhatom,hogy megint baci van odalenn.
vannak bevált módszereim(glycerin borax,aloe first,sós vízes ülőfürdő),amikkel azért el szokott múlni,de pár napja megint nem birom kezelni.Folyásom az nincs,csak viszket.Tegnap elkezdtem a pevaryl-g-t,de még nem használt.
ma bementem egy gyógynövényboltba,ahol azt a tanácsot kaptam,hogy igyak grapefruitmag-cseppet(napi 2x20csepp) és kezdejem el a diétát,2hétig tartsam és aztán elmondták hogyan kell visszaállni.
nem tudom hogy működik,vagy hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak.Miket lehet enni,inni,stb.
Előre is köszönöm a segítséget,nagyon várom a válaszokat!
ahogy nézem sokkal olcsóbb is mint az ellen tampon
De hol lehet kapni? drogériákban?
nagyon szívesen, sajnálom, h nem tudtam segíteni.
igazábol még a cukor az, ami esélyes, és hirtelen eszembe jutott. diétázik, szoval megbujhat és ugyebár a cukor okozhat hugyuti problémákat, és vese gondokat.
uh, sajna ide "fejlődött" az orvos tudomány,h nem képesek részletesen kivizsgálni az emebrt.
találtam pár linket, annyi dőm nincs,h átolvassam mindet és kiszűrjem melyik esélyes, de a sárgás folyás lehet nemi uton terjedő fertőzés is.
de ha ennyi vizsgálaton volt, akkor gondolom ezeket is megnézték.
de mégh 1űx, ajánlom figyelmedbe azt a linket pár kommenttel lejjebb...sztem a candida összes tünete fel van tüntetve.
Nem, eddig nem írtam semmi konkrétat, de majd most!
Vese, hólyag, és főleg húgycső fájdalom, Ezek visszatérő tünetek, nem folyamatosan vannak jelen. Vizelés során nincs fájó, vagy csípó érzés, sem viszketés. VAlamint van még állandó vizelési inger, eltűnő-feltűnő jelleggel.
Van normál mennyiségű és állagú (szagtalan) folyás néha, viszont sárgás színű. Néztek minden, a tünetek alapján szóba jöhető STD-re is és negatív lett.
A diéta hét és fél hónapja tart, és rengeteg probiotikumot is szedett, kb 15 orvosnál volt.
ejha... ennyire azért én nem értek hozzá, sajnos :S
de ha minden negatív, vagyis a gombára, akkor másra nem is tesztelték?
nem lehet,h a sok antibiotikum csak simán felboritott mindent, gomba nélkül, és csak sok probiotikum kéne?
de majd jön Zsu és Warj, lehet ők többet tudnk segíteni.
Az Igazsághoz hozzá tartozik, hogy vizsgálatok voltak:
Hüvelygomba jellegű panaszok nem voltak, vérsavóból candida albicans negatív, kenetet vettek vagy háromszor gombára tenyésztettek, negatív, vizeletből negatív. Hólyagtükrözésnél sem találtak a hólyagban gombát (viszont a doki azt mondta, hogy a tükrözés nem mutatja ki a húgycsőben levő gombát)
Viszont: a problémák jelentkezése előtt, és az elején is jó sok antibiotikumot kapott.
Valahonnan azt hallottam, hogy ha a z immunrendszer gyenge, és a gombás fertőzés már régóta fennáll, akkor a termelt antitestekből nem lehet a gomba jelenlétét kimutatni. Szóval ezért kissé kusza nekünk az egész.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok